Şimdi Ara

teknosadan kazık yedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar teknosadan toshiba c855-1r 8gb win8 640 sata bilgisayar aldım normal fiyatı 2,449 turuncu karta ise 2,075 ama gelin görünki aynısı vtanda haricidiski ile 1,948,bmeksde web özel 1748, gldda ise 1948 idi şimdi soruyorum bu teknosa neden beni deli ediyor öğrenciyim kardeşim offff

• Bana sorarsan mağazalardan değil toshıba'dan kazık yedin her zamanki gibi toshıba ve sony gibi markalar eskiden kalma alışkanlıklarıyla düşük özellikleri yüksek fiyata veriyorlar i5 işlemci 7610m gibi giriş seviyesi bir kart barındırıyor,bu fiyat çok fazla.
  • 2000 tl ye gt650m, gtx660m veya orta segmentin en iyi kartlarını barındıran ürünler de alınabilirdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun ama biraz da araştırmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: E'

2000 tl ye gt650m, gtx660m veya orta segmentin en iyi kartlarını barındıran ürünler de alınabilirdi.

mesela? asus olarak önerebilcegin varmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brackened

quote:

Orijinalden alıntı: E'

2000 tl ye gt650m, gtx660m veya orta segmentin en iyi kartlarını barındıran ürünler de alınabilirdi.

mesela? asus olarak önerebilcegin varmi?

Asus N56VM-VZ - Lenovo Y580 - Msi GE60 - Samsung NP550P5C - Asus K55VJ - Samsung NP350V5C-T01TR vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 16 Kasım 2012; 16:13:51 >
  • öğrenci adam araştırmacı olur ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dominos da mudurden dayak yedim
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyi de kardeş araştıracaksın ne iyi, benim durumum nedir, sonradan kazık yedim dersen olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.