Şimdi Ara

tekrar bakın :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1- digiegg nerden alınır alınmıyosa nasıl yapılır
    2- bu hp veya vp increase şeylerini koyuyom çıkaramıyom sonra sürekli basıyo nedir çözümü?
    3- bende 4 tane olan birşeyi 2 şer 2 şer ayırabilirmiyim ?
    4- digi ne zaman evrim geçirir
    5- digi nerde yakalnır
    edit: poke demişim digi olcak sorry

6- savaş yaptım kazandım 1 rep geldi dedi ne işe yarar bu.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xaxaxa1 -- 6 Nisan 2007; 15:20:50 >

• plug in nedir ne işe yarar?
    karekter nasıl lvl atlar?
  • Bak xaxaxa1 çok kirlilik yapıp anlamsız sorular soruon rehberde ve kavuzda herşey yazıo

• amacım post kasmak deil rehber ve klavuzda göremedim plug in ler ile ilgili bi soru war rehberde ama cevabı yok karekterin nasıl lvl atladıgıda yok
    digi eggler hakkıdna bişi var ama neyle yapılıcagı ver nerde ve nasıl sorusu cvpsız
    2. sorunun cvb ına bakmadım önceden bulduysan söyle

dördüncü sorumun cvp ı var ama 21 - den başlıyo o menüdekiler 11 deki nasıl olcak
    5. sorumun cvp ı yok gene
    varsa göster?
    kirlilik yapmamak için bu topigi editlerek sorucam bundan sonra özür dilerim hepinizden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xaxaxa1 -- 6 Nisan 2007; 14:03:47 >
  • 1-digi eg icin yukarıda gerekenler diye bir topic var benim açtığım orda hangi digi egg ise onu yapıp bobomona gidip birleştirceksin
    2-çıkarmak için sağ tıklıcan kartın üzerine(ben öle hatırlıom biriki gündür girmiyomda)
    3-2 şer 2şer ayıramazsın mlsf birine vereceğin için diyosan 2 sini sat 2sini ver gene 2tane bul :D
    4-11 21 31 41 de geçirir(lvl onlar)
    5-11 lvl iken 11 aşağısı digileri savaşarak yakalcan yukardaki catch butonu ile 21 iken 21 aşağısı 31 iken 31 aşağısı 41 iken 41 aşağısı
    6-bu senin kaç savaş kazandığını gösteriyor rep yane kazanma sayın(ama başka tamerler ile savaş kazanma)
  • quote:

Orjinalden alıntı: FatihSultanMehmed

1-digi eg icin yukarıda gerekenler diye bir topic var benim açtığım orda hangi digi egg ise onu yapıp bobomona gidip birleştirceksin
    2-çıkarmak için sağ tıklıcan kartın üzerine(ben öle hatırlıom biriki gündür girmiyomda)
    3-2 şer 2şer ayıramazsın mlsf birine vereceğin için diyosan 2 sini sat 2sini ver gene 2tane bul :D
    5-11 lvl iken 11 aşağısı digileri savaşarak yakalcan yukardaki catch butonu ile 21 iken 21 aşağısı 31 iken 31 aşağısı 41 iken 41 aşağısı
    6-bu senin kaç savaş kazandığını gösteriyor rep yane kazanma sayın(ama başka tamerler ile savaş kazanma)

11 ligi nası yapcam evolcede 21 ve sonrası mewcut
  • quote:

Orjinalden alıntı: xaxaxa1

quote:

Orjinalden alıntı: FatihSultanMehmed

1-digi eg icin yukarıda gerekenler diye bir topic var benim açtığım orda hangi digi egg ise onu yapıp bobomona gidip birleştirceksin

11 ligi nası yapcam evolcede 21 ve sonrası mewcut

1 lvlden 11 olduğunda otomatik evrim geiriyo ve hep 11 lvl evrim şekliyle kalıyo üstünüde battleda değiştirion

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yorumsuz Bi Girin Bakalım
    16 yıl önce açıldı
    şaşırdım sizde bakın
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki statları nasıl vericem hp yemi neye versem iyi olur ?
  • atak ve speede ver daha çok daha sonra gerektiğinde hpde vermeye başlarsın
  • ben digimon na üye olamıyorum zaten korece hiç birşey yapamadım foruma baktığım halde.biri msn mi kaydetsin ondan yardım alabilirim msn nem k.m.l.raul@hotl.com biri yardım ederse sevinirim 4 gündür uraşıyorum
  • k.m.l.raul@hotmail.com bekliyorum yardım için
  • biri yardım etsin üyelik alırken dedliriyorum k.m.l.raul@hotmail.com
  • olum bu ne flood lan flood babası olcan galiba
  • biri bana üyelik alsın siz nasıl aldıysanız eğer oyuna girersem hepinize yardım edecem k.m.l.raul@hotmailcom
  • ya arkadaşlar benimde size bir sorum var şu stat puanlarını dağıtırken orda intellegion diye bir şey var bu neyi arttırıyor?
    birde
    speed sardırı bar ının dolma hızını mı arttırıyon yoksa digimon unun rakinin sardırısındqan daha kolay kurtulabilmenimi sağlıyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.