Şimdi Ara

TEKNOSACELL [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
885
Cevap
29
Favori
55.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam vodafone dan teknosacell e geceyim diyorum,şu paketi alamazmiyim ? Teknosacell de interneti cok fazla olan bir tarife var mi numara tasimayla ?
    Cunku ev internetini kapatacagim ,mobilde internetim cok olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • recebim59 kullanıcısına yanıt
    Dopdolu 55 tarifesindeyim.

3000 Dakika, 55Gb : 185₺ ödüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • deprofundisclamavi D kullanıcısına yanıt
    Benim paket alıma.açık paket değil,sistem uygun müşterilere taahhüt uzatmada teklif ediyormuş.Halihazırda en yüksek paket 50gb olan 230 liraya verdikleri paket.

• Teknosacell kullananlar memnun mu şuan? SMS ile alakalı bir sorun yaşıyor musunuz? Ve teklifler kaç ay kala gelmeye başlıyor sizlere? Sil Süpür den en yüksek aldığınız hediye nedir?

Gören ve kullananlar cevap verirlerse sevinirim.

Beyler siz de görüşlerinizi yazabilirsiniz, hepsini okuyacağım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • routemaster kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için hocam, Vodafone de 173₺’ya tamamen Limitsiz tarife kullanıyorum, ama SMS sorunu iyice can sıkıcı bir hal almaya başladı, sanırım Teknosacell de 50 GB 245₺ olan tarifeye geçeceğim, şuan düşünüyorum ama sanırım öyle yapacağım.

• Aynen hocam, indirim kodu gibi avantajı da var cevabınız için teşekkür ederim.

Olur da Teknosacell’e geçersem ve şöyle bir teklif sunulursa çok iyi olur benim için, hemen düşünmeden kabul ederim.

• Ben Turk Telekom dan genel olarak memnunum,sil süpürü genelde unutuyorum,teklif taahhüt bitimine 2 ay kala göründü.

• recebim59 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için hocam, 50 GB olan tarife ile geçiş yapacağım, herhalde sizin ki gibi bir teklif alabilirim ben de taahhüt bitimine doğru.

• İnşallah arkadaşım.

• Acele edin zam görmeden geçin.
    Arama, Sms , net , Vowifi sorunsuz kullanıyorum.
    55 GB , 3000 Dakika 185₺ ve 2. Dönemim son 60 gün kala bu paket bana teklif edildi.

• GENERALCELL kullanıcısına yanıt
    Mevcut operatörüm de ki sorunu düzelttim, o yüzden geçmeme gerek kalmadı.

Lakin evdeki Turkcell numarasını bu tarifeye geçirmeye karar verdim, sabah işlem yaptırdım bakalım.

• hocam sorunu nasıl cozdunuz bizde de aynı problemler var

• livazzxd kullanıcısına yanıt
    Ekran görüntüsün de “Gönder ve Al” yazan yerde e postam vardı hocam, onu kaldırdım yerine telefon numaramı yazdım, SMS sorunu düzelmiş oldu hocam.

TEKNOSACELL [ANA KONU]

• tamamdır hocam fakat apple kullanmıyorum redmiyle devam 🤙

• Evdeki son Turkcell hattını da Teknosacell de 50 GB olan tarifeye geçirmiştim, dün itibarıyla açıldı ve artık Turkcell ile bağımız tamamen bitmiş oldu.

50 GB tarifenin yanına da ilk ay 30 GB hediye geldi, bir sıkıntı yok şuan için, rahatlıkla kullanım yapılıyor.

Sil Süpür henüz yok, hediye geldiğin de buraya yazarım.
  • Maalesef taşıdık, internette sorun yaşadık ve son durak olan Vodafone’a geçiş yaptırdık, gayette güzel tarife aldım yine.

• Merhaba arkadaşlar, teknosadaki mağaza yetkilisi (satış elemanı değil yetkili) teknosacellin türk telekom çekmediği durumlarda anlaşmaları gereği turkcell şebekesini de kullanabildiğini söyledi. Bu çok büyük bir avantaj, doğru mudur ayrıntılı bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snadboy kullanıcısına yanıt
    İlk defa duydum böyle bir söylemi, lakin doğru olduğunu düşünmüyorum.

Türk Telekom ve Vodafone bi ara bazı yerlerde pilot bölge adı altında ortak baz istasyonların dan istifade ediyorlardı, şuan bu durum devam ediyor mu bilmiyorum.

Turkcell’in baz istasyonlarını kullanan tek sanal gsm operatörü ise; Netgsm’dir.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.