Şimdi Ara

Telefon Alıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şöyle mp3 çalabilen, kamerası ve video kayıt özelliği olan, şekli şemali önemli değil en iyi ve en ucuz telefon hangisidir acaba?

• k700i(ucuz demişsin..fazla yukarlara çıkmayalım..yoksa parasına göre k750i çok iyi..)
    2.el 6230,6230i
    veya biraz daha verebilirsen s75nokia olsun dersen o para 2. el 6630 da bulabilirsin..ama fazla özellik aramamışsın k700i iyi gider..(6600 da olabilir ama mp3 çalması için prog. lazım,zaten ses kalitesi berbat ötesi)
    bana sorarsan;
    320 civarına k700i,
    400 civarına s75 al derim..parana göre
    s75'in k700i'den artıları;
    hafıza kartı(yanında 128mb da hediye),
    1.3mp kamera,
    262144 renk ekran...
    eksisi ise radyo yok sadecebence 400 civarı ver,s75 al..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 15 Nisan 2006; 15:56:04 >

• k 750i 550-600 arasında herhalde ustune yok bu telefonun bu fiyat civarlarında tabi senin begeninde önemli tabi
  • k700i hosuma gitti bi alışveriş sitesinde 378,84 ytl diyo acaba daha ucuza varmı ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bertaluka

k700i hosuma gitti bi alışveriş sitesinde 378,84 ytl diyo acaba daha ucuza varmı ki?

son fiyatı nedir,takip etmiyorum ama gren nickli bir arkadaş 320 civarı demişti..ben en son 2 ay evvel falan 360a görmüştüm..büyük ihtimal 350den aşağı bulursun..320 bulamasan da 330/40 falan
  • oo s75 daha güzelmiş radyo olmasa da olur zaten..400 civari derken tam fiyat nedir gidip pahalı almayalım ya
  • quote:

oo s75 daha güzelmiş radyo olmasa da olur zaten..400 civari derken tam fiyat nedir gidip pahalı almayalım ya

benim bildiğim en pahalı site olan(ve en iyi) hepsiburada da bile 446 lira..havale ile 433..
    desiya nickli arkadaş 410 falan diyordutelefoncularda 400e bulabilirsin

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=16014&productid=telcepsis75

s75 konusunun linkini de vereyim..çekilmiş fotolar falan var;
    http://forum.donanimhaber.com/m_6477458/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 15 Nisan 2006; 16:16:12 >

• siemens alma derim ama tip cok önemliyse tabiki siemens alabilirsin ama ben özelliklerde iyi bir performans verdiği konusunda iyi düşüncelere sahibim kameralı kamerasız bir cok siemens modeli kullandım tiplerini cok sevdıgımden ama hep husran yakın fiyatlara diğer tellere göre özellikle nokia ve sony e. nin yanında
    quote:

oo s75 daha güzelmiş radyo olmasa da olur zaten..400 civari derken tam fiyat nedir gidip pahalı almayalım ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: mackali6116

siemens alma derim ama tip cok önemliyse tabiki siemens alabilirsin ama ben özelliklerde iyi bir performans verdiği konusunda iyi düşüncelere sahibim kameralı kamerasız bir cok siemens modeli kullandım tiplerini cok sevdıgımden ama hep husran yakın fiyatlara diğer tellere göre özellikle nokia ve sony e. nin yanında
    quote:

her topicte,taraflı bir şekilde;siemens'i kötülemek zorunda mısın?
    s75 radyo dışında "her yönden" k700i'den iyidir

• quote:

Orjinalden alıntı: Qui¢K_Mυяdє®

quote:

Orjinalden alıntı: mackali6116

siemens alma derim ama tip cok önemliyse tabiki siemens alabilirsin ama ben özelliklerde iyi bir performans verdiği konusunda iyi düşüncelere sahibim kameralı kamerasız bir cok siemens modeli kullandım tiplerini cok sevdıgımden ama hep husran yakın fiyatlara diğer tellere göre özellikle nokia ve sony e. nin yanında
    quote:

her topicte,taraflı bir şekilde;siemens'i kötülemek zorunda mısın?
    s75 radyo dışında "her yönden" k700i'den iyidir

farkındayım siemensi cok seviyordum ama paramı sadece siemens ve 5-6 modelini kullanmıştım ama en sonda aşık olarak bir modelini almıştım bana cok sorun cıkardı servise git gel ve özellikleri hakkını vermiyordu cx 75 ti degıstırdım bu sebeplerden bende benimde anlamaıgım bir siemens antiptisi oluştu bir karşıtlık bir arkadaş beni telefon almak için yanında göturdu siemense kafasını cevirdimi ben kufurlerle saymaya baslıyordum bana senin siemense karşı antipatin var senle telefon alınmaz karar verilmez dedi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.