Şimdi Ara

tekrar yeniden !! DİSCO CLUB !! ***** (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.036
Cevap
13
Favori
366.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emin ol ki ben de emek verilmiş şeylerin silinmesinden yana değilim. Birçok bölümde bölümle alakasız, sadece geyik içeren birçok topiği sırf birkaç sayfa tutmuş diye silmeyip gereksiz mesajlara taşıdım ki oradan devam etsinler.

Ama sizin konunuz için taşıma söz konusu değil ne yazık ki. Çok büyük kural ihlali var. Emin ol silinmesi gereken 1-2 sayfa (120 mesaj) olsa silerdim teker teker ama söz konusu topic tüm sayfaları kural ihlali yapılmış mesajlar ile dolu. Ayrıca ben o topicdeki mp3 linklerinin tamamını silersem (ki bu çok büyük zaman alır), siz bir daha o topiğe girmekte zorluk yaşarsınız. Çünkü 80 sayfalık konu 75'e inecek ve sizler son sayfalara girmeye çalıştığınızda hata mesajı alacaksınız.

Ve son olarak ben birşey yapacaksam, sonradan tepki alırım diye yapmamazlık etmem. Çünkü ben bunu göze alarak bu görevdeyim ve yaptıklarım sadece forum kurallarını uygulamaktır. Sizin için hava hoş olabilir. Orada bulunan linklerin herhangi bir zararı yok gibi gözükebilir size. Ama sırf bu mp3 paylaşımları yüzünden birçok site ve forum yasal olarak kapatıldı. DonanımHaber'in devamlılığı için bu paylaşımların önüne geçmek de dediğim gibi benim görevim. Bunu da anlayışla karşılamanızı bekliyorum.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 1 Temmuz 2006; 0:20:07 >

• benim icin yeterli oldu ...
    sizin yerinize koydum kendimi gorevin ve forumun gelecegi icin buna katlanabiliriz diye dusunuyorum ...
    zaman ayırıp konustugun icin tesekkurler ...
    son bi istegim olcak konuyu acan kisiden ; eskisi gibi bi konu baslıgı istiyorum ben ' yeniden ' gibi seyler olmasın gecmisi hatırlatıp uzuyo beni
  • Anlayışın için teşekkür ederim.
  • Tesekkurler musakKa.Burda birinci amac bu sitenin cıkarlarıdır.bu site kökten kapatılsaydı bu mp3 linkleri yuzunden bu sefer hic brimiz giremiyecektik.bi de bunu düşünün arkadaslar????yenilikler her zaman iyidir...bu yenilige de baslangıcı acalım oyleyse..

Tribal , House 2006!!!

1.Aenaria & Lucca Ricci - Set Me Free (Paulo Mix)
    2.Alma Matris - Home Tool (Original Mix)
    3.Armand Pena - Gonna Get Your Body (Original Mix)
    4.Carlos Fauvrelle - Let The Beats Give You (Original Mix)
    5.Chris ''The Greek'' Panaghi - The Time (Twisted Dee Club Mix)

NJOY!!!

• Paul Van Dyk - In The Mix BigCityBeats (2006-06-17)

R-Tem - M.S.F.G.
    Armin van Buuren - Control Freak (SvD remix)
    Stereonova - Deep Inside
    Menno de Jong & Leon Bolier Pres. Solar Express - Momentum
    Mr. Sam feat Tiff Lacey - Polar Dome
    Eyerer + Chopstick - Electric
    Activa - Under The Sun
    Ronald van Gelderen - This Way (Rank 1 remix)
    Stephane Signore - Against the Trend
    Gustavo Santaolalla - The Wings (Gabriel & Dresden's Organized Nature Remix)
    Jam & Spoon - Stella
  • Javith Salazar Roraima ( Rpo Mix )
    Antix Little Honey ( Fitalic Mix )
    Armin Van Buuren Flying ( Sultan & the Greek Mix )
    Fitalic fields of Motion Gem
    Benz & Md Dilation (G Pal Mix)
    Black&Jones-Mind of the Wonderful
    Anarcrusan - In My Mind
    Bart Van Wissen Unforeseen Madokas Blindsided
    Jasondowns Cherokee
    Muzzaik - Aint Right (Tommyboy Remix )
  • Chris Liebing - Dark Matter
    Arksun - Arisen
    Fred Baker - Hold Me Now
    Cor Fijneman - Valle Ocultado
    Tukan - Wonder of Life (Club Mix)
    Tukan - Light a Rainbow
    Alfa - Sorella (Original Mix)
    Alfa - Sorella (Version 2)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frgttnn -- 1 Temmuz 2006; 11:32:40 >
  • # MY FAVORUITE #

1-ENUR feat. NATASJA - CALABRIA 2006 (EXTENDED MIX)
    2-SALOME DE BAHIA - QUISIERA (LONG VERSION)
    3-DJAIMIN feat. CRYSTAL RE-CLEAR - GIVE YOU (JAMIE LEWIS HOUSE CUT)
    4-TARKAN - BOUNCE (DJ FUMAS ELASTIC MIX)
    5-BOB SINCLAR feat. THE HARD BOYS - HARD (SUPERCHUMBO THUNDER MIX)
    6-WARREN CLARKE - JAZZ EP
  • Marc Acardipane Feat. Balloon - Go West (Club Mix)

Pakito - Moving On Stereo - (Remix By Benny Benassi)

Shakira - Hips Don't Lie - Bamboo (2006 FIFA World Cup Mix)

Üçünüde $iddetle tavsiye ederim. Benny Benassi mix'i iddia ediyorum bu yaza damgasını vuracak. Pakito zaten çok sevilmişti, $u ara bütün radyolarda bir numara. Benny Benassi yaptığı mix ile olayı bitirmi$. Bu yaz bu parçadan daha iyisi çıkmayacağını iddia ediyorum..
  • şu sıralar discolarda rusça bir şarkı çalıyo baya popüler,arşivinizdeki rusça şarkılardan biridir mutlaka,ismi nedir bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Of Monsters and Men -- 1 Temmuz 2006; 21:26:16 >
  • GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLDÜM YAAA...OKADAR EMEKLER BOŞA GİTTİİ WALLAAA...AMA NAPALIM SAĞLIK OLSUN..ARTIK MSN VE PM LERDEN TAKILCAZ :(
  • arkadaşlar yaw bi şey sorcam.. şu aralar bi şarkı var adam şarkıda bişeyler mırıldıyo ewt resmen mmırıldıyo şarkının adında 'shake' kelimesi geçiyo olmalı kim söylüyo onu da bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ers10weys91

rebel evet bu topic önceden daha güzeldi beraber açmıştık.emeğe saygılı olsunlar

evet dostum baya uğraş ve emek vardı ama musakka ya ulaşmaya çalışıyorum bulursam konuşacam.
  • Arkadaslar Bu aralar metro Fm de Ajda pekkanın O benım Dunyam ın Guzel bır Yabnc. mixi calıyor baya Hoş Ismını bılen varmı?
  • Bence cok kötü olmus konunun tamamen kaldırılması...

O kadar linkin de silinmesi gercekten imkansızdı aslında, yöneticilere de hak vermek lazım...

Ama ortada bir gercek var...

Müyap nedeniyle bu linkler yasaklandı, ama burada verilen parcaların Müyapla uzaktan yakından alakası yok.

Bunun önce anlasılması lazım yönetim tarafından...

Buradaki DJ arkadasların verdigi cogu parca ve setleri cd veya kaset olarak bulmak imkansız...

P2Plerde bile bulamıyoruz cogunu, isimlerine bile rastlamıyoruzki TR sınırları icinde albümünü bulalım.

Yani bu yasak olayı bu konuyla bence cok alakasız...

Türkce full albüm vereni engelleyin, yabancı full albüm vereni engelleyin ama burda verilen seti neden engelliyorsunuz bunu anlamak gercekten zor...

Burası bir paylasım forumu degilmi? Adam yaptıgı seti üyelerle paylasamadıktan sonra ne anlamı kalırki? Bunun Müyap ile ne ilgisi varki? Adamın setine koydugu parcaların 1 tanesi bile Müyap'a baglı plakcılar tarafından TR sınırlarında satılmıyor...Burada linkini vermesi ve paylasması kimi enterese ederki?

Her konudaki hassasiyeti anlarım ama bu konudaki fazla abartılı olmus, emeklere yazık olmus.

• O kadar emeğe yazık olduğu gayet açık . Kendi açımdan konuşiim yaptığım mixleri ve setleri burda yayınlayıp gelen iyi yada kötü eleştirileri beklemek beni çok mutlu ediyordu ve çok iyi paylaşımlar oldu.Ancak Modlarda haklı çünkü bu onlarla alakalı değil tamamen hukuksal ..DRAGGER doğru söylüyorsun setlerimizdeki parçalar belki türkiye sınırları içinde satılmıyor ama moderatörler hepsini tek tek nasıl ayırsın bu parça var bu parça yoq diye ... Bütün setleri indirip dinlesinmi:) ... Neyse olan oldu artık ben eski topiciğimizn ve emeklerimizin geri geleceğini düşünmüyorum artık önümüze bakalım seviyeli ve güzel bi topic olur işalla artık bu tartışmaya son verip paylaşıma başlayalm ... Herkese hayırlı olsun artık kavga fln olmasın ... Silinen topic teki mixlerim setlerim veya diğer paylaşımlar için jr_riquelme@msn.com

• O konuda korsan mp3 ve albümlerin linkleri olsaydı inanın hiç üzülmezdim ama Dj mixleriyle Müyap'ı bağdaştırmanız maalesef yanlış olmuş. Müyap'ın tek mücadelesi telif hakkına sahip ürünlerin paylaşımıdır.
  • BEN ÇOK ÜSÜLDÜM GERÇEKTEN ÇOK YAZIK OLDU 80 SAYFAYA HERGÜN DÜZENLİ KONTROL ETTĞİM BİR SİTE ARTIK BENİM İÇİN YOK NE ESKİ TADI GERİ GELİR ARTIK NEDE O GÜSEL MUHABEETLER İİ KÖTÜ ÇATIŞSAKDA GÜSELDİ BU SİTE BU BÖLÜM YAZIK OLDU KEŞKE SİLİNMEDEN ÖNCE BİR UYARI GELSEYDİ DENİLSEYDİKİ BUNDAN SONRA TÜRKÇE MİX YADA HERHANGİBİR TÜRKÇE PARÇA YAYINI YAPILMIYCK BUNDAN ÖNCEKİ TÜRKÇE LİNKLERİ WE MİXLERİ TÜRKÇE OLAN HERŞEYİ SİLSEYDİ ONDNA SONRA DEWAM EDİLSEYDİ BEN AÇIKÇASI BİR ARKIMIZIN YAPTIĞIN SETİN MÜYAP A NE ZARARI WAR ANNAMIYORUM YOKSA MÜYAP ARTIK AYABANCI MÜZİKLERDE KARIŞMAYAMI BAŞLADI HER NEYSE KEŞEKE GERİ GELSE O ESKİ GORUM TÜRKÇE MÜZKLER SİLİNSE AMA DEWAM ETSE SANNETMİYORUM BEN ARTIK ESKİ TADININ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM BURANIN ÜYERİNDE ESKİSİ GİBİ BURDA ONLİNE OUCAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM CİDDİ ÜYE KAYBI OLDU BENCE HER NEYSE HERKEZE GEÇMİŞ OLSUN HOŞÇAKALIN..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepdarkdirty -- 2 Temmuz 2006; 11:16:57 >

• slm arkadaşlar inanın çok üzüldüm bende sayfa 1 den beri takip ediyordum yazık oldu neyse arkadaşlar yeni yerimizi canlandırmak gene bizim elimizde hadi arkdaşlar hepberaber olalım bu başlığı canlandıralım..

bide sizlerden bi ricam olucak geçenlerde radyoda bi şarkı duydum çok hoşuma gitti baya güzel bi şarkı sean paul tarzı şarkınız-n içinde yekke die sözler çıkıyor fakat eskiden dinlediğimiz yekke şarkısı değil şimdiden teşekkür ederim..

kolay gelsin...
  • ARKADAŞLAR FORUM TEKRAR AÇILDIĞI İÇİN VERECEĞİM LİSTEDE ÖNCEDEN VERİLMİŞ PARÇALARIDA VERİYORUM . ARKADAŞLAR ESKİDEN VERDIĞIMIZ PARÇALARA YENİDEN Bİ HATIRLATMA YAPALIM FORUMA YENİLERLE BERABER.

Who s_Who_-_Sexy_As_Fuck__Lunch_Break_Edit_
    Bob Sinclar Ft Gary Nesta Pine - Love Generation
    2_global deejays_one night in bangkok (club mix)
    04-bongoloverz-la_esperanza_bongoloverz_guitar
    Latin Bomb (Original Mix)
    Jean Claude Maurice - My Maya
    Mr. Sosa & The Yayo - Cochabamba (Colombian Vocal Mix)
    pain_and_rossini_-_hands_up_everybody__lovely_club_mix
    Africanism All Stars - Summer Moon
    Ak'Sent Ft. Beenie Man - Zingy Final
    Alex Gaudino Vs Crystal Waters - Destination Unknown (Nari And Gaudino Club Mix)
    Bob Sinclair Feat. Steve Edwards - World hold on (Club Mix)
    BOB SINCLAIR- ROCK THIS PARTY
    Bob Sinclar - Kiss my eyes
    C&C Music Factory - Everybody Dance Now
    Cam & Anz - Hot Dogg
    Carl_Fath_-_Sigh__by_the_beach_mix_
    Chocolate Puma - Always & Forever
    Clubbers Guide 2006 - CD1 - 13 - Watch The Sunrise (Vocal Dub) - Axwell ft Steve Edwards
    Crystal Waters - 100% Pure Love (Ultimate Dance Party Mix)
    DJ Offer Nissim - Aware ( DJ Usy Clubmix )
    Dj Pantelis - Touch The Buka (Royal Gigolo Rmx)
    Dj usy - TAKE ME AWAY
    dj_rafael_oliverpink_-_stupid_girls_rafael_oliver_reconstruction_mix
    Jean Claude Ades & Melih Ask - Journey To Istanbul (4 To The
    JJ Flores & Steve Smooth - Discoteca (Original Mix)
    jonny z - Shake Your Culo
    Late Night Alumni - Empty Streets (Aurora Mix)
    Lifelike & Kris Menace - Discopolis
    MAZONAKIS- nikotini
    Pakito_-_Moving_on_stereo_-__Original_version_
    Sin Plomo - It's You (JJ Flores Rmx)
    Soul_Purpose_-_Salsa_House
    Switch - A Bit Patchy (Eric Prydz Remix)
    THREE_FROG_IN_ISTANBUL_2006
    Venice Beat-In The Year 2525-Original Mix
    Wonderlands Avenue - Whitehorse (Original Mix
    )

kopyala yapıştırdan elim yoruldu devam ederim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.