arkadaşlar telefon alıcam bütçem 800 tl ile 1000 tl arasında ama ben güzel bir telefon almak ve uzun süreli kullanmak istiyorum yani aldığım telefonu kolay kolay değiştirmem sizce bu fiyat aralığı arasında alabiliceği telefonlar neler ve bunların arasından en iyis hangisi olucaktır...Yardımcı olursanız çok sevinirim , düşüncem Samsung Galaxy S almak ama bazı telefonlarda var aynı fiyat değerinde daha üstün mü? değil miler bilmiyorum yardımcı olucak varsa sevinirim...APPLE IPHONE 3GS 8GB , NOKİA N8 , NOKIA C7 FROSTY 8MP KAMERA WIFI GPS 3G , NOKIA C7 CEP TELEFONU , Nokia E6 Cep Telefonu , Xperia Neo , HTC EVO 3D ,HTC Desire Z , LG Optimus 2x p990 gibi telefonlarda ilgimi çekiyor ama bence Samsung Galaxy S en iyisi gibi geliyor ama araştırmaya yeni başladım birşeyi öğrenmeden algılamadan almam.Ekim 1 gibi elime para geçicek alıcam telefonu o güne kadar belirlemem lazım Samsung Galaxy S bence süper bir telefon ama yukarıdaki modellerde güzele benziyor acaba aralarından en iyisi hangisi? ve Samsung Galaxy S'nin dezavatanjlarını ve avantajlarını söyliyebilir misiniz?
SE xperia neo al
sizce arkadaşlar biraz yorum yapın lütfen
galaxy s in gps i adam gibi calısmıyor gerci cogu samsungda oldugu gibi
onun dısında led flash yok kamera cok kullanıyosan
Forumda bu tür karşılaştırmalar çok yapıldı.. açıkçası saat itibariyle çok yazacak halde değilim, arama bölümünden bakmanızı öneririm bu yüzden.. Ama Galaxy S'in doğru tercih olacağından emin olabilirsiniz.. (belirtildiği gibi Flash led gibi bir ihtiyacınız yok ise).
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme