Bildirim
Telefon alacağımda
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Maddiyatta sıkıntı yoksa beyaz bir ip5 almak daha mantıklı tabiki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5s 2. El ilanlarının çıkmasını bekle sonra 5 al bence çünkü 4s ile 5 in arasında performans ve donanım olarak gözle görülür fark var.
hocam acaba o zaman 5 2.eller ne kadara düşer acaba bir fikriniz var mı ? -
iPhone 5 al tabi ki -
o zaman şu 5s bi çıksın ona göre iphone 5 lere bakarım.saolun yorumlarınız için -
arkadaşlar peki şöyle bir durum olsa 4s (64gb) 1250 ve iphon 5 (16gb) 1450 ikiside tr garantili hangisini tercih ederdiniz ? -
up -
upp -
quote:
Orijinalden alıntı: chuucky
arkadaşlar peki şöyle bir durum olsa 4s (64gb) 1250 ve iphon 5 (16gb) 1450 ikiside tr garantili hangisini tercih ederdiniz ?
Benim ipad 32 gb suan 560 mb bos 2 gb lik 7 oyun toplamda 87 uygulama var.Yani fazla oyun,uygulama,resim,muzik yukleyeceksen 16 yetmez.Ama ben abartiyorum indirmeyi genelde 16 yeter 32 standart 64'un benimkine bakarsan daha 30 gb boslugu kaliyo.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Fist -- 6 Eylül 2013; 21:30:40 > -
5 tabiki. Hafızada sana kalmış bana 8 gb yetiyo ama sana 64 gb bile yetmez belki onusen bilirsin anca.
16 yeter diye düşünüyorum bende.arada 200 tl fark var 5 daha iyi bir seçim olacak herhalde :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chuucky -- 7 Eylül 2013; 2:46:16 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- apple geçersiz doğum tarihi
- iphone tax free türkiye
- itunes destek
- iphone whatsapp ses kaydı ahizeden dinleyemiyorum
- iphone 15 pro max imei atılır mı
- yurtdışından gelen telefon pasaportsuz nasıl açılır
- iphone 17 tasarım
- ios 18 indir
- iphone üretimi durdurulan telefonlar
- tuş sesi kapatma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X