Şimdi Ara

teknosa seri sonu veya teshirli urunler hakkinda?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
16.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu sinifta cok ucuz niteligi iyi cihazlar var. Bilgisi olan var mi? Alinir mi? 2yil garanti de veriliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Teknosa Seri Sonu ve Teşhir Ürünleri: Bilmeniz Gerekenler

Seri Sonu Ne Demektir?

Seri sonu ürünler, belirli bir ürün serisinin üretiminin son aşamasında kalan ürünlerdir. Bu ürünler genellikle yeni bir modelin piyasaya sürülmesiyle birlikte satılmaya başlanır.

Teknosa Seri Sonu Ne Demektir?

Teknosa'daki seri sonu ürünler, mağazanın stoklarında bulunan ve üretimi durdurulmuş olan ürünlerdir. Bu ürünler genellikle daha düşük fiyatlarla satılır ve sınırlı sayıda mevcuttur.

Teknosa Teşhir Ürünleri (Televizyon Örneği)

Teknosa'nın teşhir ürünleri, mağazada sergilenen ve müşterilerin denemelerine olanak tanıyan ürünlerdir. Bu ürünler genellikle yeni modellerdir ve normal perakende fiyatlarından daha düşük fiyatlarla satılabilir.

Seri Sonu Ürünleri Ne Demektir?

Seri sonu ürünler, üretimi durdurulmuş ve sınırlı sayıda bulunan ürünlerdir. Bu ürünler genellikle daha eski modellerdir ve daha düşük fiyatlarla satılır.

Teknosa Seri Sonu ve Teşhir Ürünlerinin Avantajları

• Daha Düşük Fiyatlar: Seri sonu ve teşhir ürünleri, normal perakende fiyatlarından daha düşük fiyatlarla satılır.
    • Sınırlı Sayıda Fırsat: Bu ürünler genellikle sınırlı sayıda mevcuttur, bu nedenle hızlı hareket etmeniz önerilir.
    • Ürünü Deneme İmkanı: Teşhir ürünleri, ürünleri satın almadan önce deneme fırsatı sunar.

Teknosa Seri Sonu ve Teşhir Ürünlerini Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

• Ürünün Durumunu Kontrol Edin: Seri sonu ve teşhir ürünleri kullanılmış olabilir, bu nedenle satın almadan önce ürünün durumunu dikkatlice kontrol edin.
    • Garantiyi Sorgulayın: Seri sonu ve teşhir ürünlerinde standart garanti süresi olmayabilir. Satın almadan önce garanti kapsamını sorgulayın.
    • İade Politikasını Öğrenin: Seri sonu ve teşhir ürünlerinde farklı bir iade politikası olabilir. Satın almadan önce iade politikasını öğrenin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Evet bende bunu düşünüyorum iki gündür 40d7000 iki adet gözlükle 2199 lira çok kafam karışık bu fiyata alsam mı yoksa 2399a lg 42lm660s mi alsam yoksa 2599a 40es7000 mi alsam diye. Teknosanın bu son kampanyasıyla geçen senenin ürünlerinin çok fazla düşüş yaşaması 40d7000i de listeme ekledi kafamın daha çok karışmasına sebep oldu. En büyük eksikliği klavye mouse bağlanamıyor olması.
  • Benim daha cok sormak istedigim urunlerin fiziksel ve elektronik durumlari?

• 5 sene kadar önce Ankara’ya gittiğimde bir teknosadan teşhir ürünü dvd writer almıştım. 4 sene sorunsuz çalıştı, geçtiğimiz sene bir arıza yaptı, 238 lira tamir parası istiyorlar. Yaptırmıyorum. Yani demek istediğim şu ki, 999 liralık cihazı 499 liraya satın aldım ve 4 sene kullandım. Teşhir ürünü alacaksanız iyice bir kontrol edin, kulanılma sürelerini anlamaya çalışın. Hele ki tv’lerde daha dikkatli olun ve satıcıya güvenmekten başka bir şansınız yok bilgi edinebilmek için.

A.. kalkar abi süper tv, süper ucuz der, ynei koyduk buraya 3 hafta oldu der.
    1 hafta sonra gider b.. ile konuşursunuz, abi fiyatı iyi, tv süper ve sağlam. Ama 1 senedir burada gece gündüz açık der..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zomçırgot

5 sene kadar önce Ankara’ya gittiğimde bir teknosadan teşhir ürünü dvd writer almıştım. 4 sene sorunsuz çalıştı, geçtiğimiz sene bir arıza yaptı, 238 lira tamir parası istiyorlar. Yaptırmıyorum. Yani demek istediğim şu ki, 999 liralık cihazı 499 liraya satın aldım ve 4 sene kullandım. Teşhir ürünü alacaksanız iyice bir kontrol edin, kulanılma sürelerini anlamaya çalışın. Hele ki tv’lerde daha dikkatli olun ve satıcıya güvenmekten başka bir şansınız yok bilgi edinebilmek için.

A.. kalkar abi süper tv, süper ucuz der, ynei koyduk buraya 3 hafta oldu der.
    1 hafta sonra gider b.. ile konuşursunuz, abi fiyatı iyi, tv süper ve sağlam. Ama 1 senedir burada gece gündüz açık der..

şimdi şöyle birşey var, tv sürekli çalışıp yıpranıyor..ama dvd rw olunca sonuçta bütün gün dvd yazdıramıyorlar..onun için tv ler üstüne sordum..inanılmaz ucuz fiyatlar var arada..

• Benim merak ettiğim teşhir alınan ürünlerde arıza çıkarsa değişim olur ise yeni ürün mü yoksa yine teşhir ürünü mü veriyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derv

Benim merak ettiğim teşhir alınan ürünlerde arıza çıkarsa değişim olur ise yeni ürün mü yoksa yine teşhir ürünü mü veriyorlar?

Hocam zaten ellerinde kapalı kutular bittiği için teşhirleride ellerinden çıkarıp yeni modelleri satıcaklar. Yani ürüne birşey olsa aynı ürünle değiştirmeleri mümkün olmaz çünkü ürün bitmiş ve üretilmiyor, yeni serileri gelmiş oluyor.

Politikalarını bilmiyorum ama muadili olan ürünü teklif ederler (fiyatı ile tabi) yada para iadesi olabilir gidip mağazaya sormanız gerekli.

İnternet sitelerindeki seri sonu olarak belirtilmiş her ürün teşhir değil. Bazı ürünler kapalı kutu olarak 1 2 tane stoklu halde. Bazı ürünler ise 2 3 mağazada sadece teşhir kalmış.

Teşhir alıcaksanızda başka mazağadaki teşhiri sipariş etmenizi önermem. Gidip görmeniz kurcalamanız gerekir diye düşünüyorum. Benim bulunduğum mağazada aradığım Panasoniciğin teşhirleri olsa bakıp kurcalayıp alabilirdim ama başka şehirdeki mağazalardaydı. Görmediğim teşhiri alacak kadarda maceracı değilim.

Teşhirlerin temizliği ise mağazadan mağazaya değişiyor. Bana göre küçük mağazalardaki teşhirler büyük mağazalara göre daha sağlam kalıyor. Zaten bütün gün demo oynatıp duruyorlar televizyonlarda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mrb,
    Eski bir Teknosa çalışanı olarak biraz bilgi vereyim isterseniz
    Teşhir ürünlerinde satış olduğu zaman, sadece teşhirden aldığını belirtmek üzerinde ne hatasi varsa onu kabul ettigini göstermek için faturaya teşhir ürünüdür kâşesi vuruyorlar baska birsey yok aldınız kurulum yaptırdınız diyelim ve ilk bir aylık süreçte herhangi bir Ariza çıkarsa kendinden kaynaklı servis rapor düzenleyip 1-1 degisim yada aynı fiyatta farklı bir ürüne sahip olursunuz .

Bilmem açıklayıcı oldumu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: taciturnn

Mrb,
    Teşhir ürünlerinde satış olduğu zaman, sadece teşhirden aldığını belirtmek üzerinde ne hatasi varsa onu kabul ettigini göstermek için faturaya teşhir ürünüdür kâşesi vuruyorlar baska birsey yok aldınız kurulum yaptırdınız diyelim ve ilk bir aylık süreçte herhangi bir Ariza çıkarsa kendinden kaynaklı servis rapor düzenleyip 1-1 degisim yada aynı fiyatta farklı bir ürüne sahip olursunuz .

peki kaşede hangi sıkıntısı olduğu yazıyor mu yoksa sadece teşhir mi yazıyor??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

quote:

Mrb,

Hayir Yazmaz siz bakıp inceleyip ona göre alacaksınız , faturaya da isim ve soy isim imza atıyorsunuz

• quote:

quote:

quote:

Mrb,

Hayir Yazmaz siz bakıp inceleyip ona göre alacaksınız , faturaya da isim ve soy isim imza atıyorsunuz

Yani orada almadan istedigim sekilde inceleyebiliyorum cihazi calistirip?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mrb,

Yani orada almadan istedigim sekilde inceleyebiliyorum cihazi calistirip?

Evet istediğin gibi incele

• karabük teknosadada 47pfl7696k modeli tv 6 aydır vitrinde duruyor en sonunda seri sonu yazmışlar üzerine fiyatıda 1999 tl yazmışlar daha önceki fiyatı 2399 yazıyordu
  • Forumda aratırsanız Teknosa mağazalarında " Ekrana Şaplak İle Sağlamlık Testi " denilen akıldışı gösterinin yapıldığını görebilirsiniz.

Akılları sıra IPS Panel (LG üretimi) ile SVPA (Samsung üretimi) arasında dayanıklılık farkını göstermeye çalışıyorlar. Forumda yine aratılırsa çocuklarının ekrana ağır zarar verdikleri her marka ve modelden tvyi bulmak mümkündür. Çocuklar genelde kumanda, oyuncak , anahtarlık gibi sert cisimleri tvye atarak panele zarar veriyorlar ya da bir şeyi sürekli ekrana vurarak (mesela tornavida gibi) ekran zarar göreme kadar bırakmıyorlar. Sonuçta, amacı görüntü verme sisteminin parçası olan bir kapmamayı koruyucu tabaka diye anlatmaya çalışıyorlar.

Kaç aydır ve hangi koşullarda çalıştığı belli olmayan günce kimbilir kaç tane kişinin orasını burasını kurcaladığı , temizlerken (silerken) ekranının ve çerçevesinin çizik içinde kalmış olması muhtemel tvye 2-3 milyar gibi para vermek pek mantıklı gelmiyor.

Bu sadece bu teknoloji marketi için değil diğer mağazalar için de geçerli , hepsinde durum aşağı yukaır aynı. O mağazada çalışan arkadaşınız olur ve şu kadar ay önce çalıştırmaya başaladık dese veya mağazanın yüksek bir yerinde (rafın-standın en üst sırasında) sergilenmişse , yani sadece oraya montaj için taşınmış ve sonra da siz alınca geri kutusuna konulacak olsa, yine bir derece alınabilir.

• Ender Beye atılıyorum.İçinize sinesiye kadar inceleyin.Ben Cumartesi gezmeye gittiğim Antalyadan 50VT30 aldım 3 kutu vardı hepsi teşhir hepsi diğer şubelerden toplama ve teknosadaki tüm 50VT30lar öyleydi:sağolsun çocuklar benim için hepsine baktılar 1000,3000,9000 saat kullanım süreleri vardı.Almadan önce kutudan çıkarttım,1120 saati gözümle gördüm,sağına soluna baktım,flashdan az bi klip izledim,ekran üzerindeki çizikleri gördüm, ( daha doğrusu sağlamlık testlerini )İçime sindirdim ya nasip ya kısmet dedim aldım.O test olayı benim başıma vatanın bi şuebsinde gelmişti St30da eleman elindeki kalemi tak tat ekrana vurmuş parmaklarıylada pastırıp ekran üzerinde gezdirmişti.Hani o eşya benim değil ama içimin gitmesi için illa da benim olması gerekmiyor.Yazık diye düşünüyorum;yanlış bir satış politikası.
  • quote:

Mrb,

peki seri sonu ürüne ksako yapıla biliyor mu ve yapılıyorsa ekran kırılmalarında birebir değişim kaskoda yarıyor mu ve son bişey sormak istiyorum siz eski bir teknosa çalışanı olarak teknosadan ürün alınır mı ? vede seri sonu ürün

• Sorunuzun cevabını bende merak ettim
    Acaba cevap nedir

• Ben daha önce 2000 liraya philips 55'' teşhir ürünü aldım 1 yıl kasko yaptırdım 2250 lira gibi fiyata geldi. 8 aydır sabah 9 akşam 22 durmadan çalışıyor.
    Daha önce defalarca teknosadan ürün aldım vede inceledim bu sebeple bi kaç promotör ve satış danışmanıyla dostluk kurduk. philips'in prmotörü teşhir ürünün bulunduğu mağazadaki arkadaşını aradı sordu nasıl sağlam mı iş görür mü diye o da onay verdi, böylelikle aldık. teşhir alacaksam kaskolu olarak teknosadan alıyorum birşey olursa onlar uğraşsın diye.
  • Konuyu hortlatayim..arizali yada cizik kirik ürünü teknosa (bir magazada 2 urun toplamda 7 magazinda mevcut seri sonu ürün)
    Seri sonu adi altinda satabiliyor mu ? Sonucta yanilmiyorsam media markt ta internet magazasinda kusurlari az cok yazıyor teknosa bu konuda nasil politika izliyor ? Seri sonu ürün denilince benim anladigim elde kalan son mallar belki ufak tefek yuzeysel cizik olabilir ama hertürlü calisir is görür 2 yil resmi garantilidir anliyorum...

Ayrica kasko konusunda bu muhabbette cep telefonu kaskosu gini olmasin elektronik urunlerde bildigimiz arac kaskosu gibi olmuyormuş herseyi kullanici hatasina yatiriyorlarmis diye okufum duydum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.