Şimdi Ara

Telefon - çok kararsızıım acil yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    galaxy mega
    İphone 4
    General mobiles

aklımda bunlardan birisi var, sizce hangisini almalıyım ?

htc chacha kullanıyorum, arkadaşta htc one falan var ama pek sevmedim htc önermeyin :)
    çağrı merkezinde çalısıyorm avea da, mega ekranı büyük film falan izlerim gece vardiyalarında ama s4 ile arasında 200 300 fiyat farkı var,
    200 daha verip daha iyisini almak var ama ekranı küçük

genearl mobilesde iyi diyolar bi türlü karar veremedim berabt durumdayım :D

• Öncelikle listeye koyduğun telefonlar birbiri ile çok çok alakasız.
    Sana ilk tavsiyem kesinlikle Iphone 4 almaman. Çünkü Apple'ın yaptığı en kötü telefondur kendisi.
    Son çıkan Ios 7 güncellemesi yükleyen Iphone 4 kullanıcılarının çok büyük sorunları var.
    Aynı yazılım Iphone 4S'de sorunsuz çalışırken, Iphone'4 de takılarak çalışıyor.
    Zaten hali hazırda yapılan testlerde 4'ün ne kadar vasat bir telefon olduğu ortada gözler önünde.
    Bunu 1000 liraya kadar düşmesinden anlayabilirsin. Telefon avuç içinde tutulduğu zaman kapsama alanı dışına çıkıyor.
    Onun dışında performans olarak gerçekten S4 iyi bir telefon diyebiliriz. Şöyle ki, benim incelemem de S4'ün menü geçişlerinde takıldığını gördüm.
    Daha sonra kuzenim satın aldı, onun S4'ü de inceledim o da takılıyor ara ara da olsa.
    General Mobile Discovery diye bir cihaz yaptı fiyat performans telefonu fakat ne derece arkasında duracak telefonun meçhul.
    Galaxy mega alana kadar Note II alırsın zaten o saçmalığı yapma bile.
    Eğer S4'e verecek paran varsa Xperia Z al. Ya da Z1'i bekle yakında satışa çıkacaktır.
    Samsung gerçekten kalitesiz bir telefon, her ne kadar donanım olarak iyi olsalar da.
    Karar senin. Ben sana seçenek sunuyorum doğru karar vermen için.

Xperia Z, Xperia Z1, LG G2 falan bu cihazlara yoğunlaş.

• s4 Parasına g2 alınabilir
  • bunları almaktansa daha güncel modellere yönel bence , arkadaşlarında dediği gibi , g2.z1,one ya da nexus 5 i bekleyebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone-Acil Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.