Şimdi Ara

telefon alıcam yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sony ericsson u herkes çok övdü ve yaklaşık 1 haftadır aralıksız forumdaki yorumlarınızı dikkatle okuyorum.alıpta pişman olan çok az kişi var sanırım.

Yeni bir telefon alıcam.sony ericsson olmasını istiyorum.tüm serilerini inceledim fakat hala bir karara varamadım.
    Telefon kullanıcıları olarak bana önerebileceğiniz Modeller varsa sevinirim.

• fiyat ve beklentilerini de belirtirsen iyi olur
  • fiyat 500 e kadar olabilir.iyi fotoğraf çeksin ve kaliteli mp3 çaları olsun yeter :)
  • valla en ucuzu suan k770 hem güzel foto çeker mp3 kaliteside asa yukarı bütün s.e lerde aynıdır fiyatıda 284 ytl
  • W910 beğendim.ama fiyatı şu an için çok pahalı inşallah çabuk ucuzlar :)
  • biraz eklersen k850i harika olur.

k790i, k810i, w810i ve kamera kalitesi saydıklarıma nispeten daha düşük ama daha artistik ve şık olan w910i de olabilir
  • Ben k790 kullanıyorum. Ses akustik attım muhtesem cıkıyor. Mükemmelde foto cekiyor. Hatta foto paylasım konusundanda bakabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TELEFON ALCAM HANGİSİ
    16 yıl önce açıldı
    İphone-Acil Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • c702 almanı tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Phileo Sophia

c702 almanı tavsiye ederim

adam max 500 diyo :S c702 biraz agır kaçabilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yamtar77

W910 beğendim.ama fiyatı şu an için çok pahalı inşallah çabuk ucuzlar :)

w910 bu aralar gene ucuzlayacakmış kaynak sağlam az daha beklemeni tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: tavernac1

quote:

Orjinalden alıntı: yamtar77

W910 beğendim.ama fiyatı şu an için çok pahalı inşallah çabuk ucuzlar :)

w910 bu aralar gene ucuzlayacakmış kaynak sağlam az daha beklemeni tavsiye ederim

ucuzlasın artık nokia fiyatları düşürüyo hep SE de tık yok.
    w960 bile çıktıgı fiyatla aynı.
    w810 düştü ama 750 ye almıştım 350 şimdi
    EDIT::
    tavernac1 Se de tanıdık falan mı var?nedir kaynak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~YuSuFeLiLi~ -- 14 Eylül 2008; 20:13:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Phileo Sophia

c702 almanı tavsiye ederim

c702 gerçekten çok iyi bir telefon.bir yerde okumuştum bu ay sonunda fiyatları düşecek diye.umarım öyle de olur.

Nokia tüm özellikleri bir telefonda toplamıyor.
    SE W serisini sürekli geliştiriyor.
    akıllı olan bir insan "music Xpress " serisinden almaz.ben o hatayı bir kere yaptım.
    SE hem müzik kalitesini hemde fotoğraf kalitesini aynı telefonda toplayabiliyor (örn: W81oi)

Şu ana kadar SE dışında kullanmadığım marka kalmadı.Her telefonunun özelliklerini okuyunca bunu alıcam diyorum ama başkas konuya bakınca işte bu telefon benim olmalı diyorum :)

SE öyle telefonlar çıkartıyor ki insan şaşırıyor:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamtar77 -- 14 Eylül 2008; 20:35:22 >
  • yok artık ay sonuna olmaz bu düşüş fiyatı zaten yeni düştü en az 2-3 ayı var daha düşmesine...

yane dolar aşırı ucuzlamazsa oda :D

şuan telefonlar normal fiyattalar w760 çıkana kadar w910 bu fiyattan çok fazla sallanmaz düşse düşse 550.ye iner :D

telefonun ekranı gerçekten çok kaliteli s.e öyle sıradan bir ekran kullanmamıs özellik olaak c702.nin gerisinde gibi görünsede ekran bu farkı kapatıyor...c702.nin ekranı w910.un kalitesini kesinlikle geçmez en fazla yaklaşır ama c702 gerçekten iyi telefon buda ayrı bir gerçek... şuan fiyatlar en az 2ay kafa kafaya gider hemde şuan aynı fiyata sahip bi telefon bollugu yapmış oldu s.e

k850-- w910--c702 en bariz düşüşün k850de olucanı düşünüyorum mesela sırasıyla

425--450--480 gibi bir fiyat görürseniz hiç şaşırmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 14 Eylül 2008; 20:51:16 >
  • sahibini mutlu eden telefonu bulmak gerçekten zor :)
    sürekli yenisi çıkınca insan şaşırıyor tabi ki.

kararsız olmak kötü.
  • sanırım konu yeri burası değil lütfen taşıyalım
  • k 850,k810,k790 modellerine bakmanı tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

k 850,k810,k790 modellerine bakmanı tavsiye ederim

sağol arkadaşım.

K serisinin kamerasının W lardan daha iyi olduğunu duymuştum.W ların tek avantajı Walkman programı olmasıymış.bir program atarak K serisinde de W larladaki ses kalitesini yakalayabiliyormuşuz.

birde arkadaşlar SE nin bir telefonu var W595i..Bu telefonu çok araştırdım ama fiyatı hiç biryerde yazmıyor.üretimdemi değilmi hiç bir bilgi yok.nasıl ulaşabiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamtar77 -- 15 Eylül 2008; 13:45:06 >
  • bazı modeller giriş yapmıyor Türkiyeye
  • sizce K790i ihtiyaçları karşılayabilecek bir telefon mu?

Çok övülüyor.aklım ona takıldı.Fotoğraf kalitesini biliyorum çok iyi.Sesini merak ediyorum.
  • Arkadaşlar Sony ericcson türkiye pazarından çekilecek falan diyorlardı nokia ile samsung a pazar payını yedirtmiş galiba...Bir yerde okudum linkini tekrar bulabilirsem kyacam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.