Teknosa ve Vodafone 1000tl hediye çeki kampanyasını tekrar başlatıyor.Kampanya 1gb ve 5 gb vodem kampayasından yararlananlar için teknosada kullanacakları 1000tl hediye çekini içermektedir.1gb paket 65 5 gb paket 75tl olacaktır.
Kampanya süper mutlaka inceleyin.
Normalde 45 lira değilmi 5GB
30 lira fazlaya satıyor..
24 ay tahhütle 720 TL 24 ayda cebimizden normal kullanıya göre fazla çıkacak..
Yapılan indirim nedir ?
280 TL..
Yani ayda 11,66 TL..
11,66 tl lik indirim için ben kimsenin koşa koşa laptop almaya gideceğini düşünmüyorum..
ZATEN TEKNOSA DEĞİLDE BAŞKA YERDEN ALSAN BU BİLGİSAYAR 1,100-1200 arasıdır.
**24 ay taahhütle olduğunu düşünüyorum ona göre yazdım..
quote:
Orijinalden alıntı: TeKNoLoJi_uZMaNı Kampanya süper mutlaka inceleyin.
Neresi süper, 5 gb lik paketin 45 lira yerine 75 liraya satılması mi?
yuıhhhh
SAKIN DÜŞMEYİN BU TUZAĞA.
teknosaysa at çöpe
Dilediğiniz bilgisayarı Teknosa'dan 1.000 TL indirimle alın! Size en yakın Vodafone Cep Merkezi'ne gelin, Teknosa'ya özel 1GB veya 5GB internet paketine 24 ay abone olun, tüm bilgisayarlarda geçerli 1.000 TL'lik Teknosa İndirim Çeki sizin olsun. Üstelik Vodafone Mobil Modem, yani Vodem'le birlikte!
31 Aralık'a kadar geçerli olan 1.000 TL'lik İndirim Çekinizle size en yakın Teknosa mağazasından dilediğiniz desktop, notebook ya da netbook'a süper indirimli sahip olun, 3G kapsama alanındaki her yerden süper hızlı mobil internet farkını dünya 3G lideriyle yaşayın!
*Vodafone Aboneleri kampanya kapsamında ilk 12 aylık taahhüt tutarını anlaşmalı bankaların (Yapı ve Kredi Bankası ve Garanti Bankası) kredi kartları ile ödeyeceklerdir; 13. fatura dönemi itibariyle aylık taahhüt tutarı abonenin faturasına yansıyacaktır.
Dilediğiniz bilgisayarı Teknosa'dan 1.000 TL indirimle alın! Size en yakın Vodafone Cep Merkezi'ne gelin, Teknosa'ya özel 1GB veya 5GB internet paketine 24 ay abone olun, tüm bilgisayarlarda geçerli 1.000 TL'lik Teknosa İndirim Çeki sizin olsun. Üstelik Vodafone Mobil Modem, yani Vodem'le birlikte!
31 Aralık'a kadar geçerli olan 1.000 TL'lik İndirim Çekinizle size en yakın Teknosa mağazasından dilediğiniz desktop, notebook ya da netbook'a süper indirimli sahip olun, 3G kapsama alanındaki her yerden süper hızlı mobil internet farkını dünya 3G lideriyle yaşayın!
/>
*Vodafone Aboneleri kampanya kapsamında ilk 12 aylık taahhüt tutarını anlaşmalı bankaların (Yapı ve Kredi Bankası ve Garanti Bankası) kredi kartları ile ödeyeceklerdir; 13. fatura dönemi itibariyle aylık taahhüt tutarı abonenin faturasına yansıyacaktır.