Şimdi Ara

Teknosa Tüketici Hakem Heyeti Kararına Uymuyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
6.571
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • telefonunuzun markası nedir? eğer ki teknik servis KVK veya Teleservice ise hakem heyeti kararını onlara iletirseniz iadeyi onlarda yapabilir.

Teknosa'ya ihtarname çekin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam iademi aldım demiş :)
  • hiç muhatap olmadan icraya verin. Basit iş. Sonra onlar uğraşsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Ver icraya inadına sen de zaten kaybedecekler avukatlık masraflarını da ödesinler de akılları başlarına gelsin
    icra güzel olur tam gününü getirmek lazım

dosya parası
    avukat parası
    artı masraflar
    artı her türlü kişinin hakkını giderme

hele birde 5 yıl sürse mükemmel olur

1 liralık maliyet 20 liraya çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 29 Ekim 2016; 22:32:33 >
  • ShaLer kullanıcısına yanıt
    benzer durumu ziraat bankası ile yaşadım
    thh ye gidip teknosaya ilgili kararın gittiğine dair posta teslim numarasını ve kime teslim edildiğini o numaranın takip kısmı ile öğrenin
    bimer üzerinden ilgili firmanın şu tarhte şu posta iletisi ile gönderilen thh kararı şu kişi tarafından alındığı halde karara uymamaktadır yazın ve şikayet edin.
  • Neyse sildim gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 29 Ekim 2016; 23:35:10 >
  • drvimu kullanıcısına yanıt
    Bimer kamu personeli ve kurumlarıyla ilgili şikayetler için hocam, teknosayla yaşanan problem bimer'e bildirilmez bu yanlış algıyı forumda çoğu yerde görüyorum ve anlayamıyorum.
  • Bende aynı durumdayım. İcralık olacak sanırım :)
  • İcra takibi başlatman gerekiyor adliyeye git çok kolay iş 1 hafta 10 güne paran yatar.
  • Urun gondermeyen siteyi tuketici mahkemesine verdim 4 ay once.Karar olumlu cikarsa urunu gondermekte direnirse ne yapabilirim yine icra mahkemesi mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorunu yaşamaktayım. Hakem heyetinden karar lehime çıkalı 20 gün oldu. Teknosa hala 1.5-2 ay beklemeniz gerekiyor diyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de hızlıal.com, thh kararını 1 hafta içersinde üst mahkemeye taşımıştı çağlayan adliyesinde tarafıma dava açmıştı. İthamları arasında beni dolandırıcılık ile suçlayıp THH'yi de yanlış kararla suçluyordu. Gene de avukat tutmadım sonuçta bu yaşanılan olaylar avukatlık mertebesi için basit sonucu belli bir şeydir. Avukatlar için thh havadan para açıkcası çünkü uğraşması yok. Yoksa avukatlar havadan para kazanıyor demek çok yanlış olur. sadece avukat tutmaya gerek yoktur. avukat dediğin delilt peşinde kolay uğraşır strese girer bunda sonuç belli karşı davacının yazdığını bile okuyacağını sanmıyorum
  • İcra masrafları toplam ne kadar tutar biliyormusunuz?
    Birde bu yaptığımız masrafları karşı taraftan alabiliyormuyuz?

Ayrıca bir bilgilendirme yapayım

Artık Tüketici Hakem Heyetine e devlet üzerinden ıslak imza ,elektronik yada mobil imza olmadan başvuru yapılabilecekmiş. Haberlerde okudum.

• * arkadaşlar benzer birkonu başımıza geldi fakat durum daha başka boyutta şöyleki ; 9 aralıkda biz teknosa.com dan 2299 tl karşılıgı 2 adet telefon alıp mağazateslimi almayı sectık. Mağazaya teslım almaya gitmeden önce arayıp teyıt alıyım dıye aradım ve sipariş nosunu paylaştım , ordaki iş güzar çalışanlar toplu alım gerekçesı ile siparişi iptal edıyorlar ( hesapta iptal değil iade edidi yazıyor ).müşteri hızmetlerini aradık ve doğru mağaza Uygun görmediğisiparişi iptal ddebilir ve toplu alım gerekçesi ile iptal edilmiş dedi.Tamam iade nezaman olucak edım iade yapıldı banka 1-3 iş günü arası iade eder bankayla görüşün denildi ve kapadık telefonu.aradan 23 gün gectı ama ne isde var ne arayan var nede soran . Bu gecen sürecte en az 10 kez teknosayı bi o kadarda bankayı aradık ama nafile sonuc yok.Her defasında inceleme devam edıyor vb dıyen baska baska çağrı merkezı calışanlarına dert anlatıp durduk , bunun bı faydası olmayacagı ortada.Şimdi sizlerden bu konu hakkında ne yapa bilirim yardım bekliyorum ,

Teknosa ceo suna mesaj atmaya çalıştım twitterdan ama başaramadım sanırım dm takıplesenler arasında oluyor. ?

Tutar olarak hakem heyetı gıbı görunuyor ana içerik itibarı ile Hakem heyetlikmi , mahkemelık bir olaymı bu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi Akşamlar,

Teknosa THH kararı olmasına rağmen iade yapmıyor, şimdi eve geldim sinirden kudurmak üzereyim . Bu adamlar Kanuna karşı gelip iade etmemezlik yapıyor yok böyle bir şey. Gerçekten çok sinirliyim kusura bakmayın ben özet geçeyim.

4 Şubatta THH’den karar çıktı 15 gün bekleyin dediler. Bende bugün Teknosaya gidince, İstanbul Merkezden onay kağıdı gelmesi lazım dediler. Müşteri hizmetlerini aradım Telefon numarasından isim söylediler ama Kararın fotoğrafını maille bize atın dediler, hemen öğrenebilir miyim diye sorduğumda postayla göndeririz dediler, o sinirle kapattım. Mağazaya döndüm yine o kağıt olmadan işlem yapmayız dediler, tekrar aradım bu sefer karar numarasını istediler bi kaç soru sordular tekrar kararın fotoğrafını istediler peki tamam dedim ama bana mail bile yollamadılar. Büyük ihtimal fotoğrafını atmama gerek kalmadı karar numarasını söyleyince. Neyse baya uzattım... Ben şimdi ne yapmalıyım ?? Pazartesi ilk iş Tüketici Hakem Heyetine gidip ne yapacağımı soracağım, büyük ihtimal icra takibi açtırmam lazım değil mi?

Sizce ne yapmalıyım? Mahkeme işi sorun olur mu, uzun sürer mi, haksız bulunur muyum? Yardımcı olur musunuz??

• Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Evet bende bu şekilde almıştım iademi

• Aynı şey başıma geldi. Hakem heyeti kararından sonra 15-20 gün bekleyin (yasal itiraz süresi). Daha sonra teknosayi icraya verin. Çünkü hakem heyeti kararları kesindir ve icra yoluyla paranızı alabilirsiniz. 50-60 TL gibi bir masrafı oluyor. İcradan 2-3 hafta sonra parayı icra dairesinin hesabına yatırıyorlar, onlarda sizin hesabınıza yatırıyor. Telefonla vs. Hiç ugrasmayin. süreci uzatırlar sadece. İcra dairesi yaşadığım yerde kaymakamlık binasındaydi. Oradaki görevliye sorduğunuzda size yapmanız gerekenleri söyleyecektir.

• Bende Teknosa yı tüketici hakem heyeti ne verdim 4 aydır bir karar çıkmadı bakalım bekliyorum reeder markası beni resmen dolandırdı ama laptop u teknosadan aldım ben teknosayı tanırım reeder zaten nasıl dolandırıcı bir firma olduğu şikayet var .com a bakabilirsiniz zaten karar çıksın direkt avukata vereceğim kendim uğraşmaya çağın iyice zarar etsinler ...

• 8 aydan sonra yenisi ile değiştirildi sorun kalmadı...

• 8 aydan sonra yenisi ile değiştirildi sorun kalmadı...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.