Şimdi Ara

tekrar yeniden !! DİSCO CLUB !! *****

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.036
Cevap
13
Favori
366.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler lütfen MP3 paylaşımı yapmayınız, topiç süper gidiyordu ama kurallara uyalım lütfen

kaldığımız yerden sadece albüm isimleri vererek devam edebiliriz, linklerinizi Pm(özel mesaj) yolu ile birbirlerinize iletiniz.

teşekkürler

Not : Önceki konu Mp3 paylaşımı yapıldığı için silinmiştir.Bazı arkadaşlar konunun benim tarafımdan silindiğini zannediyorlar,bu tür bir yetkiye sahip değilim, konu MUSAKKA tarafından silinmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U_şen -- 24 Eylül 2007; 17:09:35 >

• MP3 konusunda daha dikkatli olmak da fayda var
  • bu başlığın ilk tavsiyesi benden olsun o zaman

Armin van buuren - Mellomania (24-04-2006) -> 112 Mins
  • mp3 ismi vermektemi yasaklandı...
  • ya o topik geri gelsin baya bir emek vardı
  • topik geri gelmesin..
    bu topik olsun mp3 ismi vermek serbest olsun...
    ama şartlar ne olursa olsun mp3 link verilmesin..boşluklu yıldızlı yaldızlı vs...
    Böylece sadece müzik konuşulur..Son dönemde kişisel mesajlardan mp3 leri kimse bulamaz olmuştu..
    Yaptığınız bu işten dolayı tebrik edrim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-E-R-K-E-Z -- 30 Haziran 2006; 10:38:18 >
  • ÇOK ÜZÜLDÜM BEN YAA 80 SAYFALIK EMEK GİTTİ.. İNŞALLAH BU FORUM ESKİ FORMUNU YAKALAR..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Keşke bi uyarı yapılsaydı, orda onlarca ID vardı, günlerce konuşulmuş muhabbetler vardı, linkler temizlenebilirdi bence :S Bu saatten sonra sağlık olsun demekten başka bişi yok sanırım, umarım eski tadını yakalar yine
  • YA Bİ ŞEKİLDE GERİ GETİREMEZ MİYİZ YA 80 SAYFA BOŞUNA MI UĞRAŞTIK 1 SENELİK EMEK TEK GÜNDE GİTTİ YA LÜTFEN LİNKSİZ GERİ GETİRELİM GERİ GETİRİN GERİ GETİRSİNLER YA
  • sanırım musakka ciddi bir uyarı olsun diye kaldırdı. topiği tekrar paylaşıma açacaktır.
  • ya olmaz arkadaşım bi uyarı yap önce insanlar paylaşıma açık burda gerekeni yapardık yani yabancı mp3 ve mix verilmeyecek gibi bi şey olamaz sonuçta paylaşılan emek bizlere aitti üzüldüm vallaha ya
  • Topic büyük ihtimalle çöp kutusu gibi biryerdedir, kaldıran arkadaş en azından linkleri silip geri koysa çok büyük babalık yapmış olur, verilen parçaların çoğunun ticari değeri yok, hele ki orjinal türkçe parça hiç yok, vip giriş falan verilse yada ne biliim benzer bişi olsa çok ii olacak.. Kendi mix yapan arkadaşlar var yada promo şarkılar var onların linkinin kime ne zararı olabilir ki.. Link silmek zor geliyorsa, 1kaç arkadaşa bu konu için geçici mod luk verilebilir, biraz uğraş gerektirse de silinir linkler... Yardım lütfen..

Disco, Club adı altında başka konular da açılmış, mod arkadaş kullanılmayacakları kilitlerse uygun olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scrablle -- 30 Haziran 2006; 14:55:44 >
  • vALLA YA YAZIKTIR..O KADAR İNSANIN EMEĞİNE...NEDEN BÖLE BİŞEY YAPTINIZ Kİ..KİMSE BURDA ORJİNAL TÜRKCE PARCA PAYLASMIYOR Kİ ZATEN..GERCEKTEN ARKADASLARLA DELİ DOLU PAYLASIMLAR YAPILIYORDU..LÜTFEN ESKİ TOPİĞİ GERİYE GETİRİN..RİCA EDİYORUM SİZE..LİNKLERİ DE SİLMEYİN LÜTFEN..GÖRECEKSİNİZ ZATEN ORDA HİÇBİR ORJİNAL TÜRKÇE PARCA YOK... BİÇOK İNSAN BURDA HEM EMEK HARCIYOR HEMDE EKMEK PARASI CIKARIYOR..LÜTFENNN...
  • rebel evet bu topic önceden daha güzeldi beraber açmıştık.emeğe saygılı olsunlar
  • fake nicklerle protesto etmek de neyin nesi ya?! abartmayın bu kadar..
  • hic biri fake degil bilmeden yorum yapma
  • ben bu topığı gecen sene buldum google ararken ve cok hosuma gıttı sayfa yaklaşık 6-7 aydır uyeyım benım sayemde kac kısı geldı sırf oo topıc ıcın bole bı yanlıs affedılemez ıstersenız banlayabılırsınız benı ama O topıc olmasaydı bu donanım haber hıc bısey değıldı o kdr cok kısı uye oldu kı8 bu sıteye sırf o topığı takıp etmek ıcın en kısa zamanda tekrara ıstıyoruz o topığı !!!!

• Sevgili yönetici yap bi babalık da geri al topiği, eminim silmemişindir, o kadar da deildir!
  • Siz forum kurallarını hiçe sayın, mp3 paylaşımı yapın, sonra gelip bize hesap sormaya kalkın. Önce nerede olduğunuzu, hangi foruma girdiğinizi bilin. Bakın bölümde yukarıda ne yazıyor. "MP3 PAYLAŞIMI YASAKTIR".

Bunca kişinin üyeliğini de kilitleyebilirdik ama yapmadık. O topiği de temizlemeye çalıştım ama temizlenecek durumda değildi.

"Eski paylaşımlarımız ne olacak" diyorsunuz ama bunu kural ihlali yapmadan düşünecektiniz. Ya da yuapanları şikayet edecektiniz. Konunuza buradan devam edebilirsiniz.

Ayrıca burada terbiyesizlik yapanlar için cezai işlem uygulanacaktır. İyi forumlar dilerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

Siz forum kurallarını hiçe sayın, mp3 paylaşımı yapın, sonra gelip bize hesap sormaya kalkın. Önce nerede olduğunuzu, hangi foruma girdiğinizi bilin. Bakın bölümde yukarıda ne yazıyor. "MP3 PAYLAŞIMI YASAKTIR".

Bunca kişinin üyeliğini de kilitleyebilirdik ama yapmadık. O topiği de temizlemeye çalıştım ama temizlenecek durumda değildi.

"Eski paylaşımlarımız ne olacak" diyorsunuz ama bunu kural ihlali yapmadan düşünecektiniz. Ya da yuapanları şikayet edecektiniz. Konunuza buradan devam edebilirsiniz.

Ayrıca burada terbiyesizlik yapanlar için cezai işlem uygulanacaktır. İyi forumlar dilerim.

sizde kendinize gore haklı olabilirsiniz ama o topicte gercekten cok degerli paylasımlar war arkadaslarımın ve benim yaptıgımız mixler set ler bizim icin ve forum userları icin gercekten faydalı paylasımlar wardı o topicte ...

ben konunun nasıl kapatıldıgını ve hangi arkadasın ne paylasım yaptıgını bilmiyorum ...
    ama sizden istedigim bisey war eger donanimhaber kullanıcılarına saygınız ve sevginiz warsa topicigin sadece banlanma sebebi olan yerini silip geri getirirsiz ...

eger yapabilecegimiz bisey yok diyosanızda diger konularla kıyaslayın ve nekadar cok kisiden tepki aldıgınızı gorun derim ben cunku dile kolay 80 sayfa burası gereksiz bolumu degil 150 - 200 sayfa olsun orası geyik yeriydi ama bu 80 sayfanın icinde gercekten cok degerli seyler wardı ...

NOT : SEVGİLİ MUSAKKA COK UYKUM WAR EGER SENİ RENCİDE EDECEK Bİ LAF KULLANDIYSAM HOS GOR VE TOPİCİGİMİZİ BİZE GERİ VER

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.