Şimdi Ara

Telefon acilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar lumia 720 model telefonumun bugun disardayken sarji bitti eve geldigimde sarja takmaya calistim fakat sarja taktiktan sonra hic bir tepki vermiyor telefon ne titreme ne nokia logosu vs. bildigin simsiyah ekranda kaliyor oyle nasil duzeltecegim yardimci olurmusunuz?

• dün aynısı benim başıma geldi şu an serviste kendileri 2 hafta sonra gelecekler
  • Soft reset atacaksın bu kadar basit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elsa kullanıcısına yanıt
    Hocam ordada sıkıntı var telefonun ses kısma tusunda bir problem var sanırım soft reset atamıyorum baska sekilde duzeltmenin bir yolu yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qvsh.

Hocam ordada sıkıntı var telefonun ses kısma tusunda bir problem var sanırım soft reset atamıyorum baska sekilde duzeltmenin bir yolu yok mu?

Nokia software updater (nsu for retail) indirin oradan altta cihazım boot olmuyor var.

Önce cihazı takın, sonra oraya basın.

Telefon acilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 18 Kasım 2014; 22:48:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elsa kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam deneyeceğim çok sağolun.
  • Bende de aynı durum oluyor bazen telefon kitleniyor belli bir süre sonra kapanıyor ve ses kısma + güç tuşuna basınca düzeliyor. Ve aynı sorun ses kısma tuşu benimde sorunlu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.