Şimdi Ara

Telefon açılmıyor arkadaş (Uzun diye okumamazlık etmeyin lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yurtdışından Iphone 4 geldi bana ve işlemler için Turkcell'e gittim kayıt işlemleri yapıldı pasaport da kayıt için elverişliydi 3 haziranda telefonum açıldı fakat sonra telefonuma 11 haziranda kapanacağı mesajı geldi ama ayın 14'ünde kapandı uğraştım bana ankarada bir yeri aramam gerektiği söylendi aradım cihazın kayıtlı olduğu ve sorun olmadığını söylediler Apple ile görüşün dediler. Fakat sonrada eğer taahhütlü alındıysa ve borç varsa açılmamış olabilir dendi ne yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz ??

• quote:

Orijinalden alıntı: ProAsos

Arkadaşlar yurtdışından Iphone 4 geldi bana ve işlemler için Turkcell'e gittim kayıt işlemleri yapıldı pasaport da kayıt için elverişliydi 3 haziranda telefonum açıldı fakat sonra telefonuma 11 haziranda kapanacağı mesajı geldi ama ayın 14'ünde kapandı uğraştım bana ankarada bir yeri aramam gerektiği söylendi aradım cihazın kayıtlı olduğu ve sorun olmadığını söylediler Apple ile görüşün dediler. Fakat sonrada eğer taahhütlü alındıysa ve borç varsa açılmamış olabilir dendi ne yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz ??

Yurt dışından gelen telefonları operatör şirketlerinin ana bayilerinde kayt ettirebiliyorsunuz.İster faturası olsun ister olmasın işlem ücreti karşılığında (2 ytl) pasaporta 1 adet telefon kayt ediyorlar.Kayt ettirirken pasaport kimin üzeriniyse onun gitmesi gerekliymiş, Hepsi bu

• ProAsos kullanıcısına yanıt
    şuradan sorgulayıp sonuçları yazın

http://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php
  • Arkadaşlar onları biliyorum ve de kutudaki imei ile telefonda yazan imei farklı bunun ne gibi bir anlamı var ?
  • quote:

Arkadaşlar onları biliyorum ve de kutudaki imei ile telefonda yazan imei farklı bunun ne gibi bir anlamı var ?

Eğer kutu üzerindeki imei üzerinden kayıt yapıldıysa ve cihazın üzerindeki imei baskaysa yeniden kayıt yapmak zorundasınız çünkü anladığım kadarıyla kutu başka bir cihazin kutusu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

quote:

Arkadaşlar onları biliyorum ve de kutudaki imei ile telefonda yazan imei farklı bunun ne gibi bir anlamı var ?

Eğer kutu üzerindeki imei üzerinden kayıt yapıldıysa ve cihazın üzerindeki imei baskaysa yeniden kayıt yapmak zorundasınız çünkü anladığım kadarıyla kutu başka bir cihazin kutusu.

İşte bu işime yarar sağ ol
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

quote:

İşte bu işime yarar sağ ol

kutu üstündeki imei yi sorgularmısın bir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar hassasiyetiniz için teşekkürler sorunu çözdüm telefonun ilk sahibi (dayım) telefonu garantiye göndermiş ve yeni telefon gönderilmiş bu yüzden imeiler farklı kayıtta da kutudaki imei dikkate alınmış tekrardan kayıt gerekiyor hepinize teşekkür ederim.

• ProAsos kullanıcısına yanıt
    dostum attığın resimi kaydır imei gözüküyor sıkıntı olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

dostum attığın resimi kaydır imei gözüküyor sıkıntı olmasın.

Aynen benim imei gitti öyle allahtan faturayla halloldu benim numaramla çalışacak şekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.