Dostlar merhaba, hatırlayan vardır 2008 yılında başıma gelen olayları sizlerle paylaşmıştım tüm içtenligimle. Anlayış gösteren dostlarım oldu, kızanlar kafa bulanlar oldu. Ama artık daha olgunlaştım, hayat beni adam etti. ve sizlere bir haberim var yıl 2011 evli mutlu birde çocukluyum
/>
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetopus
quote:
Orijinalden alıntı: SmyrneGe
Montaj buu
montaj falan değil dün gibi hatırlıyorum konu tavan yapmıştı o gün
HAHAHA iyimiş be Tebrik ederim tekrar . Seni yazdım google bi konu cıktı bütün özlenilenleri yazmışlar sende varsın
Hatırlamaz mıyım Hayırlı olsun bu arada..
İyi la işte aile kurmuşsun adam olmuşsun. bundan sonra forum köşelerinde fazla lauvbali işler yapma, hayatını cocuğuna ada. konu dışındada fazla takılma artık, incici bebe dolu burası. Düzenli hayatına devam et ailene bak. Vatana millete hayırlı bir evlat yetiştir. Benim nasihatlerim bu kadar.
ahah bu konuyu hatırlıyorum
ooo hoşgeldin geriçekemeyan,hala arkadaşlarla konun açılıyo muhabbet arasında ^^
Üye olmadığım zamanlar gormuştum konunu. Allah anali babali büyütsün. :)
teşekkürler arkadaşlar, iyi kötü mesajlarınız için. Aileye söylemek zorunda kaldık yapacagımız birşey yoktu. kürtaj düşünmedim, zaten zamanda kalmamıştı kürtaja. bu arada forum ahalisi çok degişmiş, heryerde bir kız konusu aman gençler benden ibret alın, ayagınızı denk alın valla.
quote:
Orijinalden alıntı: Meyan
quote:
Orijinalden alıntı: MMX 166 meyan degılmıydı?
evet
yok ben kullanıcı adının kucuk m ıle basladıgını anımsıyordum.ama tamam bu meyan
deemk kız.ne dıyelım allah analı babalı buyutsın
quote:
Orijinalden alıntı: wolkytolky
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetopus
quote:
Orijinalden alıntı: SmyrneGe
Montaj buu
montaj falan değil dün gibi hatırlıyorum konu tavan yapmıştı o gün
Annie r u okay?
vaay hatırladım la ...
Hatırlamaz olur muyuz hiç
Allah analı babalı büyütsün. Dün gibi hatırlıyorum o konuyu.