Şimdi Ara

Telefon ekranında artık VODAFONE TR yazıyor... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
16.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada hep nokia ve sony telefonlarda oluyor bu değişim, hiç samsung telefonu olan ve değişimi yaşayan arkadaş yokmu?
  • Bu sabah benimki de değişti...
  • ömer hangi şehirdesin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: halilaslan

ömer hangi şehirdesin?

Antalya - Alanya.
  • bu sabah bizim evdeki bütün telefonlar vodafone tr diye yazdı 2 tane nokia 1 tane siemens bir tane sony ericsson hepsindede vodafoe tr yazıyor kendiliğinden oldu biz bir şey yapmadık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kardia -- 30 Mart 2007; 11:41:15 >
  • ankara sincan dayım bu sabah fark ettim geçen gün yazmıyordu vodafone tr yazıyo yanlız bişey dikketimi çekti şebeke arayışı yaptığımız telsim gsm olarak buluyo buna bi çözüm getirmeleri lazım bunun yüzünden uykularım kaçıyo haa ayrıca telfon w810i yazılım felan güncellemdim bazı arkadaşalar işgüzarlıklarından yazılım güncellmei yapmışlar öyle çıkmış yanlış hatırlamıyosam forumda yazmışlardı 31 martta tüm türkiyede yazacak diye hayırlısı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulentozi1905gs -- 30 Mart 2007; 13:07:55 >

• Sabah taktım Telsim hattımı artık değişmiş evet. VODAFONE TR yazyor.
  • Bu sabak itibarıyla bendede VODAFONE yazıyor. Yanlız bende TR si yok sadece VODAFONE yazıyor. Telefon Sony Ericsson K750i
  • banada mesaj geldi ve ordan sms ile logoyü yükledim
  • evet istanbul zeytinburnu değişimi yaşadım bu sabah vodafone tr yazdı cihazım 3230 kardeşimin telide değişti cihazı cx70
  • siemens sxg75 bu sabah VODAFONE TR OLMUŞ.İST anadolu yakası
  • ANKARA YENİMAHALLE := DEĞİŞİMİ YAŞADI

VODAFONE TR

Ve artık tel kapalıykenki şey degişmiş bi acayip olmuş pek begenmedim eskisi daha iyiydi

bide hatta bekletmeye aldıgında birini o ses tonunuda degişmiş travesti gibi bi kadın söylüyo sevmedim bi dinleyin bekletmeye alıp görün haksızmıyım

• Eskişehirde de bu sabah tlf. açtığımda VODAFONE TR logosu çıktı.Tlf. Nokia 6131 Kızımın Samsung D500 de herhangi bir değişiklik yok.
  • nokia n93 = vodafone tr
    samsung e250 = telsim tr

nasıl iş anlamadım
  • arkadaşlar 1 inden itibaren tüm türkiyede Vodafon yazıcak merak etmeyin. Ayrıca vodafon shop larda hafta sonu çeşitli hediyeler verilecekmiş haberiniz olsun. İstanbulda olanlar içnde istanbul tarihinin en büyük havai fişek gösterisi yapılıcak kaçırmayın
  • Arkadaşlar Samsung e250 VODAFONE TR Yazısını nasıl görebiliriz. Operatör logosu falan yok mu acaba??
  • antalya - vodafone tr

umarım vodafone sadece operatör logosu değiştirmek için almamıştır telsimi.çünkü hala aynı dandik telsim.
  • 3310 larda değişim yok ehehe
  • Yer Ankara

Tel 1100
    VODAFONE TR yazıyor
  • @strafer alttaki telefonun tarihi yanlış
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.