Şimdi Ara

Teknosa Lexar micro sd class 10 uygun fiyat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
5.961
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: axilic

Bu kart sanırım fotoğraf makinalarında vs. kullanılan standart SD kart. Micro SD karta benzemiyor.

demek istediğim oydu zaten
    konuyu okumayı bırak attığı linki de okumuyor,bırakmış gitmiş
  • Syrox 32 GB c10'u 26ya almıştım n11.comdan. sonradan değişti fiyatı.

ama UHS-1 değilse, 16 gb için sıcak fırsat değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

sağolun hocam ben de bozulmaya yol açar falan diye düşündüm ondan dolayı kullanmadım.Bozulma ihtimali gibi birşey mevcut mudur sizce adaptör kullanımında,siz daha tecrübeli olduğunuz için soruyorum sd kart konusunda

Walla emin olamam... Aldığınız kart microSD UHS1 standardı eğer pin yapısı klasik microSD lerden farklı ise yani şayet pin yapısı farklı ise normal adaptörle çalışmayacağı gibi kısa devre yaptırıp bir sıkıntıyada yol açabilir. Benim aldığım kart microSD olmadığı için kıyaslama şansımda yok. Ya Toshibaya mail atın niye bu uyarıyı yazdınız diye, yada diğer UHS1 standardına sahip cihazlarda da benzer uyarılar varmı onu bir soruşturun. yada risk alıp deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonythetonguc -- 10 Haziran 2013; 16:47:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaymzBond

quote:

Orijinalden alıntı: axilic

Bu kart sanırım fotoğraf makinalarında vs. kullanılan standart SD kart. Micro SD karta benzemiyor.

demek istediğim oydu zaten
    konuyu okumayı bırak attığı linki de okumuyor,bırakmış gitmiş

neyse gezi parkındaki yazdıklarından dolayı yazımı değiştiriyorum kusura bakma yanlış link atmışım daha doğrusu sd olduğunu farketmemişim mesaiye gittiğimden yeni gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0785A3856 -- 10 Haziran 2013; 18:36:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Lexar ürünleri Kingston, Transcend gibi markalarla kıyaslamayın. İyi markadır Lexar. Teknosa antipatim olmasa alırdım bir tane fotoğraf makinem için.

Çok talihsiz bir yorum bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Neden? Bu yorum nasıl bir talihsizlik barındırıyor? Ben açıkça yazmışım nedenini. Siz de yazın, belki yanlış biliyoruz da düzeltiriz. Belki de siz yanlış biliyorsunuzdur, hayırlı bir talihsizlik olur.
  • quote:

Neden? Bu yorum nasıl bir talihsizlik barındırıyor? Ben açıkça yazmışım nedenini. Siz de yazın, belki yanlış biliyoruz da düzeltiriz. Belki de siz yanlış biliyorsunuzdur, hayırlı bir talihsizlik olur.

bu açıkça yazma kısmını ben görmedim heralde :)

kingston dediğin marka hafıza/depolama ürünlerinde önde gelen firmalardan birisi. transcend de aynı şekilde. hafızakartı flashdisk ram ssdhdd vs vs pek çok ürün üreten bir firma.

lexar nedir ne değildir bilmem de, 2-3 ürününü kullanıp, kinsgton da neymşi lexar 10 numara demek pek elle tututlur bir açıklama/öneri değil.
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Bak işte kendin yazmışsın, Lexar nedir bilmem diye. Önce bir araştır, öğren, neymiş ne değilmiş? Neden öyle bir yorum yazmışım? Neden bu yoruma sadece sen takılmışsın? Anlarsın. Evet dediğin gibi hem Kingston, hem Transcend hem de Lexar marka 2-3 farklı depolama ürünü kullandım. Sen bu markaların ürün gamındaki yüzlerce çeşidin hepsini kullandın galiba. Neyse, polemik pek sevdiğim bir şey değil. Samimi söylüyorum, Lexar markasını gerçekten araştır bir, XDA forumdaki yorumları falan bir oku. Varsa profesyonel fotoğrafçı tanıdığın, sor Lexar nasıl bir markadır? Yeterince bilgi topladıktan sonra yorumdaki kerameti anlarsın. Bu arada Lexar 10 numaradır yazmadım hiç, o iki markaya göre iyidir dedim. 10 numarayı sadece Sandisk'e veririm.
  • arkadaşlar macera aramaya gerek yok alacaksanız http://www.n11.com/sandisk-ultra-16gb-class10-micro-sd-hafiza-karti-P13003804 süper
  • quote:

Lexar ürünleri Kingston, Transcend gibi markalarla kıyaslamayın. İyi markadır Lexar. Teknosa antipatim olmasa alırdım bir tane fotoğraf makinem için.

Arkadaş doğru tespit yapmış,Nikon d3100 fotoğraf makinamın içinde 4 gb lık bir Lexar kart vardı sonradan aldığım 8gb toshiba class 10 dan çok hızlıydı.
    Sonra telefonum için 8gb lexar class 10 aldım kart okuyuculu olandan.Çok memnunum...
    Fiyat konusunda birşey diyemem ama Lexar ı tercih edin derim.
  • Lexar Toshıbadan bana gore en az 2 gomlek ustundur bu hafıza kartları konusunda. Kacırılmayacak bır fırsat.

• Bence cok iyi bir kart ve lexar iyi markadır. Fiyat da gayet uygun geldi bana.

• Fiyat yüksek class 10 lar arasında da hız farkları var ve bu microsd daha hızlı

http://forum.donanimhaber.com/m_76827138/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y!Ğ!DO

Lexar Toshıbadan bana gore en az 2 gomlek ustundur bu hafıza kartları konusunda. Kacırılmayacak bır fırsat.

canon sx150 için hizlial.comdan 18.5 liraya lexar marka 16gb sd kart aldım.memnunum.

lexar iyi markadır arkadaşlar
  • beyler
    8 gb klas 10 müzik dinlicem telefeonla , video seyretcem 4 foto makinasında kullanıcam
    neyi alayım şimdi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 15 Temmuz 2013; 10:20:07 >
  • Su anda telefonda kullandigim kart 16gb lexar. Birkac ay once almistim, tesaduf, teknosadan. Kart yaklasik bir ay sonra okunamiyor hatasi verdi, adaptoru ile bilgisayarda da okumadi. Formatladiktan sonra sorun cozulmus gibi gorunuyor, sonrasinda bir problem yasamadim. Ama artik oraya attigim her veri icin 2 kere dusunurum, ozellikle kamera hafizasi olarak mumkun oldugunca kullanmayacagim kesin..

• beyler ben hem tv'de hem de telefonumda kullanmak istiyorum herhalde micro sd serilerinin tamamı hem tv hem de telefonlar için uygun olur dimi ..yoksa tv için sd , telefon için de micro sd mi lazim ..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.