Şimdi Ara

Işık Sızması: Tüketici Hakem Heyeti - Karara İtiraz ve Dava Süreci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
4
Favori
3.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • -Televizyonun durumuna ait fotoğraflar:

Işık Sızması: Tüketici Hakem Heyeti - Karara İtiraz ve Dava SüreciIşık Sızması: Tüketici Hakem Heyeti - Karara İtiraz ve Dava SüreciIşık Sızması: Tüketici Hakem Heyeti - Karara İtiraz ve Dava SüreciIşık Sızması: Tüketici Hakem Heyeti - Karara İtiraz ve Dava Süreci

-Ürünün Garanti Belgesi:

-Ürüne Ait Servis Raporu:

-Tüketici Hakem Heyeti Dilekçem:

1/3 Işık Sızması: Tüketici Hakem Heyeti - Karara İtiraz ve Dava Süreci 2/3 Işık Sızması: Tüketici Hakem Heyeti - Karara İtiraz ve Dava Süreci 3/3 Işık Sızması: Tüketici Hakem Heyeti - Karara İtiraz ve Dava Süreci

-Tüketici Hakem Heyeti Kararı:

-Tüketici Hakem Heyeti Kararına İtirazları:

29 Avukat, Tüketici Hakem Heyeti kararına itiraz etmiş. Teknosa'nın Avukat Ordusu.

Konu ile ilgili gelişmeleri yine bu başlık altından paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KecemenTR -- 9 Aralık 2019; 21:51:39 >

• Geçmiş olsun.. Sonuç olumsuz sanırım?

Bende panel bakıyorum. Bu gibi sorunları görünce Oled e daha çok yaklaşıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @joven Loş ışık bir ortamda belirginliği dahada azalıyor.
    Tipik arka aydınlatma sorunu demişsiniz yani bu bir sorun mu, ayıplı mal sınıfına girer mi? Aynı modele ait sorunsuz olanlarını gördüm.

@Lene Hakem heyeti kararı lehime çıktı ama satıcı 29 avukatı ile karara itiraz etti,konu şuan mahkemelik.
  • Merhaba,

Bir şeylerin yolunda olmadığı zaten karanlık ortamda kendini hissettiriyor. Renkli görüntüde alt kısımlar hariç belli olmuyor.

Televizyonda film izlerken gözüm sürekli ışık sızan yerlere takılıyor ve bu beni psikolojik olarak yoruyor.

- Buna benzer bir konu daha vardı bu forumda açılmıştı ama şimdi aradığım zaman bulamıyorum.
    Orada bir arkadaş bu sorun ile alakalı Tüketici Mahkemesi'ne başvurmuştu ve olumlu sonuç almıştı.

O zamanlar mahkeme sonucunu bizimle paylaşmıştı bende fotoğrafı kayıt etmiştim şimdi onu paylaşıyorum;

• sonuç ne oldu acaba
  • -Teknosa'nın; lehime sonuçlanan Tüketici Hakem Heyeti Kararı'na itiraz davası dilekçesi;

1/5 Işık Sızması: Tüketici Hakem Heyeti - Karara İtiraz ve Dava Süreci 2/5 Işık Sızması: Tüketici Hakem Heyeti - Karara İtiraz ve Dava Süreci 3/5 Işık Sızması: Tüketici Hakem Heyeti - Karara İtiraz ve Dava Süreci 4/5 Işık Sızması: Tüketici Hakem Heyeti - Karara İtiraz ve Dava Süreci 5/5 Işık Sızması: Tüketici Hakem Heyeti - Karara İtiraz ve Dava Süreci

-Cevap Dilekçem:

1/4 Işık Sızması: Tüketici Hakem Heyeti - Karara İtiraz ve Dava Süreci 2/4 Işık Sızması: Tüketici Hakem Heyeti - Karara İtiraz ve Dava Süreci 3/4 Işık Sızması: Tüketici Hakem Heyeti - Karara İtiraz ve Dava Süreci 4/4 Işık Sızması: Tüketici Hakem Heyeti - Karara İtiraz ve Dava Süreci

-Bilirkişi Raporu:

1/2 Işık Sızması: Tüketici Hakem Heyeti - Karara İtiraz ve Dava Süreci 2/2 Işık Sızması: Tüketici Hakem Heyeti - Karara İtiraz ve Dava Süreci

-Bilirkişi Raporu'na İtiraz Dilekçeleri:

1/2 Işık Sızması: Tüketici Hakem Heyeti - Karara İtiraz ve Dava Süreci 2/2 Işık Sızması: Tüketici Hakem Heyeti - Karara İtiraz ve Dava Süreci

-Gerekçeli Karar:

Aynı sorunu yaşayan arkadaşlarım bana ulaşsınlar yardımcı olmaya çalışırım.
    Bu sorun hiç olmasın istiyorsanız da QLED ve/veya OLED televizyonlara bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KecemenTR -- 9 Aralık 2019; 21:49:55 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.