Şimdi Ara

teknosadaki hp'ler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 1.linktekini ben kullanıyorum oyun için yeterli ama bi ram takviyesi lazımmm
    2.link oyun içinn biraz kasar gibi ekran kartı paylasımlı galiba
    3.link kesinn paylasımlı oyun oynicaksan tavsiye etmem
    4.link bunarın en iyisi
    1. ve 4. link arasında pek bi fiyat farkı yok bence sen en sondakini all para durumu sorun deilseee
  • sagorap cevabin icin tesekkurler
    yalniz birkac sey daha sormak istiyorum. 1. de ve 4. de ekran kartlari paylasimsiz mi?
    bir de teknosadan baska nerde bulabilirim. cunku teknosa icin pek de ii seyler duymadim bu forumda:)
  • 4. derim
  • o ilanlarda sadece ytl fiyat var usd fiyatlarını öğren derim
    nedeni ise 2 gün önce teknosaya gittim orda bi yazı vardı.
    BURAYA DİKKAT
    "tüm HP laptoplarda kur 1.39 a sabitlenmiştir" .......................................................
    o yüzden internetteki fiyatlar yanıltıcı olur çünkü nette normal kurdan yazıyorlar...
    buda 2. elde fahiş fiyatla laptop satmaya çalışanlara kapak olsun
  • bende teknosa dan aldım.teknosa olmasının nedenı kredi katıma oranın uyması idi.
    yoksa bimeks yada baska biryerı tercih ederdım.
    ancak su var.herhangı bir problem olursa direkt muhattap hp servisi .
    benım içimi de rahat tutaj bu oluyor.yoksa teknosa ya bende guvenmem
  • teknosaya gitmistim. laptop fiyatlari oradakilerle ayniydi. yani fiyat olarak (dolar kurunu 1.39ytl almislar) ayni.
    ama simdi ben 1. ile 4. arasinda kaldim. zannedersem 1.de ekran karti paylasimsiz ve 128 X700 ama 4. de paylasimli ama islemcisi ve rami daha ii. hangisini tercih etmeliyim sizce. ikisinin de fiyati neredeyse ayni.
    simdiden tesekkurler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP mi MONSTER mi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • siteye neden yamamışlar ekran kartı modellerini
  • ben ekran kartı modellerını goremedım yada yazmamıslar. eger 1 dekı atı radeon x 700 ise iyi makına tek bi 512 alırsın yanınada baska bı 512 takarsın yada daha fazlasını canavar gıbı alet olur.
  • ekran kartı paylaşımlı olanı alma.x700 lü olanı al.
    quote:

Orjinalden alıntı: andalkeoy

teknosaya gitmistim. laptop fiyatlari oradakilerle ayniydi. yani fiyat olarak (dolar kurunu 1.39ytl almislar) ayni.
    ama simdi ben 1. ile 4. arasinda kaldim. zannedersem 1.de ekran karti paylasimsiz ve 128 X700 ama 4. de paylasimli ama islemcisi ve rami daha ii. hangisini tercih etmeliyim sizce. ikisinin de fiyati neredeyse ayni.
    simdiden tesekkurler
  • ben de ole dusunmustum. cevaplariniz icin tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.