Şimdi Ara

Boyner Tüketici Hakem Heyeti Kararını Uygulamıyor Oyalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
52
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Boyner'in verdiğim siparişleri haksız iptal etmesi üzerine tüketici hakem heyetine başvuru yapmıştım ve hakem heyeti lehime karar verdi.

Tüketici Hakem Heyeti karar olarak: "Uyuşmazlık konusu ürünlerin Boyner Büyük Mağazacılık Anonim Şirketi Tarafından sözleşme tutarı olan xxxx TL karşılığında sahibine teslimine" karar vermiştir.

kararını verdi.

Ben bunun üstüne 17 Eylül'de Boyner'in e-mail kanalına kararı gönderdim. Boyner beni bundan tam 17 gün sonra 4 Ekim'de aradı. Siparişe konu olan ürünlerin stokta olmadığını, bana aynı marka, benzer fiyat, farklı ürünler göndereceklerini, beğenip beğenmediğimi mail olarak göndermemi istediler. Ben de tamam beğendim diye maile cevap verdim anında. Süreç daha fazla uzasın istemediğim için. Şuan günlerden 12 Ekim halen bir cevap vermediler veya ürünleri göndermediler.

Hiçbir şekilde kendilerine ulaşamıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığım zaman o konulara biz bakmıyoruz yalnızca ilgili departmana iletiyoruz cevabını alıyorum. Defalarca aradım, şikayetvar'a yazdım.

Bu süreçle ilgili ne yapmalıyım, nereye başvuru yapmam gerekir? Boyner'in beni oyaladığını düşünüyorum. THH kararını taraflarına bildirmemin ardından tam 25 gün geçti.

Teşekkür ederim.

• Tüketici mahkemesine başvuracaksınız eğer kararın ifasının sağlanmadığını düşünüyor iseniz

Bu konuyla ilgili icra mahkemesine de başvuruluyor ama o kısıma hakim değilim tam

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Örnek No. 2 icra takibi başlatıp karar konusu taşınırların teslimini talep edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam, elinizdeki karar ile icraya gideceksiniz. Aninda uyguluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.