< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TEKNOSACELL [ANA KONU] (35. sayfa)
-
-
Mevcutta herhangi bir paket tanımlı mı hattınıza? Çünkü ek paket olarak gözüküyor bu, hiç bir paket satın almadan sadece bunu vermeyebilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hattı alalı 7 ay oldu. hiç paket almadım. ama bu paketi tıkladım. hattıma tanımladı. 15tl olunca yüklenecektir falan diye sms geldi
-
Çok iyi o zaman. Yeni yaşlı paketimiz belli oldu
Teknosa çalışanları nedense faturasız hatta taşıma yapmamak için direniyorlar. Ben sıfır almıştım hattı onu bile zorla aldım. Değişik bi tutumları var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim buradaki teknosacell ile ilgilenen personel baya yardımcı oluyordu sağ olsun. Geçen sene gittiğimde faturasıza geçiyordu, hatta sonradan akıllı saat tarifesini kendi tavsiye etti ona taşımıştım hatları. 1 senede bir şeyler değişmediyse sorun çıkarmaz diye tahmin ediyorum.
Türk Telekom faturalidaki taahhudum bittiği için numaramı bugün teknosacell ultra 15gb faturalı tarifesine taşıdım . Ancak hediye çeki 350 TL yerine 50 TL verileceğini söyledi çalışanlar. Sebebi türk Telekom dan geçiş yaptığım içinmiş? Aslı var mı bunun teknosacell sitesinde bununla ilgili bişey bulamadım ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar pttcell faturalı tarifimde taahhütüm 26.06.2023 de bitiyor. Teknosacell faturalıya geçmek istiyorum.En düşük faturalı tarife aylık kaça geliyor.Teknosalarda geçiş için ne istiyorlar?https://www.teknosacell.com/tarife--paketler/faturali-/yeni-teknosacellliler-tarifeleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 13 Haziran 2023; 15:12:15 > -
Hocam peki teknosacell yoluyla verilen hediye çekleri teknosa.com internet alışverişinde kullanılabiliyor mu yoksa sadece mağazadan alışverişe mi özel? Bilginiz var mıydı acaba?
Düzeltme: teknosa.com da kullanilamiyormus 😞
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aynanınİçi -- 13 Haziran 2023; 23:30:1 > -
Bugün taşrada 70 km içinde bulunan tek teknosaya gittim numara taşımak için ayrı bir görevli varmış, ona söylediler oralı olmadı arkaya gitti, online dan numara taşısak süreç daha uzun olacak birde turkcell geçen her dakika pandikliyor, bende indirim kodu kuponu artık vazgeçtim pttcell için ptt merkez şueye gidip birde orada şansımı deneyeceğım. Büyükşehir olmayan yerlerde bu sanal operatörlere üyelik çok zor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aynanınİçi -- 14 Haziran 2023; 14:24:54 > -
Teknocell en düşük faturalı tarife 12 ay sözü ile 50 tl midir?
-
Aynen bir tarife bu kadarmı karışık olur ya
-
Tekno 5 in aylık fiyatı nedir?
Çekimi kötü diyorlar doğrumu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 20 Haziran 2023; 10:53:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10 aydır Teknosacell'liyim ve gayet memnunum.Yeni paketim de bu
:
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teklif efsane gerçekten, Vodafone da gördüğüm Limitsiz tarife den sonra, şüphesiz ki en iyi tarife bu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X