Şimdi Ara

Tel Sandalye - Vitarem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Firmamız 2011 yılında kurulmuş olup dekoratif tel sandalye imalat ve toptan satışını yapmaktadır. Özel üretim tel sandalye çeşitlerimizin satışını ve imalatını da yapmaktayız. İstikrarlı ve azimli çalışması ile kaliteden ve güvenirliliğinden ödün vermeden, müşteri memnuniyetini hedef alarak, sektörün önemli firmaları arasında yer alan Vitarem Sandalye; ayda 10.000 adet sandalye üretim kapasitesine sahibiz. Ürün kalitesinde malzeme kadar işçiliğinde önemli olduğunu bilen firmamız, üretim sürecinin her bir aşamasında son derece titiz bir çalışma yürüterek ve en önemlisi kaliteden taviz vermeden ekonomik üretim yapmayı başarmış, bu avantajını siz değerli müşterilerilerimize yansıttık.

VİTAREM TEL SANDALYE İLETİŞİM ADRESLERİ
    Adres : Adem Yavuz Mah. Battal Gazi Sok. No. 2 Ümraniye - İSTANBUL
    Tel : 0216 634 11 40 - Gsm : 0534 877 63 27
    www.vitaremsandalye.com
    tel sandalye

RESİMLERDE GÖRDÜĞÜNÜZ TEL SANDALYELER KENDİ İMALATIMIZDIR.

Tel Sandalye - VitaremTel Sandalye - VitaremTel Sandalye - VitaremTel Sandalye - VitaremTel Sandalye - VitaremTel Sandalye - VitaremTel Sandalye - VitaremTel Sandalye - VitaremTel Sandalye - VitaremTel Sandalye - Vitarem

• HAN TEL SANDALYE
    Firmamız 2017 yılında kurulmuş olup dekoratif tel sandalye imalat ve toptan satışını yapmaktadır. Özel üretim tel sandalye çeşitlerimizin satışını ve imalatını da yapmaktayız. İstikrarlı ve azimli çalışması ile kaliteden ve güvenirliliğinden ödün vermeden, müşteri memnuniyetini hedef alarak, sektörün önemli firmaları arasında yer alan Vitarem Sandalye; ayda 5.000 adet sandalye üretim kapasitesine sahibiz. Ürün kalitesinde malzeme kadar işçiliğinde önemli olduğunu bilen firmamız, üretim sürecinin her bir aşamasında son derece titiz bir çalışma yürüterek ve en önemlisi kaliteden taviz vermeden ekonomik üretim yapmayı başarmış, bu avantajını siz değerli müşterilerilerimize yansıttık.

HAN TEL SANDALYE İLETİŞİM ADRESİMİZ
    ADRES : İstiklal Mah. Kavaklıdere Cad. No.86B Ümraniye - İSTANBUL
    E-POSTA : info@hantelsandalye.com
    E-POSTA : hantelsandalye@gmail.com
    WHATSAPP : 0507 522 71 00
    TELEFON : 0216 328 00 78 GSM : 0507 522 71 00
    WEB : www.hantelsandalye.com

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2237447/3851fa20-b96c-4fed-95f2-706c086672a7.png[/simage]www.hantelsandalye.com/tel-sandalyeler.php]tel sandalyeTel Sandalye - VitaremTel Sandalye - VitaremTel Sandalye - Vitarem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamers_57 -- 6 Eylül 2018; 22:32:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.