|
Bildirim
|
Kimse canımı yakamaz çok şükür de sen benim yazdıklarıma cevap vermedin, konuyu çarpıtmaya çalışıyorsun. Bildiğimi yazdım, sen de biliyorsan yaz görelim boş konuşmakla olmuyor.
Tekrar söyleyeyim de belki anlarsın, boşuna senle sidik yarışı yapıp vaktimi boşa harcayamam; avukatların hepsi balıklama atlar THH kararlarına çünkü uğraşsız, masrafsız, kesin paradır anladın mı. |
Niye, gerçekler zoruna mı gitti?!
|
Avukatlar için 300-400TL havadan para demek hoş değil can kardeşim.
Nasıl doktora gittiğinizde tahlil sonuçlarına bakıp size birşeyler söylüyor ve parasını hak ediyorsa, avukatlıkta bu şekildedir. Buna benzer milyonlarca örnek verebilirim. O nedenle yapılan işi küçümsemeyip, gelen paranın "havadan" gelmediğinde hem fikir olalım. Diğer yandan başlık sahibine P.M. attım. Arzu ederse takibe koyarım. |
Şimdi bu işi avukat olmadan da halletmek gayet kolay. Zeten kesinleşmiş bir karar var ortada, yani emek, bilgi sarf edecek bir durum yok. Avukatlar da oturup kendi takip etmiyor, yanında çalışan adamlar gidip dosya işlerini hallediyor, "havadan" para gelmiş oluyor. Ortada sıfırdan bir dava açma ya da kesinleşmemiş bir durum olsa mutlaka emek ve bilgi ortaya dökülecek. Kusura bakmayın ama THH kararlarında gerçekler bu şekilde.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|