Şimdi Ara

Telefon açılmıyor resimler,mail vb içerde kaldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yurtdışından telefon getirtmiştim telefon bozuk çıktı şarj olmuyordu ve kapandı. Telefonda hiç şarj yok ve şarj almadığı içinde haliyle kapandı. Telefon değişimi yaptıracam fakat telefon içinde aktif kullandığım mail ve bazı resimlerim kaldı. Ayrıca whatsapp yazışmaları vb duruyor. Telefon da açılmıyor ne yapabilirim?

• Yurt dışından telefon getiriyorsunuZ bozuk çıkıyor bozuk olan bir telefonun içinde nekadar bilgi olabilir bozuk ise neden yurt dılında değiştirmediniz okuduğumda aklıma bu sorular geldi herneyse mail normal bilg açıp kontrol ediniz ıcloud varsa resimler warsak başka cihaz kurup çekebilirsiniz yedeklemyi açtiysanız hom tuşu ile açma kapama tuşuna basıp bekleyin 15 Sn aynı anda şarj soketini temizleyin bir kürdanla içinden Pamukçular Çıkabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsrv -- 6 Şubat 2018; 22:49:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışından aracı arkadaş sayesinde getirttim. İlk günler sorun yoktu ardından bozuldu. Kullandım bir kaç gün. Mail benim için çok önemli telefon kapalıyken telefonda açık olan mail adresinden nasıl çıkartabilirim. Yani mail şifresini değiştirsem telefondan mailden çıkış yapar mı. ilk defa ios kullanıyorum bilgim çok az.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Site bir bende mi açılmıyor?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.