Şimdi Ara

teknosa logitech şansa oyna

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Logitech Şansa Oyna kutusunun videolarına rastladım geçen hafta bildiğiniz gibi içinden g105 klavye , g300s mouse çıkıyor bir ihtimal de g300s in yerine g402 yada g502 çıkabiliyor ve çok hoşuma gitti böyle bi kampanya.
    Tekirdağ/Çerkezköy de oturuyorum ve buradaki teknosa ya gittim taksitle alırım diye sadece 2 kutu kalmıştı onlarında açılan yerdeki bant ları söküktü yani birileri açıp bakmış içine onun için ben hiç bakmadım zaten sanmıyorumda g502 olacağını öyle olsa bakan adam alırdı çoktan.
    g300s bile çıksa yine en kötü ihtimal 10 lira civarı kardasın hatta şuanda 180 lira( normalde 240 ) teknosada. Alıcam ama kredi kartım yok banka kartı kabul etmiyorlar bi yakınımın kredi kartıyla almayı düşünüyorum.
    Gelelim asıl soruya bu kampanya insanları mağazaya çekmek içinmi var sadece yoksa siteden alacağım üründede g502-g402 çıkma ihtimali varmıdır ?

----------- ------------ ---------- ----------- -------------- ------------- ---------------- --------------- -------------- ----------

Sipariş bugün ups kargo ile elime ulaştı.
    Kargocu çocuk aradı beni gün içinde ama açamadım daha sonradan aradım yarın komşunuza bırakırız dedi saat 17:15 gibi tekrar aradı buradan geçiyormuş evdeysen kapıya gel vereyim dedi apar topar gittim aldım (kestiriyordum o aramadan).
    Şu anda resimleri ekleyemiyorum ancak çok özensiz bir paketlemeydi öncelikle.
    Kutunun üzerine fatura eklenip gönderilmiş herhangi bir poşet dahi yoktu.
    Kutunun üzerinde de haliyle biraz hasar oluşmuştu gerçi pek önemsediğim bir olay değil ancak teknosa.com dan sipariş verecek arkadaşların bilgisi olsun.

gelelim asıl sıkıntıya.
    Mağazadan almama nedenim olan bantlarının yırtık olması durumu bu üründede söz konusu maalesef.
    Yırtık olan bant tarafından kutuyu açtım çıkardım g300s çıktı.

Tamamen kapalı hiç açılmamış bir paketle gelse idi bunu kabul edebilirim ancak böyle bir kutudan g300s çıkması moralimi bozmadı değil.
    Ürünlerin kutularına ise hiç dokunmadım ne klavyenin nede g300s in.
    Şimdi sizlere sorum bunu geri göndermelimiyim teknosa.com a ulaşsam değiştirirlermi yoksa boşamı uğraşmış olurum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harry Belafonte -- 18 Ağustos 2016; 19:20:01 >

• O kutuların içini açıp bakanların yakalanıp cezalandırılması lazım. ''Şansa Oyna'' paketi aldıktan sonra nereden aldığının bir önemi yok. Hatta internet üzerinden güvenilir bir siteden almak daha mantıklı.

http://www.teknosa.com/urunler/125087961/logitech-gaming-sansa-oyna-klavyemouse-bundle-2101
  • Bende öyle düşündüm sonradan zaten ve indirim bitmeden alayım dedim verdim siparişi 180 liradan üstelik kargoda bedava.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sipariş bugün ups kargo ile elime ulaştı.
    Kargocu çocuk aradı beni gün içinde ama açamadım daha sonradan aradım yarın komşunuza bırakırız dedi saat 17:15 gibi tekrar aradı buradan geçiyormuş evdeysen kapıya gel vereyim dedi apar topar gittim aldım (kestiriyordum o aramadan).
    Şu anda resimleri ekleyemiyorum ancak çok özensiz bir paketlemeydi öncelikle.
    Kutunun üzerine fatura eklenip gönderilmiş herhangi bir poşet dahi yoktu.
    Kutunun üzerinde de haliyle biraz hasar oluşmuştu gerçi pek önemsediğim bir olay değil ancak teknosa.com dan sipariş verecek arkadaşların bilgisi olsun.

Gelelim asıl sıkıntıya.
    Mağazadan almama nedenim olan bantlarının yırtık olması durumu bu üründede söz konusu maalesef.
    Yırtık olan bant tarafından kutuyu açtım çıkardım g300s çıktı.

Tamamen kapalı hiç açılmamış bir paketle gelse idi bunu kabul edebilirim ancak böyle bir kutudan g300s çıkması moralimi bozmadı değil.
    Ürünlerin kutularına ise hiç dokunmadım ne klavyenin nede g300s in.
    Şimdi sizlere sorum bunu geri göndermelimiyim teknosa.com a ulaşsam değiştirirlermi yoksa boşamı uğraşmış olurum ?

• Gidip iade et resmen kendileri çıkartıp değiştirmiş bunun adı şerefsizlikten başka birşey değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.