Şimdi Ara

TEKNOSA ŞAMPİYONLAR PAKETİ 397 TL SADECE 3 GÜNLÜĞÜNE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
7
Favori
12.828
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu paketi mevcut aboneler de alıp kullanabiliyor mu? Şu an giriş + hd + 2 pakete 39 TL ödüyorum. Bunu alınca paket bitene kadar hiç ücret ödemeyecek miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpuli

quote:

Orijinalden alıntı: reyesssss

su sozlesme olaylari olmasa sadece parayi verip modulu alsak kontorlu gibi bi sey olsa ben 600 de olsa dusunmez alirim. seneye yapilacak ihaleyi alanlar boyle bisey yaparlar umarim

Bahsi geçen pakette öbir kere ödüyorsunuz bitince yayın kesiliyor...

emin misin hocam. 1 kere oduyosun da 0tl fatura geliyo ve bitince de iptal islemi felan uapmak gerekiyo benim bildigim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manisa da var mi

• Film kanalları da dahil mi? Sanki öyle anlaşılıyor..

DIGITURK 12 AYLIK GİRİŞ +HD + FİLM , DİZİ VEYA ŞAMPİYONLAR PAKETİ

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi kampanya.

• Ayriyetten çanak takılsa eutelsata fiyatı nedir acaba bilgisi varmı bu kurulum ücretsizmi

• http://teknosa.com/urunler/110240750/digiturk-12-aylik-giris-hd-film-dizi-veya-sampiyon
    2 tane Aldım.
    1 tanesi ile eski uyeligimi 1 yıl uzattim..
    Plus kutu var,rica ettim o da 1 yıl ücretsiz devam..
    2.uyelik için ise;
    bu yeni uyeligi mevcut canak ve kablo tesisati olmayan bir adresimde baslatip hediye canak ve tesis hizmetinden yararlanma yolunu secicem
    Bu sayede tum adreslerde gerekli alt yapiyi kurdurmus olucam .
    Mevcut adreste donatilar tamamsa size canak filan hediye etmiyorlar, 20 metre lnb kablosu birakmiyorlar . Mutlaka bu tesisatin olmadigi yerlere yeni uyelik actirmaniz menfaatiniz icabidir . Sonra kutuyu nereye istiyorsaniz tasirsiniz ,boylece her yerde eutelsat a bagli bir canak ve kablolamaniz olmus olur
    Ben yazlığa taktiricam bu sefer.
    Evdeki sistem zaten hazir
    Hafta sonlari kutuyu veya kartı taşımak yeterli olacak ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 27 Ekim 2016; 20:59:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• son aktiivasyon tarihi nedir? paketin uzerinde 31 Aralık 2015 yaziyo diyen arkadaslar oldu.
  • mehmet572 M kullanıcısına yanıt
    Yarın gidip soracağım. İnternette yok diye gözüküyor ama sormakta fayda var. Nasip olursa cumadan sonra giderim.

• quote:

Orijinalden alıntı: absolute

Film kanalları da dahil mi? Sanki öyle anlaşılıyor..

Burada film+dizi bir seçenek, şampiyonlar paketi bir seçenek mi? Yoksa hepsi ayrı seçenekler mi?
  • Film ya da dizi ya da şampiyonlar paketi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün digitürk müşteri hizmetleri ile uzun bir görüşme gerçekleştirdim. 03.11.2016 da dolacak olan taahhüdüm ile ilgili.

Müşteri hizmetleri yetkilisi 397 tl fiyatla böyle 1 paketin kesinlikle olamayacağını belirtti tüm ısrarlarıma rağmen, çok iddialı konuşunca bende mevcut kullanmakta olduğum plus kutu, şampiyonlar paketi+4 ay tüm dizi-film kanallarını aylık 50 TL ye kabul etmiştim. Müşteri temsilcisi Teknosa paketinde Lig Tv nin 1 aylık geçerli olacağını iddia etti bir de.

Son durumda napsam karar veremedim, bu paketi satın alsam mevcut 5 yıllık üyeliğimde kullanabilir miyim ? bilgisi olan var mıdır?
  • ben aldım bir tane siteden. normalde almazdım da 33 tl ye geliyor aylık. bonus karta'a 6 taksit yapiliyor.

ilk digiturk e girişim de bu şekilde olmuştu. onumuzdeki ay fb gs derbisi var.

eğer bir sorun olursa yasal hakkim gereği iade ederim açmadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emopi -- 27 Ekim 2016; 21:39:59 >
  • su paket konusu daha oncede acıldı hala bir netlik yok ,12 ay gecerlimi ,kurulum her sey dahil sadece aktıvasyon 30 tl mi ,alıp kullanan varmı yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

http://teknosa.com/urunler/110240750/digiturk-12-aylik-giris-hd-film-dizi-veya-sampiyon
    2 tane Aldım.
    1 tanesi ile eski uyeligimi 1 yıl uzattim..
    Plus kutu var,rica ettim o da 1 yıl ücretsiz devam..
    2.uyelik için ise;
    bu yeni uyeligi mevcut canak ve kablo tesisati olmayan bir adresimde baslatip hediye canak ve tesis hizmetinden yararlanma yolunu secicem
    Bu sayede tum adreslerde gerekli alt yapiyi kurdurmus olucam .
    Mevcut adreste donatilar tamamsa size canak filan hediye etmiyorlar, 20 metre lnb kablosu birakmiyorlar . Mutlaka bu tesisatin olmadigi yerlere yeni uyelik actirmaniz menfaatiniz icabidir . Sonra kutuyu nereye istiyorsaniz tasirsiniz ,boylece her yerde eutelsat a bagli bir canak ve kablolamaniz olmus olur
    Ben yazlığa taktiricam bu sefer.
    Evdeki sistem zaten hazir
    Hafta sonlari kutuyu veya kartı taşımak yeterli olacak ..

hocam şifre ile mevcut üyeliğinizi nasıl uzattınız ? nasıl bi yol izlemek gerek ?

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcmndrg -- 29 Kasım 2016; 19:55:19 >
  • hangi kanalları kapsıyor bu paket?
  • Digiturk müşteri temsilcilerini pek dikkate almayın. Çağrı merkezinde çalışanların çoğunun pek bilgisi yok. Paketinin üzerine ekletmek isteyenler eğer müşteri temsilcisi sorun çıkarıyor ise böyle bir şey yapıldığını ve kendisinin bundan haber olmadığını belirtip kayıt açtırsın. Sonrasında daha yetkili bir birimden dönüş yapıyorlar genelde ve ekleme işlemi yapılıyor.

Ayrıca paket 12 aylık ve HD. Geçen sene de ben yine Teknosa'dan almıştım, şimdi tekrar aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profesör06

Arkadaşlar tekrardan merhaba,

Teknosa sampiyonlar paketi fiyatı sadece 3 günlüğüne tekrardan 397 tl ye indi magazalardan bu fiyattan temin edebilirsiniz paketi sorularınız için pm atabilir veya 0553 004 0720 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Stoklar sınırlı sayıda almak istiyenler elini çabuk tutsun.

Mevcut üyeliği bu paket ile 1 yıl daha uzatmak mümkün mü? Yapıldığını yazanlar olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.