Merhaba arkadaslar oyunu 90 cap level oldugunda bırakmıstım Silkroad-R falan gelmiş tekrar başlamayı düşünüyorum Nerde başlayayım ve yardımcı olabilecek var mı
up :(
baslama bı heves bende basladım silkroad-r de saat sınırlaması gıbı bısey var oyunda 8 saat kaldıkdan sonra exp gelmemeye baslıyo, görevleri yapamıyosun falan. sacma bisey.
Isroda 8li partimden 6 çar soyulmuş, geçen girdim baktım. Değmez başlama bence dostum.
artık isro çöp. ben başlama derim sana, gerçekten oyundan zevk almak istiyorsan 80-90 cap private serverlerda başla. ama oyuncusu bol olan. exp ratesi az olan.
quote:
Orijinalden alıntı: Chill Out
artık isro çöp. ben başlama derim sana, gerçekten oyundan zevk almak istiyorsan 80-90 cap private serverlerda başla. ama oyuncusu bol olan. exp ratesi az olan.
Önerebileceginiz bir server varsa pm olarak atabilir misiniz
quote:
Orijinalden alıntı: HolyPaladin
quote:
valla bro bende arıyorum zszc files ile açılmış bir private silkroad ama henüz bulamadım ne yazık ki...
valla bro bende arıyorum zszc files ile açılmış bir private silkroad ama henüz bulamadım ne yazık ki...
atomix sro ya bi bakın hocam. ben girmeyeli 1 sene oldu gerçi ama ondan önce 3 senedir açık bi pserver dı. tavsiye ederim hala hayattaysa
quote:
Orijinalden alıntı: Aazam
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: HolyPaladin
quote:
atomix sro ya bi bakın hocam. ben girmeyeli 1 sene oldu gerçi ama ondan önce 3 senedir açık bi pserver dı. tavsiye ederim hala hayattaysa
yok bro bu da vsro files ile kurulmuş ya :)
sevmiyorum ben bunları :)
biz bu serverdeyizhttp://realsilkroad.com/ http://realsilkroad.com/ oyuna gelirseniz SultanS guildine gelin arkadaşlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme