Şimdi Ara

Tekrardan merhaba! beni hatırladınız mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
18
Favori
15.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

Orijinalden alıntı: Meyan
    quote:

Daha bugun arkadaslar ile msn konusmamizda adin gecti. Sirf bu konu icin msn deki arkadastan arsiv almistim. Seni tanimiyorum. Ama tanimak isterim. 2009 uyesiyim. Herkes forum cok deisti diyor. Merak ediyorum eskiden nasildi bu forum.

forum degişti derken, konudışı çok degişmiş. örnegin, ben 2008de o konuyu açmıştım ve herkes seviyeli bir biçimde gülüp eglenmişti. şimdi açsam eminim açacagıma açtıgıma pişman olurdum. seviye kalmamış, espriler konuşmalar vsvs.. ve ya tipim nasıl ya da kız konusu heryerde. karşıdaki kişiye saygı sevgi çerçevesinde eleştirmek gerekiyor

quote:

Orijinalden alıntı: Kaan™

Obaaa yeminle hatırladım..
    Üye olmadığım misafir takıldığım zamanlardı

Bu arada hayırlı olsun

Biraz anlatırmısınız aileye nasıl söylediniz vs.

Evet ben seni hatırlıyorum Sıkıntılı bir dönemdi, bi bana sorun o cocuk olana kadar olan dönemi. söylemek zorundaydık başka çaremiz yoktu aileye, ama seviyorum sevmesem birşeyler yapardım herhalde yurtdışına kaçardım

Evet ya. Cok sinirbozucu bisey. Sayfanin yarisi ; tipim nasil SS li, kizla cikicam tavsiyeler gibi salakca konular aciliyor. Kiziniza saglikli, mutlu uzun omurler dilerim. Kiziniz 2 yasinda mi. 2008 den bu zamana kadar nerdeydiniz?. Neden ayrildiniz?

çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için evet 2 yaşına girdi. 2008den bu yana arada sırada girdim foruma ama hiç vaktim olmadı, iş güç artık fırsatım olmuyor ne yazıkki

• quote:

quote:

quote:

quote:

Daha bugun arkadaslar ile msn konusmamizda adin gecti. Sirf bu konu icin msn deki arkadastan arsiv almistim. Seni tanimiyorum. Ama tanimak isterim. 2009 uyesiyim. Herkes forum cok deisti diyor. Merak ediyorum eskiden nasildi bu forum.

forum degişti derken, konudışı çok degişmiş. örnegin, ben 2008de o konuyu açmıştım ve herkes seviyeli bir biçimde gülüp eglenmişti. şimdi açsam eminim açacagıma açtıgıma pişman olurdum. seviye kalmamış, espriler konuşmalar vsvs.. ve ya tipim nasıl ya da kız konusu heryerde. karşıdaki kişiye saygı sevgi çerçevesinde eleştirmek gerekiyor

quote:

Orijinalden alıntı: Kaan�

Bu arada hayırlı olsun

Evet ben seni hatırlıyorum Sıkıntılı bir dönemdi, bi bana sorun o cocuk olana kadar olan dönemi. söylemek zorundaydık başka çaremiz yoktu aileye, ama seviyorum sevmesem birşeyler yapardım herhalde yurtdışına kaçardım

Evet ya. Cok sinirbozucu bisey. Sayfanin yarisi ; tipim nasil SS li, kizla cikicam tavsiyeler gibi salakca konular aciliyor. Kiziniza saglikli, mutlu uzun omurler dilerim. Kiziniz 2 yasinda mi. 2008 den bu zamana kadar nerdeydiniz?. Neden ayrildiniz?

çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için evet 2 yaşına girdi. 2008den bu yana arada sırada girdim foruma ama hiç vaktim olmadı, iş güç artık fırsatım olmuyor ne yazıkki

Bebeğin SS sini koyarmısın sorun olmassa? (Nazar boncuğu koy köşeye)

• geriçekemeyan

Ne gülmüştüm o konuya.....

Yorumlar seviyeliydi herkes eğlenmişti o konuda ama meyan hariç

Seni forumda görmek güzel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ian Moone -- 28 Şubat 2011; 0:36:45 >
  • 3 sene olmuş vay be..
  • Hatırladım hoşgeldin :)
  • hacı özet geçsene, o kızla mı evlendin? o kız hamile miydi değil miydi sonunu unutmuşum olayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetopus

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kaan�

Bu arada hayırlı olsun

Bebeğin SS sini koyarmısın sorun olmassa? (Nazar boncuğu koy köşeye)

arkadaşlar şimdi uyuyor saat geç oldu yarın en güncel resmini çekip koyarım foruma.

@Rajeesh
    Evet o kızla evlendim, hamile kalmıştı o gün. kızım oldu işte. özeti bu yani

• Vay be meyan 3 sene ne çabuk geçmiş, konuna girdim ama gülememiştim o zamanlar yakın zamanda benimde başımdan geçmişti öyle bi olay ama bende negatif çıktı sonuç

bi çeken bilir o anların ne karın ağrıları verdiğini ne uykusuz bıraktığını, neyse bari sen bir şekilde söylemişsin ailene

yaş kaç bu arada
  • meyankökü vardı o osıralar birde o nooldu acaba ?
    hey gidi eski forum..bu kadar bebe torun tombalak kozalak yoktu o zaman..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dünyaninnisi

Vay be meyan 3 sene ne çabuk geçmiş, konuna girdim ama gülememiştim o zamanlar yakın zamanda benimde başımdan geçmişti öyle bi olay ama bende negatif çıktı sonuç

bi çeken bilir o anların ne karın ağrıları verdiğini ne uykusuz bıraktığını, neyse bari sen bir şekilde söylemişsin ailene

yaş kaç bu arada

yaş 24 Evet o günleri bi çeken bilir valla çok sıkıntılıydı o dönemler ama atlattık bi şekilde işte. iyi mi kötü mü bilmiyorum tabi..

•  Tekrardan merhaba! beni hatırladınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sizler için -- 28 Şubat 2011; 0:50:27 >
  • vay be. 3 sene olmuş mu arkadaş yaşlanıyoruz harbi. hoşgeldin meyan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pikaj

vay be. 3 sene olmuş mu arkadaş yaşlanıyoruz harbi. hoşgeldin meyan

aynen 3 sene olmuş, zaman akıp gidiyor. saol Pikaj hoşbulduk.

her arkadaşa ayrı ayrı teşekkür ederim, sonra görüşürüz dostlar ben çıkıyorum dikkat edin kendinize bu forumun degerini bilin
  • Hiç unutmadık ki hocam :) Hoşgeldin,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
  • Hoşgeldin, Allah analı babalı büyütsün kardeşim :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

geriçekemeyan

@danger70 konum silindi, ama geriçekemeyan olarak arattırırsan bulursun

Kız oldu, ismini kader koydum

Aman tanrım bu işin içinded Aref'mi var yoksa

• ahaha koptum hikayene ya hele gericekemeyan felan hoşgeldin tekrar bu arada Allah bagıslasın
  • Hayırlı uğurlu olmus.
  • Meyan gelmiş olmO konuda bende vardım listede kullanıcı adım var ama değiştirmiştim1 saatte mi ne kaç sayfa olmuştu konu

Hoşgeldin
  • Hayırlı olsun doğum kontrol yöntemleri konusunda artık uzman olmuşsundur heralde geriçekmeyan

Ya inşallah bu forum senin çocuğunu nete girebileceği yaşa kadar batar, silinir çöker vs
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.