Şimdi Ara

Telefon alamıyorum(s3 mini, nexus4,iphone 5)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ilk akıllı telefonumu almak istiyorum, şu an sahip olduğum nokia temel ihtiyaçlarımı karşılıyor ama ben internete de girebilmek istiyorum.
    Telefon-mesaj-internete girme bunlar temel istediklerim, müzik-oyunda tahminimce kullanırım,şarj en azından 1 günü geçmeli ve ayrıca büyük olmamalı mesela S3 bana büyük gibi geliyor.

3 model belirledim,aslında hepsi farklı segmentte ve farklı fiyatlarda
    iphone5(1750Tl)-Nexus4(1400Tl)-S3mini(750Tl)

aslında farklı segmentin cihazları ama kullanım amaçlarımı yazdım bunlar doğrultusunda ve tabiki tecrübelerinizle tavsiyelerinize ihtiyacım var,gerçekten karar veremiyorum.
    Son detay çok fazla telefon değiştiren biri değilim,yani pil sorunu olmazsa en az 5 sene kullanmak istiyorum

Amacım kesinlikle ios-android akvgası değil, çünkü ikisini de bilmiyorum :) ve uykularım kaçıyor artık karar vermem lazım.

• O değilde S3 mini'nin o 2 telefon arasında ne işi var
  • Temel gereksinimlerimi karşılayabilir gözüküyor, o yüzden koydum.
    Yani aslında fiyatına göre performans olarak düşündüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agmahan

Temel gereksinimlerimi karşılayabilir gözüküyor, o yüzden koydum.
    Yani aslında fiyatına göre performans olarak düşündüm.

Çok birşey beklemiyorsanız çıtayı düşürmek mantıklı. i5 - N4 ve s3 miniyi karşılaştırıyorum. Oyun performanslarında ciddi bir fark var bu 2 kategorinin, yazılım destekleri arasında da çok ciddi fark var, onun dışında internet performanslarında da fark var ama s3 mini sorun çıkartmaz. s3 mini 6 ay sonra eskir artık ama temek gereksinimler olsun internet performansı olsun bi düşüş yaşamazsınız. Buna göre seçin derim.
  • en az 5 sene kullanım diyorsanız bu yazılım güncellemesi ile alakalıdır büyük ölçüde ve bu durumda İphone5 mantıklıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReNeCaN

en az 5 sene kullanım diyorsanız bu yazılım güncellemesi ile alakalıdır büyük ölçüde ve bu durumda İphone5 mantıklıdır.

Bir iPhone'a yaklasık olarak 3-3,5 yıl yazılım destegi geliyor. 2009 Telefonu 3Gs hala yazılım alabiliyor. Yani güncel yazılım kullanayım olayı var iPhone'larda sıkıntı çıakrmaz.
    Ekran küçük olsun demişsiniz.S3mini ve 5 aynı boyuta sahip ama iPhone 5 ekranı tipindenmidir nedir bana daha çekici geliyor.
    Ayrıca birde elektronik markete gidip ciahzları elinize alın hangisi daha şık gözükürse onu alın derim.
  • Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim.
    Cihazları elime alıp baktım zaten,duruş olarak iphone 5 hem karizması hem de tutuş hissini beğendim. Aslında beni kararsızlığa iten nokta şu;
    sonuçta telefon bu internete girsin,whatsupı olsun mesaj+konuşma+müzik dinler miyim bilmiyorum+oyun kesin oynarım
    bir telefona 1750Tl vermede sıkıntım var, ya bişey olursa diye üzerine titreyeceğim cihazın üzerine falan
    içim iphone 5 e bir adım daha yakın ama değmez denirse s3 mini tam fiyat performans bence
  • sana bir öneri motorola atrix.yazılım güncelliği olsun diyosan aklından bile geçirme ama hem oyun oynatır(thd oyunları başka gzldir) hemde şarjı çoğundan iyidir.fiyat performans ürünüdür 600 tl çift çekirdek 1 ghz ,1 gb ram, parmak izi okuyucu,4 inç ekran ,qHD çözünürlük, güçlü hoparlör. tek sorun nexus, iphone5 te olduğu gibi radyo yok .bence düşün
  • quote:

Arkadaşlar herkese merhaba,

ilk akıllı telefonumu almak istiyorum, şu an sahip olduğum nokia temel ihtiyaçlarımı karşılıyor ama ben internete de girebilmek istiyorum.
    Telefon-mesaj-internete girme bunlar temel istediklerim, müzik-oyunda tahminimce kullanırım,şarj en azından 1 günü geçmeli ve ayrıca büyük olmamalı mesela S3 bana büyük gibi geliyor.

aslında farklı segmentin cihazları ama kullanım amaçlarımı yazdım bunlar doğrultusunda ve tabiki tecrübelerinizle tavsiyelerinize ihtiyacım var,gerçekten karar veremiyorum.
    Son detay çok fazla telefon değiştiren biri değilim,yani pil sorunu olmazsa en az 5 sene kullanmak istiyorum

Amacım kesinlikle ios-android akvgası değil, çünkü ikisini de bilmiyorum :) ve uykularım kaçıyor artık karar vermem lazım.

2 aydır telefon alacağım lumia920 ile iphone 5 arasında kaldım
    1750 demişsin ip5 ? nerede buldun acaba yardımcı olurmsun
    teşekkürler

• öncelikle telefonum pratik herşey elimin altında hızlı olsun internete hızlı girisin diyosan iphone 5 al bnce internet bağlantı hızı çok yüksek diğer telfonalra göre ama safaride bir o kadar berbat alırsan bence opera indir nexus a gelince 1,5 ghz hızla suanda en hızlı telefon hafızasıda çok iyi artırılabiliyor ama 5 alacaksan ve çok resim video çekiyosan 32cb ve üstü alamnı tavsiye ederim s3 mini yerine 400 lira koyup s3 almak daha amntıklı s3 diğerlerine göre daha iyi teknoloji ama taabi hiç bir şey a6 işlemcili iphone gibi olamaz yani teknolojiyle içie herşeyden kulanamk isiyosan nexus veya s3 yok pratik internet apps store yeter diyosan iphone5
  • quote:

Orijinalden alıntı: perk

quote:

teşekkürler

sanal pazarda bulabilirsin,tabi özel servis garantili oluyor,satıcı yorumlarına göre karar verebilirsin

• bu arada s3 mini aldım, ilk akıllı telefonum baya da uygun fiyata geldi, çok memnunum bilgisayar açmıyorum kaç gündür, dizi de izliyorum nete de giriyorum,sarjı 1 günü çıkarıyor,çabuk alıştım. En kötüsü kararsızlıkmış, karar vererek doğru olanı yapmışım. Şu an çok memnunum.
  • 5 sene kullanmak istyorsan iphone 5 haşat olurbalonlu filme bile sarsan kurtarmaz
  • quote:

bu arada s3 mini aldım, ilk akıllı telefonum baya da uygun fiyata geldi, çok memnunum bilgisayar açmıyorum kaç gündür, dizi de izliyorum nete de giriyorum,sarjı 1 günü çıkarıyor,çabuk alıştım. En kötüsü kararsızlıkmış, karar vererek doğru olanı yapmışım. Şu an çok memnunum.

hayırlı olsun gerçekten aratmıyorlar pcyi.
  • Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: perk

quote:

teşekkürler

sanal pazarda bulabilirsin,tabi özel servis garantili oluyor,satıcı yorumlarına göre karar verebilirsin

teşekkürler
    ilgileneceğim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.