Şimdi Ara

Telefon alıcam yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon alıcam 1700 tl fazlası olmasın siz ne öneriyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlik le samsun galaxy 2
    Yada htc desira hd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flypanic

Telefon alıcam 1700 tl fazlası olmasın siz ne öneriyorsunuz

zaten bu fiyatın üstünde normal bir telefon yokki en yüksek fiyatı biçmişsiniz kendinize

alın iphone 4 yada sgs 2
  • İphone4 al hocam pişman olmazsın,gerçi forumun bu bölümünde başka bir telefon önerilecegini sanmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

İphone4 al hocam pişman olmazsın,gerçi forumun bu bölümünde başka bir telefon önerilecegini sanmiyorum

+1

Appstore'u kullanmak istiyorsan yani cihazınızı applicationlarla zenginleştirmek, kaliteli oyunlaar oynamak vb istiyorsan tabii ki iphone al. Fotoğraf falan çekicem diyorsan sgs2 alabilrisin. internet için alıcaksan iphone 4 ile sgs2 aynı benim için. muhtemelen 'sgs2 de flash var daha artı bir özellik' diyen olabilir ama unutma ki çoğu sitenin mobil versiyonu var ve iphone için özel appleri var. Flash'a şu ana kadar hiç ihtiyacım olmadı ama tercih meselesi tabi. Flash'sız yapamayanlar var.
  • büyüklük önemli değilse sgs2 alın
  • quote:

İphone4 al hocam pişman olmazsın,gerçi forumun bu bölümünde başka bir telefon önerilecegini sanmiyorum

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gitar teli almam lazım YARDIM!!
    2 yıl önce açıldı
    İphone-Acil Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bundan birkaç sene önce bana arkadaşlar bana cepten mesaj atardı, "xp kurucaz, sırasıyla ne yapıcaz anlat" diye. Tabi hiçbirine cevap vermezdim. Arar bir de kızarlardı, zılgıtı yerlerdi üzerine. Bir daha soracaklarını telefon açarak sorarlardı.

Sizin soruya gelirsek, 1 cümle bile sarfetmeden insanlardan yoğun bir bilgi aktarımı istiyorsunuz. 100 milyar param var, ne araba alayım tarzı bir soru. Telefonu alıp ne yapacaksanız, ne amaçla kullanıcaksınız, nasıl bir işletim sistemi istiyorsunuz vs.. Siz önce kendinizi bir anlatın, ondan sonra bilgiyi talep edin. Arkadaşları gerçekten tebrik etmek lazım, sıkılmadan bu 1 cümlelik soruları yanıtlıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Bundan birkaç sene önce bana arkadaşlar bana cepten mesaj atardı, "xp kurucaz, sırasıyla ne yapıcaz anlat" diye. Tabi hiçbirine cevap vermezdim. Arar bir de kızarlardı, zılgıtı yerlerdi üzerine. Bir daha soracaklarını telefon açarak sorarlardı.

Sizin soruya gelirsek, 1 cümle bile sarfetmeden insanlardan yoğun bir bilgi aktarımı istiyorsunuz. 100 milyar param var, ne araba alayım tarzı bir soru. Telefonu alıp ne yapacaksanız, ne amaçla kullanıcaksınız, nasıl bir işletim sistemi istiyorsunuz vs.. Siz önce kendinizi bir anlatın, ondan sonra bilgiyi talep edin. Arkadaşları gerçekten tebrik etmek lazım, sıkılmadan bu 1 cümlelik soruları yanıtlıyorlar.

çok kötü alındım mesajımı siliyorum

• Onlar telefonu önersin ben arastırırım arkadas
  • adam banı yemiş
  • quote:

adam banı yemiş

• yukarda arkadaşında dedigi gibi ebat önemli değilse sg s2 derim bgn kullandım s2 yi çok fena alet ama kocaman bnm ip4 yanında yavrusu gibi kalıo ama ip4 daha karizma geldi bna
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.