< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TEKNOSACELL [ANA KONU] (33. sayfa)
-
-
faturasız hatta nasıl geçiliyor? hiç bir şubede yok.
-
Bütün Teknosa şubelerinden geçiş mümkün hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vodafone dayım hat taşımada ekstra birşeyler uygulanıyor mu acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam, sürücü belgesi/kimlik kartı yanınız da olması yeterli, e devletten de ikametgah çıkarıyorlar.
Anladım üstad. Bakalım numara taşımada özel fiyat uygulama yok sanırım sitedeki fiyatlar neyse o ? Bir de hediye çekinin alt limiti var mı göremedim de?
Aynen hocam, fiyatlar sitede ki gibi.
Hediye çeki size hat açılınca SMS olarak gelecek hocam, onunla fiyatı yettiğince istediğinizi alabilirsiniz. Alt limit yok diye biliyorum.
Bizim emekli takımı hiç net kullanmıyor dışarda thaatüt bitince sadece ek paketlerdeki dk paketini alsam kullanabilirmiyim acaba cocuk saati tarifesindeler yakında bitiyor babam ayda 100 dk bile konuşmuyor çünkü :)))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Mayıs 2023; 15:58:12 > -
Bende de bu tarife Online İşlemlerde 184 TL, taahhüdümün bitmesine 1.5 ay falan kaldı. Müşteri hizmetleri Transfer Plus 30GB tarifemi aynı kullanım haklarıyla 175 mi 185 mi ne dedi, biraz düşünmek istediğimi belirttim ama diğer operatörler çok daha pahalıymış, araştırınca gördüm. Sanırım ben de 55 GB olan bu paketi kabul edeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ae468468 -- 21 Mayıs 2023; 2:1:47 > -
Değerli kardeşim,
Bende TEKNOSACELL transfer plus 30gb kullanıyorum.
Teklifleriniz aynı, bende kabul edeceğim gibi ve 1 Haziran sonrası (Tahminen) doğru yaptığımız ortaya çıkacak sznki.
Çünkü GSM operatörleri fiyatları daha da yukarı çekecekler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 21 Mayıs 2023; 7:29:14 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
annem türk telekom kullanıyor kontörlü her ay bittikçe 105 lira yükleme yapıyor 120tl olmuş sanırım
ben ugrasmamasi için faturaliya geçirmek istiyorum
turkcell 80lira olan paket var bugün saat 12ye kadar kampanya bitiyormuş
bunami geçirsem acaba daha uygun veya benzer alternatif tarife var mı
birde 80lira net ücret mi ekstra vergi felan var mı
En uygun şu an benim bildiğim düşündüğünüz tarife,
+10₺ vergi alırlar.
TEKNOSACELL çocuk saati tarifesine de geçebilirsiniz.
Vallahi abi aynen katılıyorum, benzer internet kullanımı olan bir tarife Vodafone'da 390 lira civarıydı. Şu an dahi makul gözüküyor.
-
Yorumunuz için teşekkür ederim.
Hala araştırıyorum son kararı veremedim.
Gaziantepteyim daha önce Vodafone ve en son turkcell kullandım aynı lokasyonda. Geçeli bir ay civarı oldu böyle dandik bir hat olamaz... Hem çekim yerlerde hem ses kalitesi çok kalitesiz hemde telefon 3 diş çekerken bile bazen insanlar bana ulaşamıyor. Bu bölge için tavsiye etmiyorum. Hediye çekini kullanmamış olsam hemen cayardım.
Bugün aradılar ben de kabul ettim. İlk 3 ay 60 GB internet olacak. Sonra 55'e düşüyor. Gayet iyi oldu. İlave 5 GB herkese var mı onu bilmiyorum ama vardır muhtemelen.
Hocam bu konuya ben yazdım mı hatırlamıyorum. Sakarya'dayım geçen sene Ağustos'a kadar Vodafone'daydım. Bizim burada Çark Caddesi diye bir yer var, şehrin merkezi. İstanbul'daki İstiklal Caddesi gibi düşünebilirsiniz. Vodafone'da Çark Caddesi'nde iken konuşmakta sorun yaşıyordum. Telefonu açıyorum ses gelmiyor kesik kesik geliyor falan. Genelde de VoLTE açıkken oluyordu bu sorun. Şimdi Teknosacell'deyim bu sorunlardan hiçbiri yok ve indirme yükleme hızından bu kadar memnun kalacağımı düşünmemiştim. Bilenler de bilir Adapazarı özellikle dümdüz bir yer en yüksek katlı bina da 5 katlı falan ama çekim sıkıntısı oluyor Vodafone'da. Gaziantep'te bir felaketin atlatılmış olmasına rağmen Türk Telekom'un altyapı yapmamasına şaşırdım çok beceriksiz ilerliyorlar. Ders çıkarmaları gerekirdi. Çok kullanım yapmıyorsanız sanırım Turkcell'den şaşmamak gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sizi arayan numarayı benimle paylaşırsanız sevinirim.
Ben daha kabul etmedim.
Ama etmeyeceğim anlamında değil,"Bir yerden bir haber bekliyorum" ona göre ya devam deyip kabul edeceğim ya da yok deyip hareket edeceğim.
Size gelen teklifleri kabul ediniz, zira 60-80 GB kotalı tarifeleri başka operatör de yeni müşteriye özel bulmak imkansız, 5G gelmeden de mümkün değil gibi.
Bazen de temkinli yaklaşmak gerekir..
Pttcell dopdolu tarifelerini uyarlamışlar , durma özelliği yok , hediye çeki yok...
55 GB çok iyi tabii ki.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X