Bildirim
telefon alıcam acil yardımm !!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Nexus paralel ithalatta olsa tavsiye ederim.
Sensation Xe o kadar iyi telefon değildir Galaxy S2 daha mantıklıdır.
ayrıca 4s ile bu telefonları karşılaştırmamalısın 4s donanım olarak güçlü olmasının yanında 3.5'' ekrana sahiptir küçük ekran ve ios'u seviyorsan alabilirsin tercih meselesidir.
benim tavsiyem Evo 3d- Optimus 3d- Galaxy R aralarından birini alın fazla para vermeye gerek yok illa veririm diyorsanız Nexus alın. -
Para önemli değil madem Galaxys2 akar. Kendimde alacağım için söyledim. Laf olsun diye değil yani. Ekranın büyük oluşu beni cezbediyor. Cebine sığar rahat ol. -
Seçenekelre Galaxy Note ve Xperia Arc S'ide ekleyeyim -
samsung eskiden beni çok yorduğu için ondan pek hoşlanmıyorum evo olabilir daha demin bir arkadaşta gördüm hoşuma gitti cepte taşıma sorun olurmuki sportif giyindiğim için genelde?? hepinize teşekkürler fikirler güzel -
Super Amoled vb.daha iyi ekran teknolojisine sahip olsaydı kesinlikle XE derdim ama bu yüzden halen S2'nin belini bükebilecek telefon üretilmedi ve üretilemeyecek de S3'e kadar -
Blackberry Bold 9900'a bi bak bence -
ces fuarındaki cihazları görünce özellikle sony xperia s playtation özel tekefonu görünce biraz beklemeye değer telefonlar çıkıyo :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X