Şimdi Ara

Telefon ekranında artık VODAFONE TR yazıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
16.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün itibariyle Ankarada cep telefonu ekranlarımızdaki TELSİM yazısı tarih oldu. Artık VODAFONE TR yazıyor.

Aldıım bilgilere göre bi tek Ankarada yazıyor bu yazı. Sivasta Telsim iyi çekmiyor bile :)

Umarım daha avantajlı daha ucuz olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxco -- 16 Mart 2007; 11:34:11 >

• Dün aldığım kontörün üzerindede tamamen vodafone yazıyordu. Telsim yazısı hiç yoktu.(Bahçeli 7 cep shop dan)

bu arada çiğdem mahallesi balgat civarında hala TR TELSİM yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKELETER -- 16 Mart 2007; 0:57:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: diemavili

• Noxco teelfonun markası ne?

Ve aynı bölgede başka telefonlardada yazıyormu
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan
    Noxco teelfonun markası ne?

Ek olarak da hat yeni mi alındı?
  • benim telde hala telsim yazıyor. Vodafone logolu hatlar 1 martta satışa çıkacak demişti vodafone bayisi yani hat alımından kaynaklanıyor olabilir. bide telsim ismini 20 martta kaldırılcağını duymuştum.
  • Konya'da henüz bu geçiş yapılmadı. Telsim cepshopların tabelaları falan değişti fakat henüz ne vodafne kontörü ne de ekran yazısı mevcut
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adana'da Telsim yazıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

quote:

Orjinalden alıntı: diemavili

benim eski telefon...

• Telefon N73. Ankarada vodafon yazıyor, ama şuan Sivasta Telsim yazıyor hala...

Hat 3 yıllık sanırım, yeni değil yani...

quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

Noxco teelfonun markası ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxco -- 16 Mart 2007; 10:36:23 >
  • Değişim başladı ya ondandır İstanbul'da hâlâ Telsim yazıyor!
  • Bizim arkdaşın telefonunda evinin orada Yabancı bişeyler yazıyor :) İngilizce değil :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Konya'da henüz bu geçiş yapılmadı. Telsim cepshopların tabelaları falan değişti fakat henüz ne vodafne kontörü ne de ekran yazısı mevcut

Evet izmitte oturuyorum arkadaşın dediği gibi tabelalar falan komple yenilendi ama cep telefonu ekranımda yenilenen bişey yok hala telsim yazıyor
  • İstanbul'da yazdığını duymadım

Sanırım Ankara bu iş için başlangıç seçimi...

İleride tüm illeri kapsayacak bir değişimin başlangıcı olsa gerek..
  • Valla kolay değil sanırım bu..

Yapsa Avea yapardı sanırım uzun süredir..
  • VODAFONE TR yazısının çıktığı telefon N73. Ankarada başka bir arkadaşımda N70 var, onda hala Telsim yazıyormuş. Sivasta ise zaten yazmasını beklemiyordum ama Telsim yazıyor.

Şimdi diyorumki acaba, bu yazı cihazın modeline göre değişebilirmiki? Yoksa Semtlere göre değişiklik gösterebilirmi...
  • 3 tane hattı tek simkarta kopyalama olayında o simkartın bölümüne VODAFONE yazarsan ilk önce telsim gsm yazar sonra VODAFONE yazısı yazar böyle bir durum daha var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

VODAFONE TR yazısının çıktığı telefon N73. Ankarada başka bir arkadaşımda N70 var, onda hala Telsim yazıyormuş. Sivasta ise zaten yazmasını beklemiyordum ama Telsim yazıyor.

Şimdi diyorumki acaba, bu yazı cihazın modeline göre değişebilirmiki? Yoksa Semtlere göre değişiklik gösterebilirmi...

Emin değilim ama olayın telefonla yakından alakası olduğunu tahmin ediyorum..Eski 3210 larda avea için TR3 yazarken diğerlerinde Aria yada avea yazmakta..

Demekki N73 iyi telefon
  • Olay hem telefondan hem semtten kaynaklanmakta arkadaşlar. Bende SE K750i var. Herkesde eski telefonlarda eski avea hat kullananlarda aria yazıyor bende AVEA.

Şu anda Ankara Çigdem mah, Cukurambar, Visnelik, ODTU de hala TR TELSIM yazıyor. Bence Noxco nun oturduğu yer pilot bölge seçilmiş olabilir.

Zaten noxco nun verdiği örnekteki N70 le N73 arasinda teknik olarak büyük fark yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKELETER -- 16 Mart 2007; 13:52:20 >
  • 20 Martta Telsim adı tamamiyle bırakılacak.Bu tarihten önce iki ismide görmeniz mümkün
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.