Şimdi Ara

Telefon Boya Kovasına Düştü !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Yanlış okumadınız telefonu boya kovasına düşürdüm (: Kısa bi şokdan sonra daldırdım elimi alıp temizledim hemen. Fakat telefonde ses sorunu oldu. Sanırım hoparlör yerlerindeki deliklerden içeri boya girip tıkadı. Garantiye girmez diye düşünüyorum. Bir iki yere sordum alt hoparlör ve ust buzzer değişimi yaparız 170-200 tl gibi masraf olur dediler. Bu sorunu nasıl aşabilirim ?

• Hocam o telefondan hayır gelmez daha :) Bence çalışıyo olması bile mucize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Store müdahale etmezse tinerle girişebilirsiniz o da olmazsa parça değişir. Hoperlör ve Ahizenin bozulmuş olma olasılığı yüksek diğer parçalara pek de bir şey olacağını sanmıyorum.
  • Telefonda ses kısıklıgı harıcınde bı sorun yok 2 aydır kullanıyorum (: Müzik dinleme ve konuşma işlemini kulaklıkla yapmaktan sıkıldım. Biraz araştırdım 170 liraya full kasa değiştirebiliyorlarmış. Acaba bunu yapsam full kasa dedikleri şeyin içinde ses zımbırtıları var mıdır.
  • Çalışması ilginç şansınız varmış, hopörlorle yırttığınıza sevinin.
    Tamire gelince ne üdüğü belirsiz yerlere telefonu açtırmayın bence eliniz yatkın ise kendiniz uğraşın çok zevkli olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modeli ne hocam telefonun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu sağır birine satın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_bt

Hocam kovaya dustukten sonra nasil temizlediniz yikadiniz mi?

Telefonun modeli 5S. Önce nemli bez ardından az tinerli bez ve sonrasında kolonyalı mendil ile temizledim görünüşünde falan hiç bir sıkıntı yok rengi gold olmasına ragmen, ses haricinde donanım sorunu da yok.

Yurt dısından 18 dolara full kasa aldım kendim takmaya çalışacam olmadı 180 liraya servise yaptırırım olan 18 dolarıma olur en fazla denemekte fayda var (:

• quote:

Orijinalden alıntı: dörtçeker

Telefonu sağır birine satın.

hocam süpersiniz
  • geçmiş olsun şu konuya bir bakın isterseniz http://forum.donanimhaber.com/m_99942528/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.