< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Yok hocam, hatta ekstra indirimle ürün alabiliyorsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Onu bilmiyorum hocam, ama olmaz diye düşünüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 333 -- 26 Nisan 2023; 11:53:30 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkürler hocam ama hediye çeki 600 TL olmuş sanırım değil mi? Bir de vergiyle beraber 185 TL oluyordu dimi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aylık fatura ne kadar gelecek peki? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teknosacell'e numara taşıma yaparak Transfer Star 30 tarifesine geçmiştim. Bu tarifenin ayrıca hediye çeki oluyor 400-TL kadar. Ne mağazadan, ne müşteri hizmetlerinden ilgili kodu bir türlü telefonuma gönderemediler. SMS gelmiyor. Bir hat daha taşımıştım, ona gönderebildiler ancak ana hatta bir türlü SMS ulaşmıyor. Bunu yaşayan ve çözen oldu mu? B043 koduyla gelen, telefon numarası olmayan bir mesaj. Engellenen vs. listelerine baktım haliyle engelli değil. Acaba neden SMS gelmiyor? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 17 Mayıs 2023; 10:8:46 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |