Şimdi Ara

TEKNOSA ŞAMPİYONLAR PAKETİ 397 TL SADECE 3 GÜNLÜĞÜNE (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
7
Favori
12.828
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thekoch

quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

http://teknosa.com/urunler/110240750/digiturk-12-aylik-giris-hd-film-dizi-veya-sampiyon
    2 tane Aldım.
    1 tanesi ile eski uyeligimi 1 yıl uzattim..
    Plus kutu var,rica ettim o da 1 yıl ücretsiz devam..
    2.uyelik için ise;
    bu yeni uyeligi mevcut canak ve kablo tesisati olmayan bir adresimde baslatip hediye canak ve tesis hizmetinden yararlanma yolunu secicem
    Bu sayede tum adreslerde gerekli alt yapiyi kurdurmus olucam .
    Mevcut adreste donatilar tamamsa size canak filan hediye etmiyorlar, 20 metre lnb kablosu birakmiyorlar . Mutlaka bu tesisatin olmadigi yerlere yeni uyelik actirmaniz menfaatiniz icabidir . Sonra kutuyu nereye istiyorsaniz tasirsiniz ,boylece her yerde eutelsat a bagli bir canak ve kablolamaniz olmus olur
    Ben yazlığa taktiricam bu sefer.
    Evdeki sistem zaten hazir
    Hafta sonlari kutuyu veya kartı taşımak yeterli olacak ..

Hocam benim.evimde tesisat olmamasina ragmen canak anten icin 110 tl masrsf cikartiyor bayi.musteri hizmetleri ile gorustugumde sadece ic kurulumun ucretsiz olduğu yonunde bilgi verdi. Ama daha once ucretsiz kurduran arkadaslar oldu. Kurulum yaptirdiginizds bilgi verirseniz sevinirim.

02 Aralık ta bitiyor uyeligim

Daha bir ay var yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Magazadan al dediğimizde indirim uygulamıyor sistem. Yapabilen var mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

http://teknosa.com/urunler/110240750/digiturk-12-aylik-giris-hd-film-dizi-veya-sampiyon
    2 tane Aldım.
    2.uyelik için ise;
    bu yeni uyeligi mevcut canak ve kablo tesisati olmayan bir adresimde baslatip hediye canak ve tesis hizmetinden yararlanma yolunu secicem
    Mevcut adreste donatilar tamamsa size canak filan hediye etmiyorlar, 20 metre lnb kablosu birakmiyorlar . Mutlaka bu tesisatin olmadigi yerlere yeni uyelik actirmaniz menfaatiniz icabidir . Sonra kutuyu nereye istiyorsaniz tasirsiniz ,boylece her yerde eutelsat a bagli bir canak ve kablolamaniz olmus olur

Hocam benim.evimde tesisat olmamasina ragmen canak anten icin 110 tl masrsf cikartiyor bayi.musteri hizmetleri ile gorustugumde sadece ic kurulumun ucretsiz olduğu yonunde bilgi verdi. Ama daha once ucretsiz kurduran arkadaslar oldu. Kurulum yaptirdiginizds bilgi verirseniz sevinirim.

Ben de dün aldım. Bugün bayi telefonla randevu istedi, Aktivasyon ücreti dışında kurulum ve çanak ücreti de ödemeniz gerekiyor dedi. Bende ödemem diyerek müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri Hizmetleri de ödememeniz gerekiyor dedi. Bayi yine de ısrar ediyor ödeyeceksiniz diye. Ne yapmam gerekiyor? Kurulum yaptıran arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• Atakan3595 A kullanıcısına yanıt
    okuduğunu anlamaktan bahsetmişsin, kendi çapınca da laf giydirmiş, ilkokul modunda espri yapmış, yetinmemiş sonuna komik olduğunu düşündürmek için emolji eklemişssin.
    Okuduğunu anlamak konusunda bu kadar iddialı isen benim sorumun yayın kültür diye bir özneye yönelik olduğunu anlardın. Sonrada muhatap oluyoruz tribine girmezdin.
    Kaldı ki ürünün sayfasında açıklama kısmı boş, başlıktaki gibi kelime oyunları da akla hayale gelmeyecek şeyler değil.
    Şimdi sen bunu anlarsan pm den görüşelim ok
  • TuNcİx T kullanıcısına yanıt
    mağazada stok olması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakan3595

quote:

Orijinalden alıntı: ugur2280

quote:

quote:

2 tane Aldım.
    2.uyelik için ise;

Ben de dün aldım. Bugün bayi telefonla randevu istedi, Aktivasyon ücreti dışında kurulum ve çanak ücreti de ödemeniz gerekiyor dedi. Bende ödemem diyerek müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri Hizmetleri de ödememeniz gerekiyor dedi. Bayi yine de ısrar ediyor ödeyeceksiniz diye. Ne yapmam gerekiyor? Kurulum yaptıran arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Müşteri hizmetlerini arayıp, "falanca bayiiniz Teknosa kampanyasıyla üye olmama rağmen çanak kurulum ücreti istiyor, ben bunlarla muhatab olmak istemiyorum, beni başka servise yönlendirin" deyin. Ya eşşek gibi ücretsiz çanağı kuracaklar ya da başka servis gelecek.
    Ek: Müşteri hizmetleri ile yapacağınız görüşmeyi kayıt edin. Ben öyle yaptım. Çanak ücreti isteselerdi dinletecektim. Zaten epey laflar hazırlamıştım

Aynen dediğiniz gibi yaptım. Başka bayiye yönlendirdi. Bakalım bu bayi ne diyecek.

• Paketi almak istiyorum ama magazadaan al indirimi olmuyor

• Arkadaşlar kurulum tamamen ücretsiz ise bende almayı düşünüyorum alan arkadaşlar aydınlstırsa sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknosa.com üyelik girişi yapılamıyor..
  • Ligimizin kalitesi ortada takımda kötü gidiyor bu sebebten verilen paraya acırım şahsi görüşüm.

• haber verene teşeküürler bundan once kacırmıstım simdi aldım denizbank kartıyla baya iyi oldu
  • şu an sitede sorunmu var 2 adet almak istiyorum devamlı sistemde bir sorun oluştu hatası alıyorum
  • Sistemsel bi hata olabilir tekrardan deneyin lütfen

• fevzi17 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: santa rika

Ayriyetten çanak takılsa eutelsata fiyatı nedir acaba bilgisi varmı bu kurulum ücretsizmi

Eğer eutelsat yok ise kurulum ücretsiz, eğer apartmanda olmasına rağmen ayrı çanak isterseniz ücret ne olur bilmiyorum....
  • Digiturk kadar sahtekar bir firma daha yok ama sırf ligtv yüzünden mecbur alıyoruz.Lanet olsun bu düzene!

Üyeliğim Aralık ayında bitiyor arkadaşlar.Şimdi alsam paketi Aralık ayında aktifleştirebilir miyim acaba?
  • Arkadaşlar kurulumu ne kadara yapıyorlar_?
  • Sıcak fırsat ahalisi hala bitirememiş stoğu şaşırdım:) ben 6 paket satın aldım. Bnm arkadaş geçen gün aldı bu paketi dün kuruldu. 30 lira ücret almışlar. Servis inanamış fiyata. Sormak istediğiniz bişey varsa cvplarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oceanx35

Sıcak fırsat ahalisi hala bitirememiş stoğu şaşırdım:) ben 6 paket satın aldım. Bnm arkadaş geçen gün aldı bu paketi dün kuruldu. 30 lira ücret almışlar. Servis inanamış fiyata. Sormak istediğiniz bişey varsa cvplarım.

Arkadaşlar kısaca bu maç GS, FB maçlarını falan izlemek için değil mi=?
  • Konuyu açan arkadaşla biraz önce telefonla konuştum. Sağolsun bilgi verdi. Kurulum 30 TL ücretli dedi. Bazı arkadaşlar eutelsat ücretsiz falan diyor ama nedir durum?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.