< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 15 Nisan 2018; 16:24:2 > |
Teknosa Mağzalarında ilginç fiyatlar. (1558. sayfa)
-
-
4 adet var durumları nasıl bilmiyorum
HP OfficeJet Pro 6830 217 TL
İzmit Outlet Center Extra
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
durumları hakkında nasıl bilgi edinebiliriz hocam?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
LG 49UK7550PLA - 4219 TL
urun.gittigidiyor.com400 Bad Requesthttps://urun.gittigidiyor.com/tv-ses-goruntu/lg-49uk7550pla-49-123-ekran-nanocell-ultra-hd-led-tv-409871442# -
-
teknosadan ing kredi ile telefon alan oldu mu? İlla teknosacell'e hat taşımak zorunlu mu? -
outlet bölümü tekrar açılır mı acaba -
Teknosa komple kapancak diyorlar. Outlet açılcağını sanmam. Zaten yeni site yaprak o işi karıştırdılar iyicenequote:
Orijinalden alıntı: matsipik
outlet bölümü tekrar açılır mı acaba
kapanırsa mağazalardan satar geçerler o zaman -
teknosa outlet bölümü yine açıldı. enteresan fiyatlar yakalayabilen var mı -
Belo hocam bilir.quote:
Orijinalden alıntı: matsipik
teknosa outlet bölümü yine açıldı. enteresan fiyatlar yakalayabilen var mı
evet -
şuan kelepir bir şey yok.eski sistem biteli hikaye oldu . -
Zaten mahkemeliğim bunlarla. Başıma bela oldular.quote:
Orijinalden alıntı: belo3
şuan kelepir bir şey yok.eski sistem biteli hikaye oldu .
Hayrola, mahkeme konusu nedir?quote:
Orijinalden alıntı: MertMeteAlp
Zaten mahkemeliğim bunlarla. Başıma bela oldular.
Alıntıları Göster
güzel günlerdi. dün istanbul cevahir mağazasında gittim. sezon ürünlerin olduğu bölümden de bir ürün aldım. gitmişkin en üst katına çıktım ama fiyatlar nerdeyse değil indirmli direkt sezon ürün fiyatlarındaydı.
gerçekten çok heyecanlı ve güzel günler yaşamışız. bize bu günleri yaşatan teknosaya, buradan hatırladığım kadarıyla belo3 hocama ve katkıda bulunanve ismini hatırlayamadığım tüm forumdaşlara selam ve sevgiler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaneyck -- 19 Şubat 2024; 22:56:39 > -
https://www.hepsiburada.com/bosch-mcm3501m-800-mutfak-robotu-pm-HBC00005HEOL3
şu mutfak robotunun eski serisini mall of istanbul teknosa mağazasından almıştım. Alt rafa biri saklamış etiketi de çıkarmış kasaya gittim 60-70 tl gibi komik bir rakam çıkmıştı. Kasadaki arkadaş abi sen bunu nerden buldun ya diye gülmüştü. Eski ölücüler şuan sinek avlıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X