Şimdi Ara

TEKNOSACELL [ANA KONU] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
885
Cevap
29
Favori
55.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Büyük şehirlerde sanmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturasız teknosacell paketlerı var kımse bahsetmıyor. Acaba faturasız varmıs gıbı gosterıp, gecıs yaptırmıyorlar mı?

• Hocalarım merhabalar ben bir hata ettim ve yedekte duran hattımı teknosacell e online taşımak için başvuru yaptım. Dijital kuryeye verecekler belgeleri orda belgeleri görebiliyorum.
    Yüklediğim ilk fotoğrafta teknosacell e geçirmek istediğim numara sonu 5281 olan olması gerektiği yerde gibi duruyor. Ama ikinci fotoğrafta sonu 5120 olan numaram en başta duruyor. 5120yle biten hattın geçmemesi gerekiyor o hatta vodafone sınırsız tarife var o yüzden :D Bilgisi olan var mı bu belgelerde herhangi bir yanlışlık görüyor musunuz ? TEKNOSACELL [ANA KONU] TEKNOSACELL [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• slmbnogzhn kullanıcısına yanıt

*** 5120 irtibat teli. Sıkıntı yok,form istediğiniz gibi doldurulmuş.

Yine de hat taşırken irtibat teli olarak asla taşınmaması gereken numarayı vermeyin,mümkünse aynı numarayı verin. Forumda daha önce yazanlar olmuştu bayideki personel hatasından yanlış numaranın taşındığını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BilgiNotu kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam
    Bu ikinci başvuruşum bir de ondan tedirgin oldum acaba yanlış mı yazdılar yine diye :)

• faturasız hat kullanan var mı arkadaşlar bir sorum olacaktı?

• ttelekom 8gb 1000dk 1000sms 60tl ödüyorum. Taahüdüm bu ay bitiyor. Geçen sene hat iptali yaptıracağımı söylediğim için bu fiyatı aldım.

Bugün müşt. hizmt. aradılar;

20gb'lık tarife 175tl

15gb'lık tarife 159tl sundular.

Bu ücretlerin çok fazla olduğunu söyleyip hattımı faturasıza geçireceğimi , daha düşük teklif vermeleri gerektiğini söyledim.

GEÇEN SENE İPTAL TALEBİNDE bulunduğunuz için indirimli fiyattan kullanmışsınız bu yıl size özel indirimli tarife fiyatlarımız bunlar dedi.

Şimdi ben ne yapmalıyım hattımı mı taşıyayım, hangi tarifeye geçeyim. 150tl üzerinde ücret ödemek istemiyorum ve minimum 15gb kullanabileceğim bir paket/tarife/firma önerilerine açığım.

• erdem_61501 E kullanıcısına yanıt
    Vodafone bölgen de iyi ise Kırmızı fırsat tarifelerini tavsiye ederim, bugün son gün geçmek için.

• TEKNOSACELL [ANA KONU]

Bu pakete geçebilir miyim başka hattan (vodafone) , mağazadan başvurarak ? Birde anasayfada 175TL yazarken ayrıntılar kısmında 140TL yazmakta. Hangi fiyat geçerli ? Son olarakta mağazada geçiş için kimlik yeterli midir ?

TEKNOSACELL [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 28 Temmuz 2023; 3:51:53 >

• Arkadaşlar selam, kullandığım hat babamın üzerine, kendi üzerime almak istiyorum, türk telekom bayisinden yaparlar mı? Yoksa illa ki teknosaya mı gitmek gerekir?

• Teknosacell resmi web sitesi teması yenilenmiş.

• Faturasız ek paketleri sitede bulamadım, eğer kaldırıldıysa terste kaldım. Faturasız Teknosacelle geçecektim.
    Bu arada akıllı çocuk saati kampanyasının şartlarında ne 79 tl yi ne de akıllı çocuk saati almamız gerektiğine dair bir ibare gördüm.

• Teknosacell de verilen hediye çekini kullanıp, ardından cayıp başka bir operatöre geçerseniz eğer, cayma bedeli miktarına o çekin fiyatı kadar bedel yansıtılıyor, denendi ve onaylandı.

• Türk Telekom un teklifi...
    TEKNOSACELL [ANA KONU]

Teknosacell in Türk Telekom dan da geçirebilen tarifesi/paketi..
    TEKNOSACELL [ANA KONU]

Sizce hangisi daha iyi?

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Eğer kota ihtiyacınız fazla ise Teknosacell mantıklı olabilir, ayrıca 50 GB bittiğin de duruyor ve aşım olmuyor.

Ama tek dez avantajı;

Sil Süpür hediyeleri kötü, zamanın da Bimcell de kullanıyordunuz hatırladığım kadarıyla, hediyeleri aynı onun gibi bilginiz olsun.

• 50 GB internet rahat yeter sil süpür düşünmem.

İlk ay 80 GB tan fazla sonraki 2 ay 60 GB kaldı 9 ay .
    Telekom da ki sil süpür de gece 5gb haftalık 1 GB günlük 250 dk 100 dk gibi şeyler veriyor.

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    O zaman bence geçin hocam.

• 20 günüm daha var son 1 hafta başvuru yapmayı düşünüyorum paketler değişmez ise

• Merhabalar internet için 100gb taahhütlü paketi almıştım. 30gb ek paketi 1 defa almıştım ama tekrar aldırmıyor. bu nasıl ek paket mantığı anlamadım. 30gbı ay içinde 1 defa alabiliyorsunuz, mecburen neredeyse aynı paraya 20gb olan paketi aldım. ve de bu ek paketler aylık devam ediyor iptal edilmezse.

• Teknosacell tarifelerine güncelleme (zam) gelmiş, geçmeyi düşünenlere geçmiş olsun.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.