Şimdi Ara

TeknoSeyir'in katılımıyla Mesut Çevik ile Canlı Yayın Tekrarı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen seferki sohbet süper ötesi olmuştu. Bunu da ilk fırsatta dinleyeceğim.

• Levent abiyi cok seviyorum sabaha kadar konuşsa dinlerim çok keyif alıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube düşünce izleyebildim. Yine müthiş keyifli idi.
    TV dünyasının bu kadar setup olduğunu da bilmiyordum.
  • Levent Abi, gönüllerin kralı. Keşke bazı gündem değerlendirmerlini beraber çekseniz. Erdi Özüağ, Mesut Çevik, Murat Gamsız Levent Pekcan bazı yayınlarda beraber gözükseniz fuar gezileri olur vlog tarzı orada beraber geçirdiğiniz bir günde beraber neler yaptığınız söyleşileriniz olur bence çokda güzel olur. Nefis eğlenceli olur sıkılmadan izleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 29 Haziran 2018; 16:56:24 >
  • gene keyifli izlenesi bir yayındı misafir farkı.

• Google'a Adam yazdım Levent Pekcan çıktı

Seviyorum bu Teknoseyir.com'u

• Valla hocam orası tabi ki öyle ancak bir Netflix'in yaptığı milyon dolarlık prodüksiyonlar ile istediği 15 20 TL lik ücretli üyeliği teknoloji ürünü inceleme videosu ile alınan 15 20 TL lik ücretli üyeliği ben ne yazık ki bir tutamıyorum. Hadi bardak, anahtarlık tişört vb. ürün de satarsın onu da anlarım da, plus bir üyelik ile ben takipçilerin hiçte aman aman bir ayrıcalık kazandığını düşünmüyorum. Bekleyelim görelim nereye gidecek.
  • Bu plusın asıl amacı özel içerik sunmak değil zaten. Adamlar kendilerine destek olmak isteyen insanlara yasal bir zemin hazırlamakta istediler plusın amacı bu. Bu arada öğrenciyim yine de aldım 15 lira kimseye koymaz öğrenciyim alamıyorum diyip hergün bir paket sigaraya para verenler özellikle ayrı samimiyetsiz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.