< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TEKNOSACELL [ANA KONU] (39. sayfa)

-
-
Bir aydır 4GB paketi 110 liraya satmaya çalışıyorlardı. Kabul etmedim.
Bugün 6GB 1000 DK 77 TL teklif çıktı. Kabul edeceğim sanırım. Taahhüt Mart ayında bitiyor ama o zaman Allah bilir fiyatlar ne olur.
-
Teknosaat 1 GB 600 dk 29 lira tarifesi var. 4 GB 1000 dk 71.1 TL, teklif çıkıyor bana da. Mayıs sonu taahhüt bitiyor. Kabul etsem taahhüt bu günden başlayacak herhalde de mi? Mayıs sonuna ilave olsa iyi olurdu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugünden başlayacak bana 6GB veriyor. Taahhüt mart ayında yine de kararsız kaldım. Kabul edeceğim gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O zaman bir önceki fatura döneminden sayıyor. Haziran ortasında geçmiştim, taahhüt Mayıs sonu bitiyor. 1 Ocak'ı beklemek lazım, yeni aya geçilsin diye ama fiyat artar herhalde. 6 lira farkla 2 GB saçma yani, neye göre belirliyorlar ilginç.
Bugün 1000 Dk 8 GB 1000 SMS 77 tl çıktı kabul ettim. Güncel fiyatlara göre iyi geldi. Sürekli teklif değişiyor.
Vay adiler, 4 gb yediler o zaman benim 6 lira için. Güle güle kullanın.
-
Hocam vodafone kullanıyorum pahalı ve çekmiyor acaba teknosacell mi geçsem bimcellemi yoks pttcellemi geçsem ucuz tarife falan yokmu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu an bildiğim ucuz tarife yok maalesef. Netgsm'in tarifelerini ve forumdaki konusunu inceleyin. Banka smsleri gelmiyor, orada sıkıntı var.
www.netgsm.com.tr
Mobil Hat Fiyatları & Paketleri - Netgsmhttps://www.netgsm.com.tr/fiyatlar/mobil-hat -
Sana kaç GB kaç dakika lazım nereden öğrenebiliriz,cimere yazı yazalım mı?
Hocam bu fiyatlar hangi operatör? Ben öyle bir fiyat göremiyorum...
Hocam konu Teknosacell. Bu fiyatları yeni abone iseniz göremezsiniz eski abonelere teklif şeklinde sunuyor. Son 2 aydır güzel teklif bekliyordum bu paket iyi geldi kabul ettim.
Teknosacell müşteri alımına kapandımı şube bana kapandı artık diyor nası iş anlamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmik97 -- 24 Aralık 2023; 10:40:56 >
Tuhaf hocam ben daha yeni 12 aylık taahhüt yaptım bir sıkıntı yok.
TeknoSa ile irtibat kurunuz.
Onların operatörü onlaren doğruyu söylerler.
Şube falan uğraşmak istememiş bende online dan direk geçtim şimdi sıra sim kartı beklemek olacak
Çocuk Saati tarifesini taahhütsüz vergi dahil 90 TL'ye kullanan annem için aradım uygun bir tarife sunamadılar. Ben de Net GSM diye uyguna tarife sunan bir firmaya geçeceğim, hattımı iptal etmek istiyorum dedim. Bunun üzerine farklı operatörlere geçmek isteyen müşteriler için sunulan özel bir tarifemiz var dediler; 1000 Dk. 4 GB 72 TL tarife + 10 TL telsiz ücretiyle 1 yıl taahhüt verdim.
Hocam müşteri hizmetlerini arasam yeni geçtim teknosacell e acaba yeni teklif falan yaparlarmı vodafone da teklif yapmışlardı çok ucuz bilen arkadaş varsa cevaplasın
Netgsm de çok ucuz turkcell altyapısı kullanıyorsa çok iyi fiyatları
Bende aynı tarifeye geçtim, netgsmden 88tl simkart ücreti nedeniyle vazgeçtim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X