Şimdi Ara

Tektaş yüzük düşünüyorum ama pırlantası en düşük kaç karat olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
40.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forum ahalisi... tektaş yüzük alıcam. 0.03 karattan 1 karata kadar çeşitler var. 1 karat olmaz tabiki :D 2 aylık maaşım demek oluyor.
    uygun fiyatlı ama parlak görünecek şekilde en düşük karat kaç olmalı? 18ayar olacak beyaz altın olacak.

• forumda daha önce sevgilisine, nişanlısına veya eşine tektaş yüzük alan olmadı mı? tavsiye lazım.
  • Karatından başka kalitesi de değişiyor pırlantaların. Piyasada sevgililer günü vakti çıkan 200 liraya tektaş yüzük diye geçen yüzükler sanırım genelde H kaliteden daha düşük oluyor. Bildiğin biyerden almanı tavsiye ederim çünkü bu işin uzmanı olmadığın taktirde iyisini anlayabilmen çok zor.
  • kaç karat olacağı önemli değil. eğer altınsa kuyumcudan alacaksan tek taş ve taşı tutan kısımların iki tarafıda kıvrımlı olsun (öyle beğeniyorlar) fiyatıda 125-130-150 arasında değişiyor. (pazarlık payı var) (150 den fazla vermeyin) ben yüzük aldım hemde 2 defa. çünkü evliyim
  • bir tane beğendim. 390TL civarı. 0.07 karat, 18 ayar beyaz altın, rengi H ve berraklığı SI1 şeklinde. ideal mi?

• 150-200 e alacaksan muhtemelen atomdur, gerçek bir tektaş 800-900dan aşağı olmaz.
  •  Tektaş yüzük düşünüyorum ama pırlantası en düşük kaç karat olmalı?

resimdeki model güzel değil mi? ben beğendim. gerçek pırlanta. rengi H berraklığı ise SI1. H tan aşağısı parlarken sarımsı oluyormuş. o yüzden minimum H olsun diye düşündüm. kıvrımlı değil ama model olarak hoş duruyor kıvrımlılarda pırlantayı küçük tutup, yüzüğü kaba yapmışlar genelde öyle gördüm. ince olsun diye düşündüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky_sun

bir tane beğendim. 390TL civarı. 0.07 karat, 18 ayar beyaz altın, rengi H ve berraklığı SI1 şeklinde. ideal mi?

kardeş güzel bir yüzük (parasına göre) fakat eğer evlenme teklif edeceksen al fakat birde size şu öneride bulunayım;
    bundan daha güzel ve fiyatı daha uygun yüzükte bulabilirsin. kapalıçarşıdan daha ucuza alabilirsin. netten tavsiye etmiyorum. burada 315 tl olanı kapalıçarşıda 170 tl ye alabilirsin. fiyatlar son derece cazip.

bana sorarsan Evlenme teklifi yüzüğü için belirtmiş olduğun yüzüğün TL miktarını cebimden çıkarmam çünkü daha sonra diger 2 yüzük daha alındığı için (aile + kız isteğine bağlı) Söz+Nişan yüzükleri yapılıyor. o yüzden o kadar para verip almanı önermiyorum. bu işler Pazarlık + Araştırma ve Sabır ile olur.

Eğer evli isen, eşinize alıyorsanız Yorum Yok

• evlenme teklifi için. ankarada yaşıyorum. keşke istanbulda olsaydım :) teşekkür ederim. netten sipariş geçiyorum. fiyatı 590 civarından bu fiyata düşmüş.
    sertifikası da var.

tekrar teşekkürler.
  • @ AlleRama eğer eşiniz yanınızdaysa rica etsem bu modeli eşinize gösterir misiniz? eğer beğenirse sanırsam %90 sevgilim de beğenir. benim başka danışacak kimsem yok burada.
  • kardeşim az evvel gösterdim çok güzel dedi oda çok beğendi ama fiyatı birazcık pahalıymış.
    bence kız dediğin gibi %90 deiğlde %95 diyelim beğenecektir (bende beğendim tabiki) ama eğer sende çok beğendiysen (pazarlıkla + çarşıyla şunla bunla uğraşamam) diyorsan bence al kardeşim.
  • :) aldım teşekkürler.
  • ha birde şu yüzüğün sandığı var hani tutunca şöyle pabuç gibi tüylümsü gibi bişey kırmızı ve siyah olarak 2 ayrı renkte sandığı olur açıp yüzüğü göstermek için. ondan almayıda unutma en güzeli siyah sandık. kırmızı biraz nostaljik kaçıyor. siyah daha gizemli. benden tavsiye
  • tamamdır. teşekkürler tavsiye için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky_sun

tamamdır. teşekkürler tavsiye için.

Rica ederim kardeşim. Hayırlı Olsun
  • www.allegrogold.com ucuz ve kaliteli bir çok model var arkadaşım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.