Şimdi Ara

Sinerji Bilgisayar Tüketici Hakem Heyeti Kararlarına Uymuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba forumdaki ilk konum. Umarım yanlış bir bölümde açmamışımdır. 2018 Mayısında firmadan Ryzen5 1500x+Rx570'li hazır sistem aldım. 6 ay geçmeden sorunlarım başladı Ekran kartı arızası nedeniyle 3 kez servise gönderdim Ekran kartıma tamir olundu dendi ve bana yollandığında bu sefer ekran kartıma artık görüntü dahi gelmiyordu. Tekrardan tamir edicez dediler edemeyip bana yeni ekran kartı yollandı ama sorunların devam etmesi üzerine THH'ye başvurdum ve Aralığın 30'unda davayı kazandığımı tebligat aracılığla öğrendim. Firmaya THH kararına göre davayı kazandığımı ve para iadesi kararının çıktığını söyledim. Bana THH'nin yanlış karar verdiğini buna itiraz ediceklerini söylediler. Bunun üzerinede bir de firmanın avukatları aradı davanın uzun süreceğini zaten THH'nin yanlış karar verdiğini ondan dolayı firmayla uzlaşmam gerektiğini söyledi iyi peki madem birde uzlaşmayı deneyelim dedim. Firma sistemi bize yollayın bakalım diyorlar. Ben zaten size yollayacağım kadar yolladım test dahi etmeden 2 kez bana tekrardan yolladınız ama kabul ederseniz bana kendi ekran kartımın aynısından yollayın ben test edebilirim dedim kabul edemeyiz diyorlar. Uzlaşma dediler uzlaşlaşmadılar Karar benim lehime çıktı kabul etmiyorlar ben ne yapayım yardımcı olurmusunuz?

Garanti Sürecim:https://www.technopat.net/sosyal/konu/sinerji-bilgisayar-alisveris-deneyimim-ve-garanti-suereci.726750/

Karar sonrası olanlar:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhat609 -- 6 Ocak 2020; 16:42:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uğraşma firma ile, karar ile birlikte icra takibi başlat. Onlar itiraz etse bile kaybedecekler, bildikleri için de seninle iletişime geçmişler acaba katakulliye getirir miyiz diye. İcra takibi başlatacağını belirt hala vermezlerse başlat.

• Yarın avukat ile icra işlemlerini başlatacağım. Hocam eğer firma itiraz ederse ve THH kabul ederse davayı kaybetmem durumunda karşı tarafa avukat masrafı ödermiyim?

• 15 günlük kesinleşme süresini bekle öyle icra takibi başlat. Thh kararını buraya atarsan fikir beyan ederiz.

• Eve gelince karar kağıdını atıcam. Teşekkür ederim ilginiz için.

• Bende de para iadesini yapmadılar ve yenilenmiş cihaz teklif ettiler,icra takibi başlatıp almıştım paramı.Açtığım konumda nasıl icra takibi başlatılacağını yazmıştım,avukatsız kendin de halledebilirsin.https://forum.donanimhaber.com/hakem-heyeti-karariyla-firma-nasil-icraya-verilir-delta-servis-icerir--125992730#125992730
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.