Şimdi Ara

Telefon alacağım yardıımm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Telefon alacağım yardıımm

(En Son Oy Tarihi: 14.7.2015)
Giriş
  • Arkadaşlar yeni telefon alacağım ama çok kararsızım 4 tane telefon arasında kaldım özellikleri yakın birbirine ama biraz farklılık var telefondan anlayanlar yardımcı olabilir mi lütfen

• Aralarında en iyisi Htc desire eye.Tasarım, performans, yazılım, kamera, kasa kalitesi, boomsound kalitesi herşey süper
  • Xperia Z2

3gb ram- 3200 mah batarya kasa sağlamlığı performansı belli cihazın.
  • evet çok iyi ama pil gücü 2400 desire eye nin mesela note 3 3000 pil gücünde eye nin tek eksiği pil gücü o kafamı karıştırıyor yoksa ppi , kamera , kalite falan çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Xperia Z2

3gb ram- 3200 mah batarya kasa sağlamlığı performansı belli cihazın.

ön kamerası 2 mp bi sıkıntısı orda bir de sony için çabuk yavaşlıyor diyolar
  • mr.leo29 kullanıcısına yanıt
    Ön kamerasından pek bir şey beklenmez. Çok iyi değil fakat çok kötü de değil. Sony de çok çabuk yavaşlamıyor ara yüzü gayet iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.leo29

evet çok iyi ama pil gücü 2400 desire eye nin mesela note 3 3000 pil gücünde eye nin tek eksiği pil gücü o kafamı karıştırıyor yoksa ppi , kamera , kalite falan çok iyi

Sadece kaç mah olduğuna bakmayın yazılım düzgün olmadıktan sonra hiçbir işe yaramaz yüksek mah.Androidde en düzgün en stabil telefon Htc'dir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TELEFON ALCAM HANGİSİ
    16 yıl önce açıldı
    Telefon Önerisi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ama şu da var z2 ve note 3 de 3gb ram varken desire eye de 2 gb ram var düşündürüyor beni açıkcası
  • Z2 tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1609 lıra verebılceksen z3 al.

Veremıceksen desıre eye al.

• quote:

evet çok iyi ama pil gücü 2400 desire eye nin mesela note 3 3000 pil gücünde eye nin tek eksiği pil gücü o kafamı karıştırıyor yoksa ppi , kamera , kalite falan çok iyi

Oncelikle yanlis biliorsun cabuk yavaşlayan samsunglardie,sony ve htc cok daha akici ve stabildir.

Ote yandan selfie kamerasi onemli ise xperia c4 bakin dunyanin en iy selfue telefonu seçildi gecen ay,xaten eye nin 720p lik 267 ppi lik ekranini begendiysenz,c4 teki 1080p 401ppi lik ekrani cok daha fazla begenirsiniz ve daha iyide kameralara sahip olursunuz.

• quote:

ama şu da var z2 ve note 3 de 3gb ram varken desire eye de 2 gb ram var düşündürüyor beni açıkcası

Htc kullanmadığın belli oluyor yazdıklarından.Desire eye'daki 2gb ram hepsinden daha hızlı stabil çalışıyor çünkü yazılımı Sense.
  • Xperia Z2.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Batarya çok çabuk ısınıyor"
    " pil 1 gün dayanmıyor çabuk bitiyor"
    "kamerası 20 MP ama çözünürlük dusuk ve gece mod cekim zayif ayrıca oto kamera da 8 MP de çekiyor ön zaten 2 MP "
    Arkadaşlar bunlar xperia z2 için yorumlar inceleme videosunda ki bu telin kullanıcılarının yorumları özellikleri iyi ama kullanımı uzun dayanmıyor diyo hepsi . Bunlar büyük sorunlar açıkçası soğudum z2 den

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum 1 günü çıkarıyor mu? Desire Eye ilgin var mı? Bende listeme aldım onu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okantopuz

Dostum 1 günü çıkarıyor mu? Desire Eye ilgin var mı? Bende listeme aldım onu.

Yazılımı verimli çalıştığı için günü kurtarıyor hocam.Ayrıca güç tasarruf modları da var.

• Çok teşekkür ederim cevap için. araştırmalardayım hala, benim için en uygun ve en kullanışlı telefonu arıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.