Şimdi Ara

tektaş pırlanta fırsatı , foruma özel !!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.354
Cevap
369
Favori
543.950
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba bedne 0,35 veya en fazla 0,40 karatlık bir pırlanta almak istiyorum ama İstanbuldayım nasıl yapıyorsunuz o zaman.
    Bilgi verebilirseniz sevinirim...
  • İletim bir köşede dursun

faydalı konu olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: oaston

ferhat bey tamtur satışınız varmı? varsa 2,5 karat civarı f-g fiyatı alabilirmiyim?

tamtur varda elimdekilerin en büyüğü 1. ct civarında

2.5 ct olanı yok yanlız böyle fiyat vermek çok yanıltıcı olur taş araları açık olur taşlar büyük olur veya taşlar çok sık olur boyutları küçük olur ikiside 2.5 ct gelir ama maliyetleri farklı çıkar artı yüzük ölçüsü de taş boyutunu etkiler onun için şimdi ne desem yalan olur
    olmazsa bana mail atın model resmi veya link içeren daha detaylı bir şekilde size dönebileyim

quote:

Orijinalden alıntı: By_C@BB@R

Merhaba bedne 0,35 veya en fazla 0,40 karatlık bir pırlanta almak istiyorum ama İstanbuldayım nasıl yapıyorsunuz o zaman.
    Bilgi verebilirseniz sevinirim...

önce havale sonra kargo şeklinde oluyor şehir dışı bu şekilde yapıyoruz bir sıkıntı olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 9 Ekim 2011; 22:41:06 >

• yakında lazım olacak mesajım dursun..
  • evlenirken bir şekilde yolunu buldum ama bebek olayında bu sefer kaçamayacağım galiba

ferhat bey pırlanta setlerinizde mevcut mu acaba? sanırım yüzük, kolye , küpe şeklinde oluyor?

birde yeriniz kızılaydaydı diye hatılıyorum doğrumudur ?

yakında size doğru yolum göründü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metro03 -- 10 Ekim 2011; 0:37:03 >
  • öğleden sonra dükkanda mısınız hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy255

öğleden sonra dükkanda mısınız hocam?

evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

quote:

Orijinalden alıntı: muzzy255

öğleden sonra dükkanda mısınız hocam?

evet

peki, uğramayı düşünüyorum da..
  • Mesajım bulunsun
    Yakında yolumuz düşer.
  • Kolay gelsin. Sadece pırlanta, tek taş üzerine mi çalışıyorsunuz acaba?

Alyansımı kaybettim de, yeniden yaptırmak istiyorum. Yardımcı olma imkanınız var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

Kolay gelsin. Sadece pırlanta, tek taş üzerine mi çalışıyorsunuz acaba?

Alyansımı kaybettim de, yeniden yaptırmak istiyorum. Yardımcı olma imkanınız var mıdır?

sadece tektaş değil elmas farlı pırlantalı takılar ve 14 ayar bütün takı çeşitleri alyans vs de var

kaybettiğiniz alyansın eşini getirebilirseniz birebir aynısını yaparız, eşi yoksa resmi de olabilir elimden geldiğince yardımcı olurum .
  • Merhaba ,

Konudaki fiyat ve görüntüleri güncelleseniz iyi olur sanırım :)
    40 crt tek taş yüzüklerin güncel ortalama fiyatlarıyla ilgili bilgilendirme yaparsanız cok sevinirim.

İyi Çalışmalar.
  • quote:

quote:

sadece tektaş değil elmas farlı pırlantalı takılar ve 14 ayar bütün takı çeşitleri alyans vs de var

kaybettiğiniz alyansın eşini getirebilirseniz birebir aynısını yaparız, eşi yoksa resmi de olabilir elimden geldiğince yardımcı olurum .

Pm yolladım hocam.
  • quote:

quote:

quote:

Pm yolladım hocam.

yanıtlandı

• üstad işin ehli olarak bilirsin bu fiyata bu ürün nasıl seninkiler beni aşıyor biraz
    Groupon
    Groupon® Official Site | Online Shopping Deals and Coupons | Save Up to 70% off
    http://www.sehirfirsati.com/deals/tumturkiye/divasdiamond/1127281
  • quote:

Orijinalden alıntı: cikrikli

üstad işin ehli olarak bilirsin bu fiyata bu ürün nasıl seninkiler beni aşıyor biraz
    Groupon

pm de atmışsınız galiba yanıtlamaya çalıştım linkten daha detaylı görünüyor , dediğim gibi almak isterseniz alın ucuz bir yanı yok taş eder 20-30 lira gümüşü eder 15 lira işte öyle. ben böyle şeylerin alınması taraftarı değilim üstünde deki pırlantada iş yok zaten gümüşe 100 tl vermek abes bozdursanız 15 lira anca verirler bunun yerine üstünde zircon taş olan 14 ayar ürünlerden alın 100-200 tl civarına hem daha sağlam olur hemde çöpe atsan yarı parasını geri alırsınız her şartta

• quote:

quote:

üstad işin ehli olarak bilirsin bu fiyata bu ürün nasıl seninkiler beni aşıyor biraz
    Groupon

pm de atmışsınız galiba yanıtlamaya çalıştım linkten daha detaylı görünüyor , dediğim gibi almak isterseniz alın ucuz bir yanı yok taş eder 20-30 lira gümüşü eder 15 lira işte öyle. ben böyle şeylerin alınması taraftarı değilim üstünde deki pırlantada iş yok zaten gümüşe 100 tl vermek abes bozdursanız 15 lira anca verirler bunun yerine üstünde zircon taş olan 14 ayar ürünlerden alın 100-200 tl civarına hem daha sağlam olur hemde çöpe atsan yarı parasını geri alırsınız her şartta

işte üstad bak az kalsın alıyordum 100 tl dan olmuştum
    bu bahsettiğin ürünü nerden alabilirim

• quote:

quote:

quote:

Groupon

işte üstad bak az kalsın alıyordum 100 tl dan olmuştum
    bu bahsettiğin ürünü nerden alabilirim

her kuyumcudan alabilirsin 14 ayar tektaşlardan dersen gösterirler zaten üstündeki taş zircon dediğim pırlantanın çakması değeri yok ama görüntüsü bozulmaz şöyle çok ince olmasın taşı büyük olmasın şık birşey al uzun süre kullanılır hemen satarsan yarı yarıya kaybın olur zaman geçer altın yükselir daha pahalıya bile satarsın takanın taktığı yanına kar kalır

• selamlar :)

ben montür modelini öürenmek için kız arkadaşımı zen ve atasay a soktum. burdaki fiyatlar mucize gibi :)

yalnız zen çok iddialı bu konuda fiyatı 2 ye katlamış olmasına rağmen çok harika bir anlatım ve sadece laboratuvar ın onlarda olduğu gerçek harf değerlendirmesi ve değer kaybı olmadan yükseltme imkanı vs vs süper pazarlama..

gördüklerim J Jak diyolar .90 ct taş 5000 tl ama sapsarı alınmaz :)
    G George diyolar 28 bin lira civarıydı :) . heralde :) merak eden varsa 83 ct sanırım
    H 7000TL .70 ct
    I 4500TL .53 ct

burdaki fiyatlar rapaport listesine göre altta kalıyormuş imkansız nitelendirildi..

ben parayı tamamlayamadım daha sanırım I .50 ye gücüm ancak yetecek ancak sormak istediğim montür farklı olmalı kız ark beğenmedi bunları 4 kollu takoz fln..

atadaysa 6 kollu ince kibar bişey vardı en çok onu beğendi veya böle eğimli bişey vardı hatta kenarlarına da minicik taşlar vardı onu da çok beğendi kenarlarındaki taşlar olmasa da olurmuş.

bana montür konusunda yardımcı olabilecek var mı?

bu arada platin isteyen kişi benim ama tektaş tan vazgeçtik. nikah yüzüklerini platin alacağım ince bir model düşünmekteyiz kibar ve sade.. saygılar :)

• fiyatlar ve fotoğraflar güncellenmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 14 Ekim 2011; 15:57:27 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.