Bildirim
Teknosa Mağzalarında ilginç fiyatlar.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Teknosa birçok mağazasını kapatıyor diye söylentiler var, onunla ilgili bir durum olabilir. Ayrıca son dönemde mali durumunun oldukça kritik durumda olduğu söyleniyor. Kapanış yapacak mağazalarda akılalmaz fiyatlar olacakmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu indirimlerin sebebi kliksa'nın kapanması, onun stoklarını eritiyorlar muhtemelen internet magazasında da büyük indirimler oluyor. -
aynen kliksadan kalan malları iteliyorlarquote:
Orijinalden alıntı: Lasvegaswings
bu indirimlerin sebebi kliksa'nın kapanması, onun stoklarını eritiyorlar muhtemelen internet magazasında da büyük indirimler oluyor. -
Kliksanın kapanacağını aylar önceden haber veren abim bugün türkiye genelinde 300 küsür adet olan teknosa bayilerinden 80 tanesinin kapanacağını söyledi.quote:
Orijinalden alıntı: Lasvegaswings
bu indirimlerin sebebi kliksa'nın kapanması, onun stoklarını eritiyorlar muhtemelen internet magazasında da büyük indirimler oluyor.
Çoğunluğu küçük iller olmak üzere kocaelideki 3 bayi ve yalovadaki 3 mağaza sayısı 1 e düşecek.
Çok büyük indirimler 1-2 ay daha artarak devam edecektir.
Teknosa yakın zamanda çok büyük eleman çıkartma işlemi yaptı.
Duyuldu mu bilmiyorum.
Aynı şekilde mantar gibi her köşede biten CarefourSa mağazalarıda kapanıyor.
Market kimliğinde olanların hepsi kapanacak sanırım
A101 Bim vb ile başa çıkamadılar.
-
ütü bu :)
www.teknosa.comTeknosa | Herkes İçin Teknoloji - Teknosa Alışveriş Sitesihttp://www.teknosa.com/urunler/120170256/delonghi-fxg-24-ts-easy-turbo-utu -
Kiler marketi niye aldilar o zaman?
www.teknosa.comSayfa Bulunamadı | Teknosahttp://www.teknosa.com/urunler/110015462/toshiba-65l9363-uhd-4k-3d-smart-led-lcd-tv
Peki bu fiyat neden kimsenin ilgisini çekmez?
Neden bu forumda 55 inçten büyük tv arayanlara 5.000 - 7.000 TL' lik tv ler sıcak diye lanse edilir?
Nasıl bir toplum olduk biz?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Devir e - ticaret devri, insanlar bilinçlendikçe böyle mağazalar bir bir kapanacaak. Hatta ben şimdiden bundan 20 yıl sonra avmler kapandığında ne yapacklar o binalara diye düşünüyorum
izmir menemendeki şubelerini kapattılar.quote:
Orijinalden alıntı: İssiz Adam
Devir e - ticaret devri, insanlar bilinçlendikçe böyle mağazalar bir bir kapanacaak. Hatta ben şimdiden bundan 20 yıl sonra avmler kapandığında ne yapacklar o binalara diye düşünüyorum
1 tane ürünü indirime koymadılar :) -
quote:
Orijinalden alıntı: tifosi41
Merhaba arkadaşlar.
öncelikle başımız sağolsun
bugün teknosaya uğradım.
seri sonu sıfır olsun tehşir olsun bazı ürünlerde inanılmaz fiyatlar var bölgenizdeki teknosalara yolunuz düşerse bir bakın derim.
ben çevreme ve eve çıkacak kardeşime bazı şeyleri aldım.
delonghi fxg24ts ütü 42 TL ye aldık(sıfır)
1800 olan çamaşır makinesi 800 TL(tehşir)
500 tl olan gelişmiş su sebili 200 tl(sıfır)
fakir bonnie 2400 watt süpürge 100 tl (tehşir)
ufak küsüratları var.
ve daha bir sürü şey
çoğu üründe bu şekilde indirim yok fakat iyice inceleyip görevliye sormak gerekiyor.
su sebiline ihtiyacim var ama markasi nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
www.teknosa.comBuhar Kazanlı Ütü Fiyatları ve Modellerihttp://www.teknosa.com/urunler/800025521/rowenta-rowenta-perfect-steam-utu-dg8560
alın size ütü
-
quote:
Orijinalden alıntı: AeonFlux2016
www.teknosa.comSayfa Bulunamadı | Teknosahttp://www.teknosa.com/urunler/800025521/rowenta-rowenta-perfect-steam-utu-dg8560
alın size ütü
hocam sizce bu teşhir midir yoksa kutusu filan mı darbe görmüş olabilir acaba bu kunularda fazla bilgim yokta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: İzmir-deü-1994-tarsus
quote:
Orijinalden alıntı: AeonFlux2016
www.teknosa.comSayfa Bulunamadı | Teknosahttp://www.teknosa.com/urunler/800025521/rowenta-rowenta-perfect-steam-utu-dg8560
alın size ütü
hocam sizce bu teşhir midir yoksa kutusu filan mı darbe görmüş olabilir acaba bu kunularda fazla bilgim yokta
Mağazada görevli kızın sık sık buhar çıkarıp şov yaptığı ütü.
-
bu kadar güzel anlatılamaz dı hocam çok soru sordum ama peki iade hakkımız var mı acaba
Öncelikle başımız sağolsun.
Bu TVye ayrı başlık bile açılır.
quote:
Orijinalden alıntı: ZaferBiryol
Ben hala kaçırdığım bir ayrıntı var diye şüphe ediyorum.
Bu tv günlerdir stoktaydı.
Kimse almayınca ben de şüphe ettim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sivastaki subede tasınmadıysa kapandı
quote:
Orijinalden alıntı: İssiz Adam
ben olsam hastahane filan yaparım düzgün olanları :D bende sizin gibi düşünüyorum 20 yıl sonra insanlar avmlere ihtiyaç duymazlar hatta şunu söyliyim eğer ki kıyafeteri çeşitli programlarla evde deneme şansımız vs. olsa 5 yıla bile avmler bir bir kapanmaya başlar başlıca olanlar hariç
dışarı yemeğe gitsem avm de işim yoksa dışarda yerim sinema dışında uğramıyorum bile avmlere aradada kıyafet mecburi olarak tabi -
quote:
Orijinalden alıntı: ZaferBiryol
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=109995811&p=1&anchorToGo=109995811#109995811
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Gecin onu bunu ekonomimiZ ÇÖKÜYOR. Bndan dolayi kapaniyor birsuru işyeri.su an ulkede ciddi nakit sikintisi var. Ne zaman kriz patlak gosterecek allah bilir. Simdi de oyak a cokecekler. 50 kusur milyon nakit var nezdinde. Yonetimi filan değişti. Amac sicak para sokmak pazara. 3 sene fln sonra da erdemir ve tukas i yok pahasina birisine tanidiga verecekler. Aha da burdan yazıyorum. Tabi kapanir teknosasi fln.
|
emlak piyasasının durdugunu sağır sultan bile duydu. krediyle daire alımları acayip düşüşte nakit parası olana herzaman fırsat vardı hala da var. örnek veriyorum çok basit bir örnek. yaklaşık 1.5 senedir dumankaya sancaktepedeki daireleri bitiremedi normalde ekonomi iyi olsa 300 bin liralık evi kim almaz? veya ortadoğu grubun yaptıgı yine sancaktepedeki konutlar hala bitmedi satılması. madem ekonomi iyi neden daireler bitmedi. bitse mesaj atmazlar dimi? acayip durgunluk var sadece inşaatta değil hayır hepsini geçtim sen hiç ramazan kampanyası babalar anneler gününe özel daire indirimi duydun mu bu zamana kadar? geçen oldu yine satılmadı 500 bin tl ye ev alan zaten üst sınıf. istanbulun %80 i orta ve alt gelirli. kim alıyor 1 milyona 500 bine daire merak ediyorum memur maaşıyla mı alıyor millet?
|
güzel günlerdi. dün istanbul cevahir mağazasında gittim. sezon ürünlerin olduğu bölümden de bir ürün aldım. gitmişkin en üst katına çıktım ama fiyatlar nerdeyse değil indirmli direkt sezon ürün fiyatlarındaydı. gerçekten çok heyecanlı ve güzel günler yaşamışız. bize bu günleri yaşatan teknosaya, buradan hatırladığım kadarıyla belo3 hocama ve katkıda bulunanve ismini hatırlayamadığım tüm forumdaşlara selam ve sevgiler |
Benzer içerikler
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- qnb maaş kampanyası
- merci çikolata a101
- kazanan akbanklı
- tod süper dolu paket
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X