Şimdi Ara

Tekrar Başlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar oyunu 90 cap level oldugunda bırakmıstım
    Silkroad-R falan gelmiş tekrar başlamayı düşünüyorum
    Nerde başlayayım ve yardımcı olabilecek var mı

• up :(
  • baslama bı heves bende basladım silkroad-r de saat sınırlaması gıbı bısey var
    oyunda 8 saat kaldıkdan sonra exp gelmemeye baslıyo, görevleri yapamıyosun falan. sacma bisey.
  • Isroda 8li partimden 6 çar soyulmuş, geçen girdim baktım. Değmez başlama bence dostum.
  • artık isro çöp. ben başlama derim sana, gerçekten oyundan zevk almak istiyorsan 80-90 cap private serverlerda başla. ama oyuncusu bol olan. exp ratesi az olan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chill Out

artık isro çöp. ben başlama derim sana, gerçekten oyundan zevk almak istiyorsan 80-90 cap private serverlerda başla. ama oyuncusu bol olan. exp ratesi az olan.

Önerebileceginiz bir server varsa pm olarak atabilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyPaladin

quote:

artık isro çöp. ben başlama derim sana, gerçekten oyundan zevk almak istiyorsan 80-90 cap private serverlerda başla. ama oyuncusu bol olan. exp ratesi az olan.

valla bro bende arıyorum zszc files ile açılmış bir private silkroad ama henüz bulamadım ne yazık ki...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine yeniden foruma devam :)
    3 ay önce açıldı
    Tekrar başlasam mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

valla bro bende arıyorum zszc files ile açılmış bir private silkroad ama henüz bulamadım ne yazık ki...

atomix sro ya bi bakın hocam. ben girmeyeli 1 sene oldu gerçi ama ondan önce 3 senedir açık bi pserver dı. tavsiye ederim hala hayattaysa

• quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

quote:

quote:

quote:

atomix sro ya bi bakın hocam. ben girmeyeli 1 sene oldu gerçi ama ondan önce 3 senedir açık bi pserver dı. tavsiye ederim hala hayattaysa

yok bro bu da vsro files ile kurulmuş ya :)

sevmiyorum ben bunları :)

• biz bu serverdeyizhttp://realsilkroad.com/
    http://realsilkroad.com/ oyuna gelirseniz SultanS guildine gelin arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.