Şimdi Ara

Tekrardan merhaba! beni hatırladınız mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
18
Favori
15.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eskiler hatırlıyor saolun arkadaşlar darısı sizlere inş
  • bende hatırlıyorum vaybe yıllar nasıl geçmiş kızın olmuş hayırlı olsun
  • Hatırladım hatta o lakabı kim koyduysa beni yerlere yatırmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meyan

eskiler hatırlıyor saolun arkadaşlar darısı sizlere inş

Allah korusun,ölürüm daha iyi
  • Hobaaa forumda nostaljik dakikalar
  • hatırladım dostum o zmnlar popüler konular açıodun sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajdar123456

vaay hatırladım la
    ...

Katılım zamanı: 21 Mayıs 2010;

bas git bilader
  • kendimi kullanıcı listesinde gizlemeseydim o ünlü ss ye bende girebilirdim.
  • vaay o konun neydi ya efsane olmuştu bir diyolog vaardı yarım saat gülmüştüm

x: yaptın bir hata bari arkasında dur
    meyan:zaten arkasında durduğum için böyle oldu
    y:arkasında dursan böyle olmazdı

hayırlı olsun seni yeniden forumda görmek güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

quote:

Orijinalden alıntı: ajdar123456

vaay hatırladım la
    ...

Katılım zamanı: 21 Mayıs 2010;

bas git bilader

yazdım seni bi kenara
    ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaan*

kendimi kullanıcı listesinde gizlemeseydim o ünlü ss ye bende girebilirdim.

ben o ssyi ölene kadar saklıyacagım, şimdi bakıp bakıp gülüyoruz hanımla
  • Dun gibi hatirliyorum zaman cabuk geciyor ama farkinda degiliz. Neyse hayirli olsun, Allah anali babali buyutsun diyelim o zaman :)
  • Daha bugun arkadaslar ile msn konusmamizda adin gecti. Sirf bu konu icin msn deki arkadastan arsiv almistim. Seni tanimiyorum. Ama tanimak isterim. 2009 uyesiyim. Herkes forum cok deisti diyor. Merak ediyorum eskiden nasildi bu forum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Obaaa yeminle hatırladım..
    Üye olmadığım misafir takıldığım zamanlardı

Bu arada hayırlı olsun

Biraz anlatırmısınız aileye nasıl söylediniz vs.
  • 3 sene oldu mu yahu?Daha dün gibi.

Mutluluklar dilerim.Yavrucuğuna da analı babalı güzel bir ömür.

O gün deliler gibi gülmüştüm.Evet senin için kötü bir gündü ama ben çok gülmüştüm yorumlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Daha bugun arkadaslar ile msn konusmamizda adin gecti. Sirf bu konu icin msn deki arkadastan arsiv almistim. Seni tanimiyorum. Ama tanimak isterim. 2009 uyesiyim. Herkes forum cok deisti diyor. Merak ediyorum eskiden nasildi bu forum.

forum degişti derken, konudışı çok degişmiş. örnegin, ben 2008de o konuyu açmıştım ve herkes seviyeli bir biçimde gülüp eglenmişti. şimdi açsam eminim açacagıma açtıgıma pişman olurdum. seviye kalmamış, espriler konuşmalar vsvs.. ve ya tipim nasıl ya da kız konusu heryerde. karşıdaki kişiye saygı sevgi çerçevesinde eleştirmek gerekiyor

quote:

Orijinalden alıntı: Kaan™

Obaaa yeminle hatırladım..

Bu arada hayırlı olsun

Evet ben seni hatırlıyorum Sıkıntılı bir dönemdi, bi bana sorun o cocuk olana kadar olan dönemi. söylemek zorundaydık başka çaremiz yoktu aileye, ama seviyorum sevmesem birşeyler yapardım herhalde yurtdışına kaçardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meyan -- 28 Şubat 2011; 0:05:13 >

• Baya gülmüştük zamanında be. Böyle efsaneleri aramızda görmek çok mutlu ediyor bizleri Nerde Edwird Meyan diye hep söylenirdim be Hocam bir de telefonda yazıyordu ya " Aşkım sonuç malesef pozitif :( " SS alıp koymuştun delikanlı adamdın. O SS'yi tekrar görmemiz mümkün mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: selami80

Baya gülmüştük zamanında be. Böyle efsaneleri aramızda görmek çok mutlu ediyor bizleri Nerde Edwird Meyan diye hep söylenirdim be Hocam bir de telefonda yazıyordu ya " Aşkım sonuç malesef pozitif :( " SS alıp koymuştun delikanlı adamdın. O SS'yi tekrar görmemiz mümkün mü

ah dostum sslerin hiçbiri durmuyor, sen olsan o ssleri saklarmıydın kötü anılardı benim için

• vay be ne efsane konuydu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meyan
    quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Daha bugun arkadaslar ile msn konusmamizda adin gecti. Sirf bu konu icin msn deki arkadastan arsiv almistim. Seni tanimiyorum. Ama tanimak isterim. 2009 uyesiyim. Herkes forum cok deisti diyor. Merak ediyorum eskiden nasildi bu forum.

forum degişti derken, konudışı çok degişmiş. örnegin, ben 2008de o konuyu açmıştım ve herkes seviyeli bir biçimde gülüp eglenmişti. şimdi açsam eminim açacagıma açtıgıma pişman olurdum. seviye kalmamış, espriler konuşmalar vsvs.. ve ya tipim nasıl ya da kız konusu heryerde. karşıdaki kişiye saygı sevgi çerçevesinde eleştirmek gerekiyor

quote:

Orijinalden alıntı: Kaan™

Obaaa yeminle hatırladım..

Bu arada hayırlı olsun

Evet ben seni hatırlıyorum Sıkıntılı bir dönemdi, bi bana sorun o cocuk olana kadar olan dönemi. söylemek zorundaydık başka çaremiz yoktu aileye, ama seviyorum sevmesem birşeyler yapardım herhalde yurtdışına kaçardım

Evet ya. Cok sinirbozucu bisey. Sayfanin yarisi ; tipim nasil SS li, kizla cikicam tavsiyeler gibi salakca konular aciliyor. Kiziniza saglikli, mutlu uzun omurler dilerim. Kiziniz 2 yasinda mi. 2008 den bu zamana kadar nerdeydiniz?. Neden ayrildiniz?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.