Hocam dun jbl go adlı bir cihaz aldım 120 liraya urun bekledıgım kadar performanslı cıkmadı zaten orda denettirmediler 120 liraya kredi kartıyla almıstım kutusundan actım kullandım bıle sayılmaz test ettım sarj dolunca mavi ışığı yanmıyor ve 5 saat dedikleri sarşı 3 saat ten fazla gitmiyor 3 saat te bana yetmedi para iadesi almam gerekıyor baska hoparlor alıcam novnes diye bir marka teknosa da yok para iadesi için nasıl bir şekilde gri vermem gerekir ?
Öncelikle Merhaba;
Diğer arkadaşların aksine seni ve diğer tüm arkadaşları yasal olarak aydınlatacağım. Kulaktan duyma yok 7 günde iade ederim laflarına felan kanmayın
İlk önce ürünü İnternetden (mesafeli) olarak mı aldın yada mağzadan (parakende) olarakmı aldın sorununa gelelim. Eğer internetten aldıysan ürünü görerek almadığın için 6502 numaralı tüketiciyi koruma kanununa göre herhangi bir sebep göstermeden iade edebilirsin yanlız ürünün ekesiksiz ve satışa Uygun olması gerekiyor
Eğer ürünü mağzadan aldıysan böyle olmuyor. 6502 t.k.k derki sen ürünü görerek ve beğenerek aldın . Bu ürünü iade edemesin yasal olarak böyle bir hakkın yok istediğin THH tine git istediğin noterde ihtarname çektir avukat tut malesef böyle bir hakkın yok Avukatların çoğuda bunu bilmiyor hakem heyeti davalarına bakan avukatlara ulaşmanız gerekiyor. Mağaza satışlarında iade koşulları tamamen firmanın inisiyatifinde firma içerisinde belirlediği kuarallara göre iade-değişim politikasını belirler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme