Şimdi Ara

Teledünya 2.top box

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 haftadır turksat müşteri hizmetlerini aramaktayım ancak bir yetkiliye ulaşabilmiş değilim.Teledünya hd abonesiyim.Salaonda pozitek 1600c uydu alıcısı var.İzliyorum ve memnunum. Benim sorum oturma odasında da led tv im var.Bunda da hd yayınları izlemek istiyorum.İnternette araştırdığım kadarıyla 2.üyelik istiyorlarmış?Bu doğru mudur?Yardımcı olursanız sevinirim kanser olmak üzereyim

• Evet 2. üyelik ana üyeliğin yarı fiyatı !!! Yani yeni tarifeyle 6.25TL ödeyeceksin diğer odaya...
  • Geçen gün bu konuda Teledünya'yı aradım. Yarı fiyat olayının bittiğini ve yeni üyelik gibi aidat ödeneceğini söylediler. Ayrıca kutu içinde herhangi bir kampanyadan yayarlanamıyorsunuz.
  • çok büyük saçmalık bana kalırsa.Biz bu kafayla avrupanın değil 50 yıl 150 yıl gerisinde kalırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flashget22

Merhabalar arkadaşlar,
    1 haftadır turksat müşteri hizmetlerini aramaktayım ancak bir yetkiliye ulaşabilmiş değilim.Teledünya hd abonesiyim.Salaonda pozitek 1600c uydu alıcısı var.İzliyorum ve memnunum. Benim sorum oturma odasında da led tv im var.Bunda da hd yayınları izlemek istiyorum.İnternette araştırdığım kadarıyla 2.üyelik istiyorlarmış?Bu doğru mudur?Yardımcı olursanız sevinirim kanser olmak üzereyim

Merhaba,

Daha önce ilk abonelikten sonra ikinci ve sonrasında %50 indirim vardı. Şimdi onu da kaldırmışlar.

''Bireysel müşterilerden, aynı daire içerisinde bulunan Teledünya aboneliklerinde; ilk abonelikten sonraki aboneliklerde, aylık abonelik ücreti %50 indirimli olarak uygulanmaktadır. Bu uygulama 01.01.2012 tarihi itibariyle sonlandırılacaktır. Bu uygulamadan hali hazırda yararlanan mevcut abonelerimiz ise bu indirimden yararlanmaya devam edeceklerdir. Mevcut abonelerimiz ikinci ve üzeri abonelik paketlerini üst pakete geçirirlerse bu indirimden yararlanmaya devam edemezler.''

http://www.turksatkablo.com.tr/tv-tarifeler.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: Ocicobird

quote:

Orijinalden alıntı: flashget22

Merhabalar arkadaşlar,

Merhaba,

Daha önce ilk abonelikten sonra ikinci ve sonrasında %50 indirim vardı. Şimdi onu da kaldırmışlar.

''Bireysel müşterilerden, aynı daire içerisinde bulunan Teledünya aboneliklerinde; ilk abonelikten sonraki aboneliklerde, aylık abonelik ücreti %50 indirimli olarak uygulanmaktadır. Bu uygulama 01.01.2012 tarihi itibariyle sonlandırılacaktır. Bu uygulamadan hali hazırda yararlanan mevcut abonelerimiz ise bu indirimden yararlanmaya devam edeceklerdir. Mevcut abonelerimiz ikinci ve üzeri abonelik paketlerini üst pakete geçirirlerse bu indirimden yararlanmaya devam edemezler.''

http://www.turksatkablo.com.tr/tv-tarifeler.aspx

Mevcut abonelerimiz ikinci ve üzeri abonelik paketlerini üst pakete geçirirlerse bu indirimden yararlanmaya devam edemezler..

19.5 tl lik paketten söz ediyor dimi hocam ?

• Evet, indirimden faydalanan aboneler üst pakete geçerlerse indirim hakkını kaybediyorlar mış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunlarda iyice kolpacı oldu artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan69

bunlarda iyice kolpacı oldu artık

+1

Bu koşullarla kim gider 2.üyelik alır. Tamamen saçmalık. Hiç mi kafaları çalışmıyor bunların.
  • Yeni bir lcd aldık.Ardından bir de conax modül siparişi verdim.
    Bugün teledünya abone merkezine gittim.Yan oda aboneliği istiyorum dedim.Kadın bana 35 TL aktivasyon+her ay 12.5 TL daha dedi.Oha dedim ne oldu yan odaya %50 indirimli abonelik.1 Ocaktan itibaren kalktı dedi.
    Orada bir hareket çekecektim kadın olduğundan utandım.Resmen soyuyorlar milleti.Artık bu işin suyu iyice ısındı.Alternatif yolları arayacağım ve bu hacıdünya ya da elveda diyeceğim.Olan da bizim 2 modüle olacak.
    Keşke modül almadan önce bu bölüme bir baksaymışım.Ne bileyim hiç bir gelişme olmuyor diye bu aralar burayla ilgilenmemiştim.
  • bu konuda bende mail attim teledunyaya yanlis bir strateji oldugu soledim ve allahtan modul almadan digiturk u iptal etmeden olayin farkina vardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimkiler kablo tv olmazsa olmaz demeye devam ediyor DVB-S olayina karsi cikiyorlar... sizinkiler ne diyor? Teledunya elemanlari bozuk karlarla dolasiyor... sucuda hemen TV yada module aatiyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.