Şimdi Ara

Telefon alacağım acil yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben yeni bir telefon alacağım. Ama kararsızım. Ben oyun oynamam daha çok internet amaçlı alıyorum . Bu benim ilk android telefonum olacak . Dolayısıyla kullanımı çok zor olmamalı (gerçi yavaş yavaş alışırım) . Sonra kamera benim için çok önemli.
    Şu telefonları düşünüyorum:
    -Sony Xperia z2
    -Sony Xperia z3 Compact
    -Lg g3
    -Htc M8

Bana yardımcı olursanız sevinirim. Birde biraz bilgi verirseniz iyi olur. Bu işten pek anlamıyorum. Şimdiden teşekkürler.

• G3 32 GB al hocam. Oyun oynamayanlar için birebir. Diğer istediğin tüm özellikler mevcut zaten. 5.5 inç ekranla internette rahat rahat gezinebilirsin. Kamera desen işini fazlasıyla görür. Sana tavsiyem G3'tür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G3 şarj konusunda sıkıntı yaratabilir.yoğun kullanımda günü çıkarmaz.performans olarak gayet güzeldir.
  • Youtubedaki incelemelere bir göz atmanı öneririm eğer sense arayüzüne alışabilir ve kamerası da yeterli gelirse one m8 iyi bir tercih olabilir senin için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z2 kesinlikle

• Eski bir m8 magduru olarak Z2 derim

• Ben olsam m8 alırdım. Kamerasinin çözünürlüğü fazla olmasa da fotoğraf kalitesi gerçekten çok güzel. Hoparlörü de oldukça iyi. M8s de düşünebilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım laptop !!!!!
    9 ay önce açıldı
    İphone-Acil Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Z2 ve M8 arasında tercih yapılabilir.

• z2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.